Дискриминацията!
К`во ли си вика?
Оставиги тея загубени Тенгрияни.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
И там има интелигентни хора разбира се...но като цяло ценностната им система е мнооого зле! Но и при нас почва да става така....простотията ври и кипи....аз лично обвинявам глобализацията за това!
Но, все още в Европа има мислещи хора (дори и политици), които се противопоставят на тази ценностна система. Милиони са хората, които знаят, че Щатите вече не са "Обетования остров".
Дори и в сегашна Европа свободата на словото е по-свободно, от колкото в Америка.
За това на Щатите най-големият им проблем е Европа. Не Иран, Корея, Либия, Венецуела и др. а Европа
Защо, според теб, филма V for Vendetta е сниман в Германия?
za men da ti kaja bez zna4enie e koi kakuf e po narodnost i po proizhod daje sum navit da napraim eksperiment da se sloji edno mangal4e v bg semeistvo na lekari naprimer i da se otgleda tam a edno balgar4e da se sloji v ciganskiq tabor"
трябва да бъдат писани на лайняница за да не се скверни нашата азбука.
до Petee: ще ти го пратя наново.
По едно време спрях да обръщам внимание на подобни глупости. Само се дразня. Написано на турската азбука пък, изобщо не му обръщам внимание. Кадънко е полезен потребител поне с мъничко - показва на незапознатите какво предвтавлява мисленето на сивата раса. Дори всичките му предци да са от бялата раса - мисленето му е "общочовешко". Нека този общочовек да продължава да кърти на шльокавица. За другото си има админ.Севар писа:
трябва да бъдат писани на лайняница за да не се скверни нашата азбука.
Примерно не мога да се примиря с това, че европейците допускат толкова емигранти, Европа е пълна с черни мутри- африканци, турци и арабеси...И още повече идват. Примерно сега в Италия спечелиха комунистите и веднага направиха закон, с който ще легализират емигранти и бежанци по бързата процедура и всеки ден има страхотни приливи от африкански кораби и тн.
Европейците могат да си позволят лукса да лавират с идеализирани термини като хуманизма, но това е защото са свикнали да живеят добре и богато крадейки от колониите си ( и политиците се възползват от това предразположение). А те сега идват за да си вземат своето, борят се за правото да живеят добре, те са гладни и нас дори ще изядат- въобще на много различни ментални нива сме. Това според мен е много опасно за европейците - бялата раса!
Аз лично не мога да си обясня политиката на европейския съюз освен като я свържа с глобализацията и новия световен ред. Не може мислещи хора, които ако наистиня бранят интересите на Европа, да допускат тя да обеднява и да е разкъсвана отвътре под логото на хуманизма и откритата пазарна икономика!!! Не съм запозната толкова добре с икономиката и гледам еврото уж е високо, но мен кво ме интересува като дори членките на ЕС обедняха от това евро...а с обещания за светло бъдеще не се живее!!!
А филма мислех, че е сниман в Англия, тъй като действието се развива там до колкото си спомням и комикса е английски...
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.