Послушание
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
"...няма нищо общо с другите идиоти от общество Дуло..."
"другите идиоти" - много точно казано. А да видим какво е мнението на "първите идиоти" по някои въпроси, засягащи всички тук:
"Хайде стига бе, нещастници и самозванци, лъженационалисти от "ДВТ"!
Кой пусна лъжата, че тези "воини" са лицето на български Тенгрианство? От къде на къде тези самообявили се ентусиасти ще са автентични тангристи?
Пълен резил.
Срам и позор!
Срам е "лидер" на националистическа организация да е чернилка. Просто е обидно.
Скапан мръсен циганин !
А останалите ? Лъжци тенгриани, които само петнят имиджа на тангризма."
"За всички вас, „войни на Тангра” е нужно лечение в подходящо психиатрично заведение - там да си правите Саракта .
Там да ви правят електро - шокове и задължително да има цигани - манафи, които да ви обслужват редовно .
А специално за Елти - подчовека по едно шише одеколон дневно , та хем да си задоволява нуждата от алкохол, хем да ухае на хубаво, че нали знаете: те , мангалите смърдят ужасно .
Хайде със здраве и много поздрави на Али - Баба !
П.П.: Търси се обслужващ персонал за харемите в Дубай.
Защо не се цаните всичките там - Вождът Елти ще ви уреди, той има вече опит и връзки."
Само припомням. Четете, за да не задавате излишни въпроси и да не отправяте незаслужени упреци.
Настоявам да си махна книгите. На тяхно място можете да сложите творенията на "Великия Кавхан" или нещо подобно, писано от първите или от другите идиоти. Обаче там, където се появят някакви идиоти, мен ме няма. Впрочем проблемът не е, че се появяват идиоти. Идиотите на тоя свят никога няма да се свършат. Проблемът е, че някои хора приемат идиотите като равни, и даже заслужаващи уважение личности. Няколко пъти се опитах да предупредя, че ще се наложи избор между мен и идиотите. Е, нали сме демокрация. Не бива да се сърдя, че не бях избран.
Хитлеристките подлоги и другите агенти нямат място в този сайт!
Тон,не бързай!ton писа: bagain e много гладен и за обяд иска БАНица!
Владимире,обичай си хитлер в къщи-тука той е на същия пиедестал като сталин.Две лица на една монета.
Ангеле,мисля че е време да спрем окончателно да се занимаваме с шайката-лайката на мършата от Русе и подобните му.Ти сам го казваш,пък после викваш,като се появи някой от тях.Вярно,и аз избухнах оная вечер,но стига!Нула отношение към провокаторите.За книгите ти съм казал-веднъж качени тук,те вече не са твоя собственост.Не може просто да ги смъкнеш от лавицата и да ти скриеш под дивана.
Стига вече!Събитията се сгъстяват,а ние се занимаваме с глупости.
Колкото до книгите - за какво да стоят. Видях, че и на тях никой не обръща капчица внимание. Тоест те са излишни. Само товарят сайта. Защо да стоят?
или с обидиХаил Хитлер
.куче без майка
Използвай малкото време което имаш тук за защита, защото мен ако питаш грешиш и малко ти остава в сайта.
Ангеле на тебе кой ти каза навремето, че ще е лесно, и има ли лесно въобще в тази работа дето си я подхванал..?! Всъщност единственото и хубаво на тази работа е, че сме избрали да сме част от нея...! Всичко друго е ла*на в които ни е писано да газим цял живот...! Ангеле! На друг може да говориш, че са ти пропуснали ботушите, но не и на мене и на още десетина човека тук...! Не ми се слушат приказки от рода на това колко ти е писнало... На всички ни е писнало, но колко от нас пискат..?! Голямо ти е теглото, защото много можеш да носиш....!! За това и на тебе ти е дадена тази работа, а не на някой келеш, дето по цял ден си марширува из къщи с опъната ръчичка и си скандира "Хайл Хитлер"....! Можеш да направиш много неща по своя воля, но на едно нямаш право...!! Да се отказваш...! Тези книги и написаното в тях не са твои...!! Те са на всички Българи... Ти си само посредника.... Ти си само ръката която държи перото... Другото е от небето, а то е на всички... Запомни...!! Колкото повече се противиш на съдбата си, толкова по-тежко ще става...! Избран си... Белязан си...!! И това не е от мене или който и да е друг тука... Избран си от небето и нему служиш... От него криене и триене няма...!
Към Админите на сайта:
- Дайте ми права да отворя БАНичарница, че има дефицит на топли банички в сайта от край време...! На който не му харесат баниците ми, да се оплаче на арменския поп....!
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.