имат ли българите бъдеще? учебник по история
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
България има бъдеще, но за българите аз лично се съмнявам. Затова често се моля да дойде нечувана сеч в Бълагрия. Бой, страдания, мъка, робство, плач и сълзи. Само така ще им дойде ума на българите.
Много умно беше това, няма що! Пете, ти слагаш ли се в това число българи? Или ти си се осъзнал вече и си минал към друга, небългарска страна? И не че не искаш ама не ти трябва бой а?Petee писа: Затова често се моля да дойде нечувана сеч в Бълагрия. Бой, страдания, мъка, робство, плач и сълзи. Само така ще им дойде ума на българите.
Това сериозно ли го мислиш или ти хрумна докато беше в кенефа?
В моята същност, господарът съм само аз, никой няма право и възможност да решава вместо мен...
Аз говоря за последните изследвания в квантовата физика, които в момента умело се прикриват....
IYI - подсъзнанието разбира ключови думи - за последно време при теб са "квантова физика".IYI писа: Аз говоря за последните изследвания в квантовата физика, които в момента умело се прикриват....
Честно казано - до сега не съм намерил различия м/у това което ти казваш и това, което аз бих казал със други думи, но със същия смисъл. Всеки - АБСОЛЮТНО ВСЕКИ си има собствен индивидуален път на развитие - като част от ЕДНО ГОЛЯМО ЦЯЛО!
Бих ли могъл да те помоля да дадеш повече инфо за квантовата физика, но на разбираем за диалетантите във физиката (като мен) език? Честно казано веднъж получих инфо от професионал - но останах с впечатлението, че или са промити мозъци, или физиците не могат да поставят в ясни, точни, и категорични норми това за което говорят, или откриват.
МЕЕМЕТАТА ПРИНАДЛЕЖАТ КЪМ КВАНТОВАТА ФИЗИКА!
Nik подхвана много интересен въпрос.По темата имат ли българите бъдеще...младите и видеоигрите."Виртуалната реалност" просто трябва да се изкорени и забрани.Света на компютърните игри си поставя точно тази цел - колкото е възможно по-точно възпроизвеждане на реалността.Случая с Хари Потър не е единствен,в следствие на игрите много деца са се хвърляли през балконите,а в последно време имаше скандален случай с дете,зарибено с игра,в която ядеш,пиеш,спиш,жениш се,биеш се,сприятеляваш се с други хора.Въпросното дете(Корея) не яло,пило или спало,защото не можело да спре да играе.На втория ден получило сърдечен удар пред монитора и GAME OVER.nik писа: IYI, преди време едно момче повлияно от тъпи филми,като Х.Потър и др.подобни с каквито е пълно ежедневието на децата ни,с абсолютната сигурност и вяра,която му е била внушена,се хвърли от покрива на сграда,като е мислило,че ще полети.Сега е в Рая.не искам да си внушавам,нито да реагирам,като щраус!
Обезпокояващо е че компютърните клубове все повече и повече смъкват възрастовата граница на посештаемост и все повече деца са доведени до положение да крадат от пенсията на баба си,за да играят в клуба.Агресията,насилието и внушенията са съвсем друг въпрос.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.