Добре дошли,
Гост
Послушание
Eлтимир
Автор на темата
Посетител
преди 17 години 11 месеца
Моята биография "Непослушание" не е нужна на никого, освен на мен самия и на моите близки и приятели. А те я имат. Затова реших да я махна оттук. На нейно място в скоро време очаквайте превъзходната биография на Биляр-violence, наречена "Послушание".
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Eлтимир
Автор на темата
Посетител
След малко ще изтрия "Програма за национална Съпротива". Ако някой иска да я има, да побърза да си я запише. На нейно място ще бъде поставена нова Програма, съставена в едно... да го наречем ведомство. Заедно с план за превръщане на Движението в Партия.
Желая ви успех!
Желая ви успех!
Eлтимир
Автор на темата
Посетител
Следващата книга, която ще изтрия, ще бъде втората част от биографията ми, наречена "Време на чудеса". Преживяното от мен не ви интересува. А освен всичко друго, чрез двете ми биографични книги някой си "Каруцар" се опита да блесне с остроумие, като заяви, че те били преписани от Солженицин. А после вземайки това "обвинение", някой си Биляр пък ме обяви за литературен мистификатор и крадец. И тъй като тук явно Биляр се ползва с уважение, то аз смятам, че литературни кражби и мистификации не ви трябват. Ако грешах, някой да го е казал. Щом никой нищо не казва, значи не греша.
"Програма за национална Съпротива" си замина. Следва "Време на чудеса".
"Програма за национална Съпротива" си замина. Следва "Време на чудеса".
Eлтимир
Автор на темата
Посетител
Както обещах, "Време на чудеса" вече я няма. Тъй като днес разполагам с повече свободно време, на всеки час ще трия по една книга. Следващата ще е "Новият кръг". После почвам темите, които съм пускал. И така, докато не остане нищо, което да ви смущава. Вярвам, че Биляр-violens ще пусне по-добри неща от моите.
Eлтимир
Автор на темата
Посетител
"Новият кръг" вече я няма. След един час ще я последва "Човеко, стани!". Това е книга, от която враговете ми особено много се дразнят. Вероятно защото именно заради тази книга Димитър Асенов Радев и компания не успяха да ме тикнат в затвора с обвинение по чл. 108 от Наказателния кодекс.
Като свърша с книгите ще се заема и с темите, започнати от мен. Темата "Милиция" няма да закачам. Нея я е почнал Зиези.
Като свърша с книгите ще се заема и с темите, започнати от мен. Темата "Милиция" няма да закачам. Нея я е почнал Зиези.
bagain
Посетител
недей да триеш повече.Не се засягай от това,което е казал някой си Биляр или някой друг.Завистници винаги се намират.Продължавай борбата за България и майната им на всички скапани завистници,провокатори и прочие отрепки.
Eлтимир
Автор на темата
Посетител
"Човеко, стани!" вече няма да смущава ничии сънища. Изтрих я. След един час ще я последва Идеологията. Доколкото мога да преценя, тя също не е нужна на никого. Междувременно ще мисля коя е следващата по маловажност моя книга. Тъкмо ще избегнете обвинението, че на сайта са поставени книги, преписвани от руски автори. Макар аз най-добре да знам, че книгите съм си ги писал сам и от никого не съм преписвал. Ако съм цитирал, правил съм го коректно, с позоваване на съответния източник. Но това са подробности. Щом някои си там анонимни "доброжелатели" твърдят, че съм преписвал, а други им вярват, значи в съзнанието на тези други действително съм преписвал. В такъв случай по-добре книгите да ги няма.
gеorgi_nz
Посетител
Налагам временно ембарго на тези триения.
Не бях влизал от вчера и днес вече какво да видя!
Ще обсъдим за ден-два с форумците и общо ще решим какво да се прави занапред.
Не бях влизал от вчера и днес вече какво да видя!
Ще обсъдим за ден-два с форумците и общо ще решим какво да се прави занапред.
Eлтимир
Автор на темата
Посетител
Благодаря за прогонването ми от форума. Очаквах го. Нямаше как Биляр-violence да не ме измести. Тук няма място за двама ни едновременно. Единият трябваше да се махне. Админите избраха да се махна аз. Все пак не аз го реших, и не аз го извърших.
Желая ви успех!
Желая ви успех!
bagain
Посетител
Елтимир,дръже се като истински войн на Тангра.Чувал съм за теб поне от 2 години,знам,че ролята ти тук е изключително важна.Идея си нямам кой е този Биляр икой е той,че ще го слушам него.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.