Послушание
ha7e.blog.bg/
Доколкото мога да преценя, и ако не се лъжа, май се различава от блога на Биляр-violence.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Малка или голяма армия за БГ?
Гръцките въоръжени сили!
В бившия СССР
И Турция в Ирак?
Еър Груп 2000 :: Преглед на форум - Оръжия и военни конфликти през 21 век
Може, ама без български. Освен това няма да съм жив да видя. Така че не ме засяга. Предсказанията съм ги чел сичките, даже и мало више. И какво от това? Когато нещата се случат, няма да са останали Българи.
Говорех по - скоро теоретично. Наблюденията ми върху българската история са такива. Повечето организации с искрени идеи се разцепват трагично.Не обвинявам никого в нищо. Както и да е. Съжалявам, че повдигнах въпроса изобщо.Запознат писа:
Коя история имаш предвид?Delerium писа: Защо всеки път историята се повтаря?
Група хора решават да променят нещата. Мечтатели! Винаги се намира един, който да всее смут и недоверие. Понякога той е от враговете, понякога е приятел, превърнал се във враг. Но резултатът е един и същ. Всъщност точно това е - резултат няма. Идеята загива със всеки един отказал се, в всеки един потулил истината, с всеки един лично облагодетелстван за нейна сметка... И до тук.
Кой внася смут и недоверие?
Кой се е отказъл?
Кой е потулил истината?
Кой се е облагодетелствал лично?
Питам и искам конкретни отговори със доказателства, иначе изяждаш БАНИЦАТА!
На Митето Радев ще му кажа нещо. За "пияницата". Мите, аз пия биричка, не чист спирт като теб. Затова не на мен ми режат пръстите на краката от заболяване, получено вследствие прекомерна употреба на алкохол. За "циганина" вече сме говорили. За "литературния крадец и мистификатор". Ето, затова копирах тук част от своите литературни произведения. Искам някой да ми намери поне един ред, преписан отнякъде. Поне едно изречение, взето от друг автор.
Мите, твой ред е. И ако имаш малко чест и достойнство, спри да действаш чрез подставени лица. И не викай на помощ оня "емир", щот може нещо да му се случи. Току-виж някои хора вземат, че го обидят. Какво ще правиш тогава с обидени съюзници, Митя?
Митя?
Заради тези твои думи си заслужи БАН-а до 2060-та година!bagain писа: Вижте сега Помияри на тангра,понеже ви отделих повече време отколкото заслужават клоуни като вас ви давам последен съвет-станете утре рано ,вземете куче,разсечето го на две и погледнете вътрешностите.Хубави ли са,значи Елтимир остава.Може обаче да излязат лоши и значи трябва да се оттегли.Този съвет е безплатен,оттук нататък вече ще вземам пари.2дена ти трябваха Елтимире и ти взе да се отказваш.Поздрави от Кавхана!
Похвално е,че след като си баниран продължаваш да четеш и се интересуваш от сайта и от нас,помиярите.Снощи като ми звънна към 11 часа,доста неща оттука не бях прегледал.Доста настоятелно ми звъня,да ме питаш дали не те заплашвам нещо...Гласът и изказът ти ми се сториха странно познати но това си е мой проблем.Владимире,стой си при хитлер и кавханите и не се занимавай със дъртаците.Имаше един филм-НА БОЙ ОТИВАТ САМО СТАРЦИТЕ,тъй че не се ври там,дето още не си узрял.И това,че ми каза,че убежденията ти по хитлер не ти пречат да си патриот,ме озадачи.Но днес ми е ясно.В този сайт патриоти няма!
Има само националисти!
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
Как бихте изтълкували следните думи на помиярчето: "Презирам страхливците и тези,които използват този форум,за да се жалват и да ги съжаляват."?
Ще бъда много радостен моите "жалвания и оплаквания" да бъдат махнати от сайта и на тяхно място да поставите великите произведения на героите, чиито имена не ми се ще да повтарям. Е, вие си ги знаете.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.