Да ви се представя

преди 19 години 2 седмици #19356

koi_si_ti писа: Здравйте и от мен,днес се регистрирах на 22 години съм, момиче :)
Искам само да попитам за сега дали някъде мога да намеря снимки или картинки на Прабългарски войни с униформи.Някои ако знае да пише.

Здравей и добре си ни дошла.

На въпросът ти - има такива в книгата на Елтимир "Завръщането на Тангра". Рисунките са направени по археологически находки. Освен на мъже, има и на българки жени-войни, които са били не по-назад от мъжете в бойното изкувство.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 2 седмици #19359

koi_si_ti писа: Здравйте и от мен,днес се регистрирах на 22 години съм, момиче :)
Искам само да попитам за сега дали някъде мога да намеря снимки или картинки на Прабългарски войни с униформи.Някои ако знае да пише.

Добре дошла при нас!
Георги_НЗ, вече ти каза, къде да намериш това, което търсиш.
:thumbsup:

преди 19 години 1 седмица #19397
ЗДРАВЕЙТЕ и от мен!
Махнах се от оная кочина -форумът на атака и считам,че трябва и аз да се представя...
Други форуми вече нямам!
До довечера ще реша дали да се махна и от атака...

преди 19 години 1 седмица #19398
Мещер, ако съм вземал някакво участие там, правил съм го не заради ръководството на Атака и лумпените. Правил съм го заради свестните хора, които в своята наивност продължават да вярват на Волен и на лумпените му. Впрочем не съм сигурен дали лумпените наистина са чак такива лумпени. След кратка кореспонденция с мЪршЪла снощи, почвам да си мисля, че те всъщност съвестно си изпъляват поставените им задачи. А задачата е да се опорочи идеята на национализма и да се лумпенизира Атака.

преди 19 години 1 седмица #19470
Привет и от мен като пожелавам на Движение "Воини на Тангра" още по- ползотворна работа.

преди 19 години 1 седмица #19476

meshter_at писа: ЗДРАВЕЙТЕ и от мен!
Махнах се от оная кочина -форумът на атака и считам,че трябва и аз да се представя...
Други форуми вече нямам!
До довечера ще реша дали да се махна и от атака...

Ами добре дошъл, Мещер. :thumbsup:
Важното в случая е , че ти сам си достигнал до своята истина и твоето решение не е повлияно от някой друг.

Привет и на Vlado_vl.

преди 19 години 1 седмица #19485

Мещер, и на тебе здравей и добре дошъл, макар да се знаем по-отдавна. Случайно ми попадна любопитна информация за фамилното ти име. От книгите за Волжка България, които наскоро получих.

Здрасти! Вчера Хунор от форума ми се похвали, че си купил две книги точно по тази тематика - на Геза Фехер и на д-р Д.Александров. Трябва да му кажа да ти прати нещо.

преди 19 години 1 седмица #19486
Поздрави също на Мещера и Vlado_vl!! Добре сте дошли! Мещер, попадна ми информация за фамилното ти име. Съвсем случайно докато "прелиствах" книгите за Волжка България видях название "мещер" и "мещеряки".

преди 19 години 1 седмица #19487
Дай подробности де,защо подлагаш на изпитание още неукрепналата ми нервна система?! :tooth:
Ако е за народ от мещери по течението на река Ока-горе-долу ми е известно.Но каквото и да е,давай го.
Да не излезе нещо чифутско,ей... :out:

преди 19 години 1 седмица #19554
Съжалявам, още ще ти подложа на изпитание нервната система. Просто съм забравил да копирам страницата, където мярнах това. Ще кача всички книги от Волжка България на сайта и ти може да потърсиш сам. Те са на руски и украйнски. Елтимир ми ги прати, а той ги получил мисля, че от Зент Бурджан. Има и mp3-ки на Луиза Булгари.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.