Дискриминацията!
Аз мисля, че едно от тези неща е българската азбука и макар да не ти се струва нещо важно грешиш като я задгърбваш (и на мен в началото ми беше трудно да премина от латиница на кирилица - питай тука колко забележки съм отнесла, но в последствие се убедих в правотата на това правило)!!!
Дори и да имаш някакъв далечен роднина циганин....кой знае кои от нас имат далечен роднина турчин, както съм казвала на някои им личи визуално...в крайна сметка в момента е важно на чия страна ще застанеш! Ако си с нас и приветстваш общата ни битка за благото на България и за България на българите не виждам защо някой трябва да е груб с теб....проблема е , че може би не разпознаваш добре кои неща в бита, който ни се налага са пагубни! За това е този сайт, за да промени мисленето като информира! За това отвори съзнанието си за нови перспективи....и ако си с нас тогава не мисля, че някой ще те отхвърли, защото пра-бабата на гаджето ти е мнгалка, а ти имаш чешко и нещо друго у себе си!
На чия страна си?
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Уважавам мнението ти, но не мога да приема когато някой ми пише на чатерица в нашия, български и най-вече националистически форум...
Относно произхода..
Ти не би била тук, ако имаше съмнения за твоя произход!
Това е на вътрешно, подсъзнателно ниво. Не е нещо насадено или внушено. Неможеш да бъдеш Българин само поради това, че в училище са те учили стихотворението "Аз съм българче".
Аз гледах днес, как едно цигане го рецитира.. усещането бе трагично!
.. да не говорим че изговора не бе правилен!
У много цигани се е загнездило мнението, че латиницата е тяхната азбука!
Ами нали нали за това са РОМИ (Римляни, Латини)
Не би трябвало и да те учудва начина на писане на KHANDANKO!
Някои негови съждения може и да са верни. Но ако ми ги напише а кирилица може и да ги коментирам.
..иначе, да ходи в dir.bg или където си иска
Може и да ти са гениални умотворенията, но аз че та само на на кирилица ... както и повечето във форума!!!
Лето, съгласна съм с теб, аз също казах, че кирилицата е задължителна! На мен ми е адски неприятно и дори трудно да го чета на тая латиница....той дори не ползва обичайната чатерица!LETO писа: Bell, това е първият ми постинг към теб от от както съм се регистрирал във форума.
Уважавам мнението ти, но не мога да приема когато някой ми пише на чатерица в нашия, български и най-вече националистически форум...
Относно произхода..
Ти не би била тук, ако имаше съмнения за твоя произход!
Това е на вътрешно, подсъзнателно ниво. Не е нещо насадено или внушено. Неможеш да бъдеш Българин само поради това, че в училище са те учили стихотворението "Аз съм българче".
Аз гледах днес, как едно цигане го рецитира.. усещането бе трагично!
.. да не говорим че изговора не бе правилен!
За циганите....много ги мразя би трябвало да си го забелязал, а той май каза че не е мангал......
Мисълта ми беше, че в България има и много помаци доста от които имат смесена кръв и други смесени българи......за съжаление обаче не можем да изхвърлим всички нечисти българи от БГ....
Мисля, че това е голям проблем за нас чистите българи...,но ако има такива и те споделят нашите идеи - подчертавам, тогава защо да не ги приобщим към нашата битка.
Да, този тук може би не споделя изцяло нашите виждания, но все пак сайта е за да отваря очите на хората. Стори ми се, че и той осъзнава, че в момента България е под заплаха....на такива хора просто трябва да се обясни и ако не възприемат чак тогава да ги отписваме, а не предварително!
Разбира се, ако се окаже интернационалист тогава няма място тук!
Постинга ми е насочен към самия принцип и ползва за пример този човек, нямам спецялно отношение към него......
Ако имаме възможност да се видим ще се опитам да ти дам филмите за това.
Канданко не веднъж му напомних за начина на писане във форума. Сигурно има добри идеи, но когато ги напише на кирилица ще се запозная с тях.
Иначе нямам желание да си тормозя зрението с чатерица. Достатъчно ми е, че по цял ден чета на лтиница скапани английски и френски текстове!
Въпреки всичко, радвам се, че направих някакъв контакт с теб!
Не те карам да променяш мнението си! Сигурно ще намерим общи позиции.KHANDANKO писа: AKO PRO4ETE6 6IBANATA 4ATERICA 6TE VIDI6 MN MADRO NE6TO AKO NE GO RAZBERETE POVE4E NQMA DA PI6A OK ?>!
Просто ти казвам да пишеш на КИРИЛИЦА.
Немисля, че е много сложно!!!
А, ако не знаеш как ... просто питай!
KHANDANKO, недей да проявяваш агресия защото те уверявам, че тук всички сме под налягане....
Тукощо прочетох дългия ти пост! Запозната съм с теориите за Лемурия и Алтантида и тн......светът е пълен с антагонистични истории...самата тройца присъстваща във всички религии винаги описва двата полюса и тяхното взаимодействие (и противодействие), което е всъщност искрата на живота...
Хареса ми това, което написа за цветовете, но според мен ти убягва един фундаментален момент в тая теория.
Какво представлява сивия цвят, как ще направи черния от цветовете сиво? Или лайняно на практика........като ги смеси. Това е глобализацията, да обезличи народите като ги смеси и направи хомогенна сива маса! Светът е колоритен, защото има различни раси, различни етноси и различни култури. Тук и преди се е споменавало, че смесване има, но в малки количества, които евентуално опресняват расата. Но масовото омешване на раси и култури е дегенеративно, както можеш да забележиш в щатите! Сам ги даде за пример......аз съм била там и ти казвам, че според мен от тяхното масово омешване се губят ценностите в културите...остава само посредствеността и невежеството...сивотата! Колорита от различните маси се претопява......
Това се отнася просто до масовото омешване, което предполага глобализацията, а интернационализмът е едно странно явление, което е дясната ръка на глобализацията!
Аз лично държа на бялата раса и на всички раси по принцип.....казвала съм и преди, че съм любителка на различните култури и не бих искала да се загубят като се претопят в новия свят - проектиран от изпълнителите на новия световен ред!
Не случайно.
Поставени в дадена среда, паразитите приемат формата и състоянието на гостоприемника (учебник по биология зя 7-ми клас)
Ако ние приемахме нещата само в спектъра на черния и белия цвят - нещата биха били много прости....
Уви не можем така да ги приемаме.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.