Дискриминацията!
НЕ съм провокатар ,нито УШАК
Между другото - не се палете така лесно,опитвайте с аргументи и точни думи,а не с нерви, обиди и т.н. /не ставайте лесна мишена за критики
Желая успех в постигането на целите Ви.
пп Между другото - Запознат- така никому не е нужно да се конфронтираш с държавата- на всички не им хресват законите,поне каквито са някой от тях,н о анархизма мисля че не е решението.
Още веднъж ИЗВИНЕТЕ МЕ за това ,че с неуместнитеси постове разбрах, че съм навредил
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Аз с държавата не се конфронтирам. Нека тези, кото са главните представители на държавата в момента, да покажат как трябва да се спазват законите и конституцията с личния си пример. Само че от доста време виждам точно обратното. Ето защо аз, следвайки техния пример, гледайки от тях, как те работят "За България", действам напълно адекватно!stoiank писа: пп Между другото - Запознат- така никому не е нужно да се конфронтираш с държавата- на всички не им хресват законите,поне каквито са някой от тях,н о анархизма мисля че не е решението.
Севар писа: Законите на държавата не са нещо неизменимо. Те се правят за да просперира Нацията и хората да живеят добре. В момента държавния механизъм работи в интерес на мангали евреи и турци. Затова е редно да се променят и да бъдат в интерес на българите.
Колобърът все още има затруднения с акаунта на форума. Затова от негово име поствам тук думите му:
"Държавата, казвате... Коя държава? Държавата не е България, държавата е инструмент, институция. Тук, на нашата земя е имало византийска държава, имало е турска държава и тези държави в никакъв случай не са били в полза на Българите. Сега е същото. Управляват ни небългари. Държавната машина провжда политика на геноцид към българите. Как да се подчинявам на такава държава?
Дискриминация... Каква дискриминация? Когато в твоя дом ти си стопанин, а гостенинът е гостенин, това дискриминация ли е? В сегашната българоубийствена държава неканените гости имат по-големи права от нас, коренното и държавнотворческо население. Това веч е дискриминация. Това е чуждо робство. Поне аз не се чувствам роб, не желая да бъда роб и няма да се подчинявам на тая държава и на тези закони.
Тук някога сме създали наша, Българска държава, която да осигури живот и развитие за нашия, българския народ. Аз няма да приема всеки чуждоземен паразит - било прогонен от сбствената си страна като циганите, било дошъл тук като завоевател като турците, било с хитрост и измама като евреитв, да има същите права като българите.
Сега се намирам в държава, където на чужденци е забранено да се намесват в управлението. Намирам се в държава, където на евреи е забранено да стъпват. Където за проповядване на комунизъм, либерализъм и демокрация се праща в затвора. Държава без масони и МВФ. И тая държава процъфтява, нейният народ живее щастливо. Аз искам моята България също да бъде такава държава. И ако трябва, ще воювам за това с оръжие в ръка. Без да ме интересува мнението на разните Накуленки и цялата им паразитна паплач. Макар да имам голямо основание да смятам, че тая Накуленка всъщност е цяла бригада, ръководена от една етническа българка, много симпатична дама, впрочем. Защото ние, в частност аз засегнах нейния любовник - полковник Р. Николов. И тези изроди от НСС са решили да преминат в настъпление. Е, сега ще видим дали ние сме по-добрите или изродите.
Елтимир"
"Обадиха ми се по телефона, че за утре е насрочена среща с тукашни журналисти. Дали да не им кажа кой беше предишният министър на външните работи? Какъв е етническият произход на лидерите от тройната коалиция? Защото и за Доган се получиха сведения, че е сънародник на Сюлейман паша. Тоест на онези евреи, приели исляма с цел да властват над българите. И тогава за българската мангал-коунистичско-юдейска дипломация настъпват трудни времена. Май ще го направя. Като ще е война, да е война. Нали така, наколенке?
Елтимир"
Никое животно не може да изяде всичката мърша по земята.Eлена писа: Като ще е война, да е война.
Елтимир
Има обаче едно животно, което е способно да я разкъса навсякъде.
Ние сме народът на ВЪЛКА!
Нека се увълчим най-после!
Е тва е!!!! Време е да им покажеш, че не са недосегаеми! Нещастниците сами ни сложиха на колене пред света и за тов анавсякаде ни гледат от високо!Eлена писа: Елтимир написа тази сутрин и това:
"Обадиха ми се по телефона, че за утре е насрочена среща с тукашни журналисти. Дали да не им кажа кой беше предишният министър на външните работи? Какъв е етническият произход на лидерите от тройната коалиция? Защото и за Доган се получиха сведения, че е сънародник на Сюлейман паша. Тоест на онези евреи, приели исляма с цел да властват над българите. И тогава за българската мангал-коунистичско-юдейска дипломация настъпват трудни времена. Май ще го направя. Като ще е война, да е война. Нали така, наколенке?
Елтимир"
Направо се развихряй и раздавай щом там не могат да те стигнат!!!
Пращам ти помощник - волята си. Може да не е нещо е-хеее..., но поне не е нищо!
БРАНЪ ЧИГОТЪ
"Не само това. Мисля да разкажа за криминализацията на целия ни политически "елит" и на целия ни държавен апарат. За това как службите за сигурност се занимават с наркотици и проституция, например. Как телевизиите ни по нареждане на евреите проповядват сатанизъм. Как си имаме министри израелски шпиони. Има какво да се разкаже. Най-любопитно ще ми бъде да им съобщя, че техният съюзник Доган всъщност е чифутин, приел исляма про форма. И да покажа онази снимчица с двете мацки, за да видят какъв е неговият морал. Тук държат на тези неща. А за шпионите ни да не говорим. Трябва да питам какво стана с оня, който чакаше на летището да види кой ще ме посрещне. Предполагам, че тукашните няма да са очаровани от действията на "българското" еврейско правителство. И ще ни помогнат да го провалим.
Елтимир"
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.