Послушание

преди 17 години 11 месеца #32321
За вас вече съм КАНАС ЮВИГИ!
хахахахахахахахаххххххххх...за тия думи има кой да те съди.Бъди сигурен!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 17 години 11 месеца #32323
Мещер. Тоя речник да ти е познат? Другата приятелка на "КАНАС ЮВИГИ" май е от Русе! Късо подстригана, членка на БНС и изявяваще се като наследник местен "фюрер"! Сещаш ли се :hammer: :hammer: :hammer:

преди 17 години 11 месеца #32324
Ахам..Здравей,Вечно Натискащ!Ние,отиващите на смърт,те Поздравяваме! :thumbsup:

преди 17 години 11 месеца #32325
АВЕ Центурионе! :lol:

преди 17 години 11 месеца #32341
Установих, че си имам помощник в триенето. Няма я сканираната книга за Илия Минев. Не бях се сещал за нея, докато не ме попитаха къде могат да я намерят. Потърсих я и я няма. Няма я книгата за ДПС. Няма я книгата на проф. Ал. Цанков и още няколко други сканирани книги. Та ще е в реда на нещата и други такива материали да ги последват. Само искам да кажа, че въпросните сканирани книги аз не съм ги трил.
Използвам случая да благодаря на неизвестния помощник!

преди 17 години 11 месеца #32343

Елтимир писа: Установих, че си имам помощник в триенето. Няма я сканираната книга за Илия Минев. Не бях се сещал за нея, докато не ме попитаха къде могат да я намерят. Потърсих я и я няма. Няма я книгата за ДПС. Няма я книгата на проф. Ал. Цанков и още няколко други сканирани книги. Та ще е в реда на нещата и други такива материали да ги последват. Само искам да кажа, че въпросните сканирани книги аз не съм ги трил.
Използвам случая да благодаря на неизвестния помощник!

Аз искам да кажа, че най-деен в триенето в сайта бе ти. Админи и модератори не са трили твои или други материали. Сигурно унесен в триенето си ги махнал и сега не се сещаш.
Незнам дали си доволен вече, но Запознат, когото обвиняваш неоснователно последните дни в нещо, вече явно му е писнало да е без вина виновен и вдигна ръце...
Честито.
Преди със Севар.
Сега и Запознат.

преди 17 години 11 месеца #32344
Не, сканираните книги не съм пипал. Те изобщо не бяха във форума. А в другите раздели аз нямах никакви права, даже собствените си снимки не можех да пипам. Сега вече и правата във форума са ми отнети. Така че към липсата на въпросните книги наистина нямам никакво отношение.

преди 17 години 11 месеца #32345

Елтимир писа: Не, сканираните книги не съм пипал. Те изобщо не бяха във форума. А в другите раздели аз нямах никакви права, даже собствените си снимки не можех да пипам. Сега вече и правата във форума са ми отнети. Така че към липсата на въпросните книги наистина нямам никакво отношение.

Както и да е. Важен е резултата... нали? Кораба остана без главен капитан...

преди 17 години 11 месеца #32346
От толкова малко? Практически почти от нищо? Ами ако беше принуден да търпи тоновете помии и клевети, които се изсипаха срещу мен? Някак не е честно. хора, които ме съветват да търпя всичко, се засягат от половин дума. Даже и от по-малко.

преди 17 години 11 месеца #32347

Елтимир писа: От толкова малко? Практически почти от нищо? Ами ако беше принуден да търпи тоновете помии и клевети, които се изсипаха срещу мен? Някак не е честно. хора, които ме съветват да търпя всичко, се засягат от половин дума. Даже и от по-малко.

Едно е враговете да те плюят, а друго е неосноватено да получаваш от приятел и съмишленик плюнки. От приятел повече боли... отколкото от враговете. Затова ти се струва, че е"от толкова малко".

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.