Послушание

преди 17 години 11 месеца #32135
Покойният Илия Минев често казваше: "Духовно мъртвият не може да бъде съживен." А ти искаш от мен да съживявам духовни мъртъвци.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 17 години 11 месеца #32136

Елтимир писа: Покойният Илия Минев често казваше: "Духовно мъртвият не може да бъде съживен." А ти искаш от мен да съживявам духовни мъртъвци.

Я ме цитирай да видим къде съм искал чудеса от теб...?!! Искам да си свършиш работата до край, както и всички останали...! Това е..

преди 17 години 11 месеца #32137
Името ми е Владимир Владимиров.От Търговище съм.Няма от какво да се крия.Запознатия да ми бута табуретката щом иска.Парадокс-не разбрах твоето име.

преди 17 години 11 месеца #32140

PARADOX писа:

Елтимир писа: Покойният Илия Минев често казваше: "Духовно мъртвият не може да бъде съживен." А ти искаш от мен да съживявам духовни мъртъвци.

Я ме цитирай да видим къде съм искал чудеса от теб...?!! Искам да си свършиш работата до край, както и всички останали...! Това е..

Ще говорим като дойдеш. Да си върша работата съвсем не означава, че трябва да се оставя да ме обливат постоянно с помия. И почти всички да клечат наоколо и да зяпат сеир.

преди 17 години 11 месеца #32142

bagain писа: Името ми е Владимир Владимиров.От Търговище съм.Няма от какво да се крия.Запознатия да ми бута табуретката щом иска.Парадокс-не разбрах твоето име.

За протокола и дознанието аз съм Мартин Христов от Варна...
Ти нямаше ли да си ходиш...?!

преди 17 години 11 месеца #32145

Елтимир писа:

PARADOX писа:

Ще говорим като дойдеш. Да си върша работата съвсем не означава, че трябва да се оставя да ме обливат постоянно с помия. И почти всички да клечат наоколо и да зяпат сеир.

Има едно "почти всички", което прави изказа ти незавършен и несъвършен.... Докато стане "абсолютно всички" има още много вода да изтече....!! До тогава, а и след това - горе главата и коча - между рогата....

преди 17 години 11 месеца #32146
Компа му е слаб и не може да отваря по няколко прозореца едновременно. Затова излиза оттук и ходи да се допитва. После се връща пак. Не мога да кажа да го баннат, защото в тоя форум съм Никой и думата ми не се чува.

преди 17 години 11 месеца #32147
Багаин, сложих те да си почиваш малко (за 6 дена). Недей да се дразниш с хората тук, че не им държат нервите. А колегите тук, да не му обръщат внимание, да си гледат работата и толкова, че и на мен взе да ми писва от пищене вече.

преди 17 години 11 месеца #32149
Парадокс, ти сбърка, моето решение се оказа правилно. Ти искаш от мен да отида в Китай и пред китайски студенти да изнеса лекция на български език. Просто никой нищо няма да разбере. Сега е същото. Как да говоря, когато думите ми биват приемани или за хленчене или за пищене? Според случая. Аз показах Вратата, а по-нататък не е моя работа кой ще мине през нея и кой ще остане отвън.

преди 17 години 11 месеца #32152
Елтимире мисля, че губиш известна перспектива за нещата. Отдаваш твърде много време на този форум, вместо да обръщаш внимание на самия сайт. Сайта не е само този форум и статиите и книгите поместени в разделите извън форума се посещават от много повече улегнали хора, много от които отбягват форумите. Малко отдалече тръгнах.
Искам просто да подчертая, че форумите са по същество говорилни не особенно различаващи се от парламент, църковен събор и други подобни мероприятия. Създателят на АЙКИДО Морихей Уешиба казва: "Когато хората се съберат заедно, говорят само глупости". С всяка изминала година все повече се убеждавам в правотата на тези думи. Затова той се изолира от света и досега му с чужди хора е бил основно при тренировки. По оскъдната информация, която имам за колобрите оставам с впечатление, че те са приели същата идея, като истина. Велики математици и гениални изобретатели от историята на човечеството са били асоциални типове. А щом си асоциален тип ти си или луд(безполезно подскачащ, викащ, клатещ се) или гении, ако от лудостта ти се открие нещо невиждано и много полезно, според нормите на "нормалните" хора. Озадачаваш ме и че приемаш подобни обиди толкова сериозно. В крайна сметка всички сме роби и който твърди, че не е роб просто не знае какво говори. Ние сме роби на предразсъдъците си или роби на страховете си или на суетата и гордостта си, на знанията,на вярата и убежденията си и по много други критерии, като при всеки човек е в различни пропорции. Ако се замислим по тази логика най-свободните хора са истински лудите и по една случайност в тази категория са и гениите от различните области на знанието. Те са проводниците на новите открития в науката наример. Никой считан за нормален не е направил нещо забележително в историята на човечеството, тъй като нормалният човек мисли стереотипно, като кон с капаци следвайки пътя който кочияша му показва с поводите. Страничните пътища не се виждат, освен ако кочияша не склони да му обърне главата натам. Ако пък коня почне да движи непокорно глава, кочияша има и камшик. Но отново взех да се откланям...
Елтимире твоята трибуна са книгите. Влязох в този сайт и се регистрирах, след като познат ми даде "Невидимата Атака" като линк. Тя ме грабна. Както и някой от другите ти книги(признавам не съм ги чел всичките). Моят съвет е: Върни се към писането на книги и се откажи от дебненето на провокатори във форумите, защото написаното в книгите ти ще бъде оценено от този, който може. Писанията ти във форума са нещо посредствено, днес са сред актуалните теми, утре ще са сред последните страници на форума.
По повод ядосването ти към админите на форума не считам, че си прав. Нито са изтрили книгите ти, нито са имали такова намерение, тъкмо обратното. Всички чакаме нещо ново и ценно от теб, може да си останем с чакането но надеждата умира последна. Колкото до мен, аз все още имам какво да чета от теб.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.