В памет на жертвите от Възродителния процес

преди 18 години 3 месеца #27389

Пламен Пасков писа:

emir_kj писа: Въобще във всеки форум в България,се нарушават законите...Властите защо спят...Ако не друго,поне се нарушава закона за авторското пр и сродните му права,както и този на патентите...

Не се ли досещате.
Защото власт няма!
И закони няма!

"Не коментирай моето гражданство,това си е мой личен проблем.
А българския паспорт никога няма да го оставя,защото благодарение на него се ширя в Израел."

Напротив Пламене, точно в това гражданство е заровено кучето. Затова и това дьонме почна да ми цитира разни точки и алинеи. Щото точно такива мюмюни като него преминават терористични школи за обучение с еврейски пари. И после се чудят защо на бесланските терористи им плаща Бережовски и защо израелски агенти подскачали от радост като гледали как падат кулите в Ню Йорк. Да не говорим, че не българското, а американското гражданство му дава право да се шири в Израел. Българите там са третирани като роби, освен ако не са евреи. Отделно, че поне няколко американски служби, между които IRS могат да се заинтересуват от тройното му гражданство.
А за турските знамена да не се прави на шантав, защото точно из Родопите може да се видят дори в административни сгради. Тия точки от кодекса дето ми ги цитира, ще ги призная като видя осъден по тях някой от въоръжените цигани, викащи "Смърт на българите" при размириците миналата година в Красна поляна. Или пък изрода Мендерес Кюнгюн.
Тук призовавам модераторите - имайте предвид, че тоя е изпечен провокатор, един вид - бот. Който се съмнява - да попрочете малко темите в нюз.бг, където списва. Тоз играе ролята на "умерения", а авера му - сивия вълк, на крайния. Един вид - тестват реакциите на форумците, ако може да предизвикат някого в нещо. Измислете нещо друго бе, дьонмета скапани! Тая игра сме я играли и друг път.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 3 месеца #27390
Ако реша да правя провокации,няма да се мъча по форуми.
Имам материалната възможност да го реализирам и в действителност...

преди 18 години 3 месеца #27391
Освен това за разлика от вас аз не се крия...
Който иска да ме пита нещо,мога и скайп да му дам и месинджър.Имам и камера,затова спокойно...Не съм терорист...

преди 18 години 3 месеца #27392
И престанете да твърдите,че евреите не обичат българите...Аз знам от лични контакти,че това което казвате не е вярно.

преди 18 години 3 месеца #27393
Преди няколко години ме арестуваха в Йерусалим,там бях на петъчна молитва в Бейтул Макдис-Ал Акса.Арестуван бях ,поради това че, през петъчните дни в джамията не се допускат хора над 40 години(сега незнам как е),но като разбраха че съм от България ме пуснаха,а за други знам,че са разпитани ,а имеаше и задържани 24 часа...
Така,че лично българите нищо не са видели от евреите,незнам защо ги мразите?
Хайде за турците го разбирам,но за евреите наистина сте ми странни?
7.Освен това аз не съм виждл някох мюсюлманин да развява турско знаме в България,като изключим форумите?Ти ако си виждал кажи къде и кога?

.....................................................
Ще те пуснат разбира се,нали ще се насосаш с тяхното отровно семе и после ще дойдеш да го "сееш" тука!Елементарно ,уотсън.
Освен в Ясенково в къщата на адем кенан дето ни нарече нация от изроди/пръст да няма,да го заровят!/,виж и пред общината в кърчаали,виж и табелите на входа на града!.....
Анти 666 ,прав си че тия са провокатори,но като знаем това и ние ще си мерим приказките-нали темата се чете внимателно и тук и оттатък границата... :tc:
И само да те допълня:обучават ги с еврейски пари ,ограбени от нас под формата на лихва!

преди 18 години 3 месеца #27394

emir_kj писа: И престанете да твърдите,че евреите не обичат българите...Аз знам от лични контакти,че това което казвате не е вярно.

Евреите са различни даже и в Израел.
И там различията и разделенията са много силни, особенно между семитските евреи (които са 10-12%) и хазарските "евреи", които са юдеи, но не семити по произход, то ест, не ги броят за истинни, а втора ръка "евреи".
И това отношение към българите, което вие сте видяли в битовто общуване, не е равно на доктрините и политиката, която се прилага с много по-масови мащаби.
Аз нямам нищо против да имам за приятел еврей, ако е хубав човек и няма нищо против мен, България и българското.
Но хората са едно, а политиката на държавите им, политическите и религиозни доктрини - съвсем друго.

преди 18 години 3 месеца #27395

emir_kj писа: Освен това за разлика от вас аз не се крия...
Който иска да ме пита нещо,мога и скайп да му дам и месинджър.Имам и камера,затова спокойно...Не съм терорист...

Напредваш здраво с постовете...НЛП ли опитваш?
Имаше тука един Самвоин,и той като теб през три поста преплиташе... :tooth:
Постче,службичка ли нещо?...може би Модератор,а?!... :tc: :tc: :tc:
Ей ме,и мене на снимката.
Умните хора пестят прикзките.

преди 18 години 3 месеца #27397

emir_kj писа: Освен това за разлика от вас аз не се крия...

дайте скайп.
Моя го имате. И аз имам камера.

преди 18 години 3 месеца #27398
Не съм националист,и не деля хората като вас.Аз обичам и циганите и евреите и българите и всички.Моята религия ми забранява да съм националист.
Не съм откраднал и пари от някого,а близките ми в България редовно си плащат данъците и това ги прави равностойни Бг граждани и с етническите българи.
Доколкото за евреите,вие май се изразихте погрешно...
Ако сте против последователите на "Кабала" и ционистичната идеология съм съгласен с вас,но ако мразите евреите- не !

преди 18 години 3 месеца #27399

emir_kj писа: Не съм националист,и не деля хората като вас.Аз обичам и циганите и евреите и българите и всички.Моята религия ми забранява да съм националист.
Не съм откраднал и пари от някого,а близките ми в България редовно си плащат данъците и това ги прави равностойни Бг граждани и с етническите българи.
Доколкото за евреите,вие май се изразихте погрешно...
Ако сте против последователите на "Кабала" и ционистичната идеология съм съгласен с вас,но ако мразите евреите- не !

Има такава специфична каста при евреите: нарича се Сабри.
Те са авторите и стратезите, и до голяма степен Владетелите на света в момента.
Не всеки еврей, не всеки израелтянин, не всеки юдей.
Пак повтарям: аз не генерализирам отношенията си към народи, а към личности, политически доктрини и към агресивни към мен и моя народ религиозни или други конспиративни доктрини.
Достатъчно ясно ли се изразих?
а за това, че обичате циганите...според мен адресата на любовта ви е малко странен. Или се нужда е от конкретизация
Кога за последен път, къде и при какви услвоия сте общували с цигани?
Уточнявам - с български цигани, от Факултето, от Столипиново, или с други, от десетилетия паразитиращи и гноящи на гърба на българския данъкоплатец?
Още една задачка: знаете ли какво значи в превод думата "Израел"?

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.