Дискриминацията!

преди 20 години 3 месеца #6532
Пичове, ако съм засегнал някого- ИЗВИНЯВАМ СЕ ИСКРЕННО !
НЕ съм провокатар ,нито УШАК :lol: , просто влязох и....СЪЖАЛЯВАМ за бурята.
Между другото - не се палете така лесно,опитвайте с аргументи и точни думи,а не с нерви, обиди и т.н. /не ставайте лесна мишена за критики

Желая успех в постигането на целите Ви.

пп Между другото - Запознат- така никому не е нужно да се конфронтираш с държавата- на всички не им хресват законите,поне каквито са някой от тях,н о анархизма мисля че не е решението.

Още веднъж ИЗВИНЕТЕ МЕ за това ,че с неуместнитеси постове разбрах, че съм навредил :frown2: :-(

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 3 месеца #6534

stoiank писа: пп Между другото - Запознат- така никому не е нужно да се конфронтираш с държавата- на всички не им хресват законите,поне каквито са някой от тях,н о анархизма мисля че не е решението.

Аз с държавата не се конфронтирам. Нека тези, кото са главните представители на държавата в момента, да покажат как трябва да се спазват законите и конституцията с личния си пример. Само че от доста време виждам точно обратното. Ето защо аз, следвайки техния пример, гледайки от тях, как те работят "За България", действам напълно адекватно!

преди 20 години 3 месеца #6537

Севар писа: Законите на държавата не са нещо неизменимо. Те се правят за да просперира Нацията и хората да живеят добре. В момента държавния механизъм работи в интерес на мангали евреи и турци. Затова е редно да се променят и да бъдат в интерес на българите.

Колобърът все още има затруднения с акаунта на форума. Затова от негово име поствам тук думите му:

"Държавата, казвате... Коя държава? Държавата не е България, държавата е инструмент, институция. Тук, на нашата земя е имало византийска държава, имало е турска държава и тези държави в никакъв случай не са били в полза на Българите. Сега е същото. Управляват ни небългари. Държавната машина провжда политика на геноцид към българите. Как да се подчинявам на такава държава?
Дискриминация... Каква дискриминация? Когато в твоя дом ти си стопанин, а гостенинът е гостенин, това дискриминация ли е? В сегашната българоубийствена държава неканените гости имат по-големи права от нас, коренното и държавнотворческо население. Това веч е дискриминация. Това е чуждо робство. Поне аз не се чувствам роб, не желая да бъда роб и няма да се подчинявам на тая държава и на тези закони.
Тук някога сме създали наша, Българска държава, която да осигури живот и развитие за нашия, българския народ. Аз няма да приема всеки чуждоземен паразит - било прогонен от сбствената си страна като циганите, било дошъл тук като завоевател като турците, било с хитрост и измама като евреитв, да има същите права като българите.
Сега се намирам в държава, където на чужденци е забранено да се намесват в управлението. Намирам се в държава, където на евреи е забранено да стъпват. Където за проповядване на комунизъм, либерализъм и демокрация се праща в затвора. Държава без масони и МВФ. И тая държава процъфтява, нейният народ живее щастливо. Аз искам моята България също да бъде такава държава. И ако трябва, ще воювам за това с оръжие в ръка. Без да ме интересува мнението на разните Накуленки и цялата им паразитна паплач. Макар да имам голямо основание да смятам, че тая Накуленка всъщност е цяла бригада, ръководена от една етническа българка, много симпатична дама, впрочем. Защото ние, в частност аз засегнах нейния любовник - полковник Р. Николов. И тези изроди от НСС са решили да преминат в настъпление. Е, сега ще видим дали ние сме по-добрите или изродите.
Елтимир"

преди 20 години 3 месеца #6540
Елтимир написа тази сутрин и това:

"Обадиха ми се по телефона, че за утре е насрочена среща с тукашни журналисти. Дали да не им кажа кой беше предишният министър на външните работи? Какъв е етническият произход на лидерите от тройната коалиция? Защото и за Доган се получиха сведения, че е сънародник на Сюлейман паша. Тоест на онези евреи, приели исляма с цел да властват над българите. И тогава за българската мангал-коунистичско-юдейска дипломация настъпват трудни времена. Май ще го направя. Като ще е война, да е война. Нали така, наколенке?

Елтимир"

:karte4:

преди 20 години 3 месеца #6551

Eлена писа: Като ще е война, да е война.
Елтимир

Никое животно не може да изяде всичката мърша по земята.
Има обаче едно животно, което е способно да я разкъса навсякъде.
Ние сме народът на ВЪЛКА!

Нека се увълчим най-после!

преди 20 години 3 месеца #6557

Eлена писа: Елтимир написа тази сутрин и това:

"Обадиха ми се по телефона, че за утре е насрочена среща с тукашни журналисти. Дали да не им кажа кой беше предишният министър на външните работи? Какъв е етническият произход на лидерите от тройната коалиция? Защото и за Доган се получиха сведения, че е сънародник на Сюлейман паша. Тоест на онези евреи, приели исляма с цел да властват над българите. И тогава за българската мангал-коунистичско-юдейска дипломация настъпват трудни времена. Май ще го направя. Като ще е война, да е война. Нали така, наколенке?

Елтимир"

:karte4:

Е тва е!!!! Време е да им покажеш, че не са недосегаеми! Нещастниците сами ни сложиха на колене пред света и за тов анавсякаде ни гледат от високо!
Направо се развихряй и раздавай щом там не могат да те стигнат!!! :clap:
:karte4: :mango: :mad5: :karte4:

преди 20 години 3 месеца #6560
Поне един ще се намери да измие срама, който ни хвърлиха чифутините пред света. Само така, действай! Наште чифутски журналя, няма да информират никъде за ставащото. Свини!

преди 20 години 3 месеца #6561
Елтимире, някъде беше написал, че ако не можем да се преборим с нещо, то трябва да пуснем волята си да върви пред нас и тя да воюва.
Пращам ти помощник - волята си. Може да не е нещо е-хеее..., но поне не е нищо!

БРАНЪ ЧИГОТЪ

преди 20 години 3 месеца #6564
Ето какво Елтимир поиска да публикувам вместо него тук:

"Не само това. Мисля да разкажа за криминализацията на целия ни политически "елит" и на целия ни държавен апарат. За това как службите за сигурност се занимават с наркотици и проституция, например. Как телевизиите ни по нареждане на евреите проповядват сатанизъм. Как си имаме министри израелски шпиони. Има какво да се разкаже. Най-любопитно ще ми бъде да им съобщя, че техният съюзник Доган всъщност е чифутин, приел исляма про форма. И да покажа онази снимчица с двете мацки, за да видят какъв е неговият морал. Тук държат на тези неща. А за шпионите ни да не говорим. Трябва да питам какво стана с оня, който чакаше на летището да види кой ще ме посрещне. Предполагам, че тукашните няма да са очаровани от действията на "българското" еврейско правителство. И ще ни помогнат да го провалим.
Елтимир"

преди 20 години 3 месеца #6566
Ето това е приказка на място! Дерзай приятелю! С теб сме!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.