Дискриминацията!

преди 20 години 3 месеца #6519
Дискриминацията проявена срещу някой се смята, според закона за нарушение!
Аз като българин, решавам, да ли това да важи или не. Дискриминацията е полезна за мен и аз я одобрявам. Няма как да не се съобразявам с нейното съществуване, тъй като това е природен процес! Аз да не съм луд, че да вървя срещу природата.

До циганката никулинка:
Слушай, Аз от тебе нямам нужда и никога, от който и да е циганин няма да имам нужда. Аз без вас циганите мога да живея-дори по-добре, но вие циганите без Българите сте загубени и ще ви се наложи да бягате някъде другаде и да си пробутвате циганските номера. Можеш да се оплачеш на бат' си красьо ако искаш не ми дреме. Аз съм дискриминатор, и ако не ти харесва отношението ни към циганите, отивай в махлата. Не ми се перчи с висшите си образувания, щото си ги получила в България без заслуги. Като нямате държава ще мълчите и ще бачкате само. Дори нямате права да гласувате защото сте цигани, а не българи. А тука е Българско!

Циганин-това не е етнос, а начин на живот!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 3 месеца #6520

Запознат писа: Циганин-това не е етнос, а начин на живот!

Истина е!

преди 20 години 3 месеца #6521
Ты като Никулинка е банната...
Обясни ми на мене ; ти над закон,понятия и култура ли си отворко ?

"Не ми се перчи с висшите си образувания, щото си ги получила в България без заслуги "- какви заслуги мойто момче са нужни ?-твоето разрешение ?

ЗАРАДИ ТАКИВА РЪБОВЕ МЕ ХВАЩА ЯД ПОНЯКОГА, ЧЕ И ТЕ СЕ ВОДЯТ БЪЛГАРИ

П.П Не съм циганин ,даже не мога да ги търпя,но това .....

преди 20 години 3 месеца #6522
Как разбра, че никулинка е банната?

Да не сте в една и съща стая?

"Не ми се перчи с висшите си образувания, щото си ги получила в България без заслуги "- какви заслуги мойто момче са нужни ?-твоето разрешение ?

Как какви заслуги - такива, каквито трябва да имаме всички, които сме учили във висши заведения: да издържиш приемен изпит, да си вземаш изпитите, да се прилагат такива критерии при изпитването, каквито за всички.
Никое от изброените три неща не е налице. Т.е. няма я нито една от заслугите.
Още при бай Тошово време започна тая работа - турците повече намазаха от циганите, но те все пак са много далеч от тях по интелект. Влизаха без приемен изпит и после изкарваха през пръсти. Ние останалите не гледахме сериозно на това, защото знаехме, че те няма да управляват България, няма да "повредят" непоправимо нещата на работното си място. Търпели сме ги, за да може и те да видят кабинет, да видят що е инженерство, да добият респект от това да носиш отговорност, да се сблъскат с голямото знание и наука.

Напразно сме им пускали гювеч, явно!
И понеже гювеча се свърши, казваме край! Който разбрал, да обяснява на другите. Който не е - ще го научи по трудния начин.

преди 20 години 3 месеца #6523

stoiank писа: Ты като Никулинка е банната...

С още колко акаунта ще се регистрирате от едно IP? Сега питам през вратата ли ще излезеш или да те изхвърлям през прозореца шибан провокатор?

преди 20 години 3 месеца #6524

Севар писа:

stoiank писа: Ты като Никулинка е банната...

С още колко акаунта ще се регистрирате от едно IP? Сега питам през вратата ли ще излезеш или да те изхвърлям през прозореца шибан провокатор?

Благодаря, Севар!

:thumbsup:

преди 20 години 3 месеца #6525

stoiank писа: Не съм циганин ,даже не мога да ги търпя,но

...но и администратор на сайта да си, ще ти писне от толкова цигания...

Севар, мисля че ще стават все по-нагли.
Ти си знаеш. :thumbsup:

преди 20 години 3 месеца #6526

stoiank писа: П.П Не съм циганин ,даже не мога да ги търпя,но това .....

Както ясно се изразих по-горе:
Циганин това не е етнос, а начин на живот! Същото се отнася и за мисленето. Явно, че и ти си циганин!
За положението в законите, където ми обясняват, че трябва да съм толерантен към циганите и етносите ще кажа, че първо това е решено от небългари и не смятам да се съобразявам с това! АЗ решавам кое да е валидно за мен и кое не, защото съм Българин и живея в собствената си държава. Никакви закони НЕ могат да ми налагат нищо, щото аз не съм съгласен с тях и не съм ги искал. Който ми налага такива неща не е Българин и следва да се игнорира завинаги! Ако някой не е съгласен с моята позиция има право да си направи собствена държава, но да не е някоя съществуваща, да си напрви закони и да кара, този който е в тяхната държава да се съобразява. Хем няма някой да ви пречи цинго.
ЦИГАНИТЕ НЯМАТ И НЕ СЛЕДВА ДА ИМАТ ПРАВА, ЗАЩОТОТО НЕ СА БЪЛГАРИ! САМО ТОЗИ, КОЙТО Е БЪЛГАРИН ИМА ПРАВА В БЪЛГАРИЯ!

преди 20 години 3 месеца #6527
Законите на държавата не са нещо неизменимо. Те се правят за да просперира Нацията и хората да живеят добре. В момента държавния механизъм работи в интерес на мангали евреи и турци. Затова е редно да се променят и да бъдат в интерес на българите.

преди 20 години 3 месеца #6528

Запознат писа: Циганин-това не е етнос, а начин на живот!

юдеин - това не е етнос, а начин на живот.

Общото между двата - ПАРАЗИТИЗЪМ !

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.