В памет на жертвите от Възродителния процес

преди 18 години 3 месеца #27297

emir_kj писа: Явно в този форум не се води диалог,а само демонстрирате надмощие...Жалко е, и унизително...

Диалог с кого? С терорист сив вълк? Атентатор на влакове? С учещ в еврейски училища бъдещ екстремист? Какво правим ние с тия? Упражняваме се в прецизно рязане на зелки.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 3 месеца #27299

emir_kj писа: Колкото повече се пише в един форум,толкова по добре е.Няма полза да си говорите по между си ,защото така или иначе вие сте идейни съмишленици...

Не е точно така. Със съмишлениците уточняваме някои детайли по бъдещото ви изселване.

преди 18 години 3 месеца #27300

emir_kj писа: Явно в този форум не се води диалог,а само демонстрирате надмощие...Жалко е, и унизително...

Ами като не ми отговори кой е тоя със смешната шапка, какво очакваш? Аз например, сам ли да си водя "диалога"? И таз добра! Възмутен съм от тебе да знаеш!

преди 18 години 3 месеца #27301
Успокои ли се?

преди 18 години 3 месеца #27302

emir_kj писа: Успокои ли се?

Чакай да проверя.... мммммммммм не! Пак не виждам отговор!

преди 18 години 3 месеца #27303
Говоря за аватар си нати снимка...махнах Осман пашата....

преди 18 години 3 месеца #27304
Няма нужда от изселване...Сега съм на гости в родното си село до Кърджали и като гледам не са останали хора за изселване,те безтуй са си празни...

преди 18 години 3 месеца #27306

emir_kj писа: Говоря за аватар си нати снимка...махнах Осман пашата....

Еее най-после. Сега мога да спя спокойно, пък и вече имаш по-човешки вид! Абе знаех си аз, че съм виждал оная коледна елха някъде!

преди 18 години 3 месеца #27312

преди 18 години 3 месеца #27313
Дечица непослушни, започвате да се оливате. :idea:
Уж с какви намерения отворихте темата, а накъде я обърнахте като видехте, че в тия часове няма с кого да се дискутира.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.