В памет на жертвите от Възродителния процес
Емирче, башибозуче като гледкам пламъците зад гърбО ти, май ОНИЯ хорица не се интересуват вече нито от Христос нито от Алах?????emir_kj писа: Много интересно ще ми е в този форум,имено защото вашият национализъм не опира на религиозната конфронтация...За себе си мога да кажа,че съм много ''ограничен'' в тази насока на мислене.Даже немога да си представя,че един турчин(ннемюсюлманин) и българин(нехристиянин)),могат да бъдат патриоти или националисти.Явно преди да почна да пиша,първо трябва да науча нещо за тангрианството...
Ако нещо бъркам обясни ми !!! В интерес на истината и атеизма е вид религия ... най-страшната, ока се БОЛШЕВИЗЪМ!!!!
Анадъмо за кво иде реч Емирче!!!
Кибик Блаже
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Това на аватара на Емир не е башъбозук.Това е Фатих султан Мехмет 2-ри завоевателят на Константинопол през 1453 година. В Батак турци не са влизали,така че успокой топката малко.Друг е въпроса защо помаците от село Барутин са разиграли екшъна в Батак.blag009 писа:
Емирче, башибозуче като гледкам пламъците зад гърбО ти, май ОНИЯ хорица не се интересуват вече нито от Христос нито от Алах?????emir_kj писа: Много интересно ще ми е в този форум,имено защото вашият национализъм не опира на религиозната конфронтация...За себе си мога да кажа,че съм много ''ограничен'' в тази насока на мислене.Даже немога да си представя,че един турчин(ннемюсюлманин) и българин(нехристиянин)),могат да бъдат патриоти или националисти.Явно преди да почна да пиша,първо трябва да науча нещо за тангрианството...
Ако нещо бъркам обясни ми !!! В интерес на истината и атеизма е вид религия ... най-страшната, ока се БОЛШЕВИЗЪМ!!!!
Анадъмо за кво иде реч Емирче!!!
Кибик Блаже
bozkurt писа: Това на аватара на Емир не е башъбозук.Това е Фатих султан Мехмет 2-ри завоевателят на Константинопол през 1453 година. В Батак турци не са влизали,така че успокой топката малко.Друг е въпроса защо помаците от село Барутин са разиграли екшъна в Батак.
До колко знам, башибозука е именно аскера от запаса???? Т.е. бивши войници, които си имат военна огранизация, оръжия, облекла и т.н. подчинена на СУЛТАНА, не на месният валия(управител на виалет)!!!!
Така,че без сагата ... помаци и невидните и безотговорни башибозуци!!!!
Колкото до султана, да разбирам ли че те са рода с емирчето???Аха, и как мислиш кой е бил адмирала на османската флота по това време???Гледкам по картинка познаваш кое как е, име чин ... явно си по навътре и с историята???
Иначе аватарчето на емира както и името МУ , са си жива провокация ... не мислиш ли тика bozkurt ???
Кибик Блаже
ПП.Та драги ми bozkurt, без изопачаване на истината все пак!!!!
Набий си го в репата, башибозук се равнява НА днешните запасняци които през даден период от време до дадена възраст ги викат в ЗАПАС!!!! Ако не си ходил като мен войник, попитай някой батко към 40-те год. кво значи да те вземат от цивилката и м/у 1-3 месеца като новобранец те лашкат по баирите!!!
Нямам нищо против историята, против съм когато НИ се вменяват на нас българите ,НЯКАКВИ омрази към комшиите. Питай всеки средно интелигентен турчин, че по верни и толерантни от нас бълагирете няма!!!!
Ще ти припомня САМО загубената битка на Чърчил при Дарданелите пред ПСВ, и неговата (на Чърчил) неистова омраза към България!!!
Бозав курт!bozkurt писа: Друг е въпроса защо помаците от село Барутин са разиграли екшъна в Батак.
За това че нарече "екшън" Баташкото клане те банвам за извесно време.
Като ти изтече наказанието - пак може да пишеш тук.
( Баси наглеца бозав! Още малко и като шоу ще определи клането в Батак!!!)
Абсалютна лъжа драги ми емире !!! Колкото до бейовете, защо ли това ми напомня на спахиите, които са длъжни да осигуряват определен брой войници на своя сметка.Но след Кримската война, те окончателно отпадат като някакъв род войска.emir_kj писа: Башъбозука е опълчението,не е бил подчинен на никой,а само на местни бейове.Имено това създавало голяма опасност за цивилното българско население...
Емире , за домашно шъ ти дам следното :
-Защо Левски говори за чиста и свята република при която българи,турци и т.н. са с равни права?
Кибик Блаже
(Учебника е съставен от екип еврействащи нищожества с подкрепата на Джордж Шорош, унгарски чифут. Така, че учебниците днес са съгласувани с общия план за обезбългаряването на България. - бел. georgi_nz)
Това съобщение е редактирано от georgi_nz на 17.5.2008, 23:23
Когато гостенина се държи прилично - не е прието да бъде гонен.emir_kj писа: Радвам се,че все още не съм баннат.
По Българския закон е така.
А онези чифутските , които се ползват от кривосъдието - нас не ни вълнуват. Понеже скоро няма да важат и никой няма да ги спазва.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.