Послушание

преди 17 години 11 месеца #32104
И на ТАКИВА ли искаш да отварям очите, Парадокс? Те са слепци по рождение. На тях никой не може да им помогне. Аз с ТАКИВА нямам намерение да споря, нямам намерение и да им помагам. Някога изпитвах жалост към такива. Вече и това не изпитвам. Те не само не знаят, те не искат и да научат. Те си сричат своите заучени мантри и нищо извън мантрите не ги засяга. Има ли тогава смисъл да им казвам? Те не само живеят в миналото, те самите са минало. Макар още да не го осъзнават. Е, предстои им да го почувстват. И не съм аз тоя, който ще им попречи да го почувстват. За тяхно нещастие, те вече са ми безразлични.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 17 години 11 месеца #32106
Ама ти верно нещо не си в ред.Еби му майката,навсякъде попадам на ненормалници.СамВойн,Антон Рачев,Иван Митев край нямат.Ти за моите очи не бери грижа-ти ми ги отвори 1998 година.Станах скинар както ти ни учеше-вече съм багаин.

преди 17 години 11 месеца #32107

bagain писа: Направо сте жалка картинка! Елтимир хленчи,Парадокс го успокоява.Колко трогателно.Елтимире,спомни си вчера,когато почна да се оплакваш,че аз бях първият,който на два пъти ти писа да не се отказваш и да не триеш.Ти обаче продължи да се самосъжаляваш.Какво очакваш от мен,че ще седна да те утешавам като дете и да ти говоря колко си велик.Щом се пишеш войн на тангра кво си седнал да ревеш.Да не мислиш,че ще те галят с перце.Недей да бягаш от нацистките си пристрастия.Ама май много станахте фюрерите,че се изпокарахте навремето,А?Или не знаеш,че и Волен и Расате са нацисти.Това го знам с абсолютна сигурност.Не се крий и си признай пред другарчетата си антихитлеристи какъв си всъщност.На другите ще кажа,че ако като мене в рода си имат македонски четник,участник в Илинденско-Преображенското въстание и друг прадядо участвал в българските дружини в Сръбско-Турската война под командването на Панайот Хитов,тогава да ми важничат.Искам тук да видя ВОЙНИ,а не ревльовци!

Ей дупе недоклатено...! Това, че си имал велики мъже в рода си, не те застрахова от възможноста да си л**но..! Не успокоявам Ангел...!! Напротив...!! Изяснявам му картинката..! Искаш ли да я изясня и на теб..?!! Казваш, че ИСКАШ ВОЙНИ...!! Кой си ти, че да изискваш...?!?! Ти самия такъв ли си...?! Достоен ли си да водиш...?! Прекалено много въпроси, които все още нямат отговор...! За да си ВОЙН НА ТАНГРА, на първо място трябва да можеш да четеш, а ти я караш по диагонала...!! Така не става...! Казваш, че не искаш ревльовци..?!! Ами ако ти самия си такъв...?!! Трябва ли да те разплача, за да го осъзнаеш...!?! Нима ти си застрахован от обикновената човешка слабост...?!! Ами ако е така, излизай навън и оправи държавата, вместо да се обесняваш без да съм те питал за мнението ти...! Сега ще попиташ, аз пък кой съм, че да ти давам наклон на онази работа...?! Ако ти е писано ще разбереш дечко...! Ще ти кажа само, че съм силен и не плача...! При това без да съм имал герои в рода си...! Само двама дядовци искарали общо 5 войни, но те не са го правили за да се фука внука им, а защото така са сметнали за необходимо...! Така, че за момента се покрий и не се меси там където не ти е работа, за да не те удари влака...

преди 17 години 11 месеца #32108
Парадокс, аз не мисля, че да се погледнеш в Огледалото, да направиш дисекция на самия себе си и да погледнеш истината в упор е проява на слабост. Напротив. Само че от доста време наблюдавам как никой не го разбира. Ето, точно по тая причина се отказвам да им говоря. те никога нищо няма да разберат. И тъй като е късно да се върна сред онези каменни стени на оня планински връх, то просто ще си дам малко почивка. Докато свещта угасне. Искам да угасне тихо и спокойно, искам сама да угасне, а не от плюнките на разни недостойни човекоподобия.

преди 17 години 11 месеца #32109

Елтимир писа: И на ТАКИВА ли искаш да отварям очите, Парадокс? Те са слепци по рождение. На тях никой не може да им помогне. Аз с ТАКИВА нямам намерение да споря, нямам намерение и да им помагам. Някога изпитвах жалост към такива. Вече и това не изпитвам. Те не само не знаят, те не искат и да научат. Те си сричат своите заучени мантри и нищо извън мантрите не ги засяга. Има ли тогава смисъл да им казвам? Те не само живеят в миналото, те самите са минало. Макар още да не го осъзнават. Е, предстои им да го почувстват. И не съм аз тоя, който ще им попречи да го почувстват. За тяхно нещастие, те вече са ми безразлични.

На тоя Ангеле какво му плащаш..?!! Може ли заради всяка овца дето бърка талаша с люцерната да си спирам децата от училище..?!! Едва ли... просто сега ако бях админ съвсем хладнокръвно щях да му приколя достъпа до сайта и толкоз...!! Така и следващия път и по-следващия...! Щом на него не му харесва движението и хората в него, защо да го харесвам аз...?!! Да ходи да пасе и това е...?!! Язък само за семето на дедите му... Отишло е на халост...

преди 17 години 11 месеца #32110
Е, както се казва, след дума-та на "Дума" да си дойдем на думата. По-нататък да не приказвам. Историята не борави с понятието "ако". "Ако"-то ни помага само по-ясно да проумеем същността.

преди 17 години 11 месеца #32112

Елтимир писа: Парадокс, аз не мисля, че да се погледнеш в Огледалото, да направиш дисекция на самия себе си и да погледнеш истината в упор е проява на слабост. Напротив. Само че от доста време наблюдавам как никой не го разбира. Ето, точно по тая причина се отказвам да им говоря. те никога нищо няма да разберат. И тъй като е късно да се върна сред онези каменни стени на оня планински връх, то просто ще си дам малко почивка. Докато свещта угасне. Искам да угасне тихо и спокойно, искам сама да угасне, а не от плюнките на разни недостойни човекоподобия.

Това, че ми казваш какво искаш не дава отговор на въпроса който вече два пъти ти зададох...!

преди 17 години 11 месеца #32113
Казах ти, че има неща, които не бива и не искам да казвам пред всички. Защо искаш да си свалям бронята насред бойното поле?

преди 17 години 11 месеца #32114
За какво ти е броня, ако напускаш боя...?! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

преди 17 години 11 месеца #32115
Парадокс,кого плашиш бе дъртак прост.Интернет бабаити като тебе колкото щеш.Така че си запази заплахите за някой дето ще се впечатли от тях.А семето на предците ми е дало отличен плод-разбра ли ПОМИЯР НА ТАНГРА!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.