В памет на жертвите от Възродителния процес

преди 18 години 3 месеца #27357
Не се надценявай де!Май се фукаш малко а? :-)

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 3 месеца #27358
Ти за мен се не грижи.
По добре се заинтересувай как донмето Доган е съдействал на милиционерите за да бъдат бити на времето помаци и турци.
И как днес масово неграмотните и невежи турци безмозъчно изпълняват командите на ДПС.
А относно "възродителния" процес - то си е дело на ДС и ваште терористи от ТНОДБ и ние българите нямаме нищо общо с него.
Така, че темата ти е неадекватна.

Това съобщение е редактирано от georgi_nz на 17.5.2008, 23:42

преди 18 години 3 месеца #27361

emir_kj писа: Като е лъжа го докажи...или виж определението за башъбозук в ъчебника за 5.клас...

(Учебника е съставен от екип еврействащи нищожества с подкрепата на Джордж Шорош, унгарски чифут. Така, че учебниците днес са съгласувани с общия план за обезбългаряването на България. - бел. georgi_nz)

За протокола емире:
-От коя година е тоз учебник??? Ако е от Османското присъствие ...
Кибик Блаже

преди 18 години 3 месеца #27362
Аз мисля, че не е добре да гоним турчета и помаци от форума, особенно ако са дошли с приказка, а не с рогата напред. Нормално е да имаме различия, при тази сложна 630 годишна предистория би било ненормално да нямаме различия и даже остри противоречия по много принципни въпроси.
Но ако ние ги гоним от наши ресурси, и те ни гонят от техни, няма как да разберем как мисля те, какво ги ръководи в действията и плановете им, и обратното: те не могат да чуят нашите доводи, нашите аргументи, нашите знания.
Капсулацията ще си продължи, за радост на ДПС и PR поддръжката им: Волен с, (цитирам самия Волен) "кенеф-командата му". За радост, защото те се извживяват като "Ние държим ключа" и навигират, усилват етническото напрежение, за да могат после да качат значимост като балансьори и успокоители на това напрежение. То ест, като необходими благодетели и герои на политическия небосклон.
Най-страшното, което може да им се случи на политическата олигархия, е да загубят този ключ и хората да започнат да си общуват и да се разбират без тяхното посредничество.
Ако се стъпи на общочовешки позиции (което е неизбежно след време при взаимноуважително общуване), митологемите за ДПС ще паднат, голяма част от страховете, че българските националисти смятат да варят циганите на сапун и да ядат малки турчета, пекани на шиш, ще изчезнат.
И повечето остри въпроси ние можем да обсъдим, а след време даже и да решим по-добре и по-човешки, отколкото с посредничеството на политически сили.
Аз съм приготвил няколко домашни и малки показни урока за emir_kj и за други като него, които искам да ги изнеса тук, защото там всички админи са ДПС контролирани, и даже да искат, не могат да оставят такива аналитични публикации. Не претендирам да съм носител на истина от първа инстанция, ама като си вярват и смятат, че имат доводи, нека спорим, и логиката и общочовешкия морал да кажат - кой крив, кой прав, и какво следва от всичко това.
Само че за целта - не трябва да ги гоним, а даже следва да ги каним на наш ресурс, с нормалното човешко гостоприемство за гостенин, който не е дошъл със зло. Ако са дошли със зло, времето ще покаже, никога не е късно да се приложат администраторските лостове.
Но не бива да приемаме различията за злонамереност и за желание да ни обидят.
Така си мисля аз поне.
P.S. емира е момче на 3 континента, с 2 висши образования, които кара в момента, едното е право в САЩ, второто е ислам в Саудитска Арабия, младо момче е, така че, ако не бъде изгонен и притискан заради етническата си принадлежност или заради възгледите си, може да се окаже интересен събеседник, защото ще се изкаже далеч по-подготвено от средния турчин.
Надявам се поне.

преди 18 години 3 месеца #27363
Благодаря за уважението което проявявате Докторе.
Освен това ще ви помоля да не си играете с моите постинги.Или ги изтрийте изцяло,или ги оставете както съм ги написал.

преди 18 години 3 месеца #27364

Пламен Пасков писа: Аз мисля, че не е добре да гоним турчета и помаци от форума, особенно ако са дошли с приказка, а не с рогата напред.

P.S. ........., така че, ако не бъде изгонен и притискан заради етническата си принадлежност или заради възгледите си, може да се окаже интересен събеседник, защото ще се изкаже далеч по-подготвено от средния турчин.

И аз не мисля, че е добре да се гони който и да е добронамерен събеседник.

Практиката тук е не да се гони за етническа принадлежност, а за демонстриране на някой етнически особености на съответния етнос.
Например: цигания или еврейщина.

преди 18 години 3 месеца #27366
и престани който си да ми сменяш постове,снимки и глупости....Гоялма работа като разбираш почвечко от ПС...Ако автара ми ви дразни аз сам ще си го сменя...

преди 18 години 3 месеца #27365

emir_kj писа: Благодаря за уважението което проявявате Докторе.
Освен това ще ви помоля да не си играете с моите постинги.Или ги изтрийте изцяло,или ги оставете както съм ги написал.

Аз съм си играл с вашите постинги?
Кога и къде?

преди 18 години 3 месеца #27367
Не вие докторе,незнам кой всъщност ,някой ми сменил даже и аватара...

преди 18 години 3 месеца #27368
Това видео не си спомням как го видях за пръв път/възможно е да е било в друга тема от тук, предварително извинение ако се повтаря, но на място според мен/:

youtube.com/watch?v=P9_qKA8He1k

Емир виж го и си помисли, какво е изповядвал ПРАДЯДО ТИ И ПРЕДЦИТЕ МУ - дали мюсюлманщина или ОБИЧТА към ПЛАНИНАТА ЗЕМЯТА НЕБЕТО РОДИНАТА ..

Майката Земя е Божество сама по себе си .. Ходиш по Земята, Пиеш от Водата, Дишаш Въздуха, Слънцето ти дарява Живота освен Майка и Баща ..

За Енергии иде време да си говорим ти ми цитираш една изопъчена история за "бузите". Христос е бил син Божии, да син, но библията са я писали дедовците на тези дето те учат сега вероятно. Ти не срещна ли турци евреи там като учиш в най-джангалския град в света Ню Йорк. С тях си поговорете за религии и сподели след това тук, ще ми е интересно.

Всички религии взаимстват с Вселенските закони, ето ти един: Всичко което правиш рано или късно ти се връща!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.