В памет на жертвите от Възродителния процес

преди 18 години 3 месеца #27400
skype mi e amr_kj
Иврит говоря много малко,но доколкото сега се поразмислих,май Исраил ще е нещо като хора победили Бог,или хора които се бият с Бог но не съм сигурен,а в зависимост от контекста може да означава и страна на хората на Бог аили нещо такова...
Ако вие кажете точния превод ще съм ви благодарен.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 3 месеца #27401

emir_kj писа: skype mi e amr_kj
Иврит говоря много малко,но доколкото сега се поразмислих,май Исраил ще е нещо като хора победили Бог,или хора които се бият с Бог но не съм сигурен,а в зависимост от контекста може да означава и страна на хората на Бог аили нещо такова...
Ако вие кажете точния превод ще съм ви благодарен.

Близо сте.
Превода е "Борещият се с Бога", то ест, "Богоборец"
То ест, това е държава на богоборците.
За вас, вярващият в Единният Бог, как стои въпроса със симпатията ви или с обичта ви към хората, които се борят с Бога и даже държавата си така са нарекли?
Аз държавите от хората разделям, но ако вие им слагате знак за равенство, как се справяте с този логически вътрешен конфликт?

преди 18 години 3 месеца #27403
Не ми отговори какво значи ТАНРЪ на турски...

преди 18 години 3 месеца #27407
Танръ е Бог

преди 18 години 3 месеца #27411
emir_kj, гледай филма "Долината на вълците-Ирак" там ще видиш на къде отиват органите на избитите цивилни мюсюлмани.

преди 18 години 3 месеца #27413
Филма е само пропаганда...

преди 18 години 3 месеца #27412

emir_kj писа: Танръ е Бог

Танръ,тоест ТАНГРА е наистина Бог!
Щом ти и народът ти го припознавате като такъв,какво излиза?
Че сте деца на Тангра,това излиза!Рано или късно ще го проумееш.
По-важното обаче,е да проумееш,че Тангра е Българският Бог.Ние,Българите сме единствената нация в света,която казва "дядо Боже"...На кого викаме "дядо"?...
Та,трябва да проумееш накрая,че щом припознаваш Българския бог,то ти самият си българин!!!
За сега с малка буква. :hammer:

преди 18 години 3 месеца #27414

emir_kj писа: Ако реша да правя провокации,няма да се мъча по форуми.
Имам материалната възможност да го реализирам и в действителност...

Не се и съмняваме, че имаш. Като гледам - направо си готов за министерски пост в България. Доган и той дьонме като теб ще те уреди с нещичко. Турчин, учил за адвокат в Ню Йорк, нахъсал се с йодаизъм в Исраел - ами ти си готов за шеф в някое българско министерство, бе чоджум! Тъкмо там ще крещиш като акрадаша ти Нихат Катър на пиклите-служителки "мръсни гяурки!". А може и някой МВР шеф да те направят като Сивият вълк Пинко, да слухтиш и палиш къщите на хората. Че и някой български влак да опраскаш, твоите хора ще те прикрият така или иначе.
За мен тази тема се изчерпа отвсякъде и предлагам модераторите да я преместят в другия крачол, т.е. в раздел "Сметище". Който иска да му отговаря там.

преди 18 години 3 месеца #27416
За теб може и да е пропаганда, но за мен не е съвсем така.
Много зависи как ти влияе чифутската система на внушение.

преди 18 години 3 месеца #27417

Мещера писа:

emir_kj писа: Танръ е Бог

Танръ,тоест ТАНГРА е наистина Бог!
Щом ти и народът ти го припознавате като такъв,какво излиза?
Че сте деца на Тангра,това излиза!Рано или късно ще го проумееш.
По-важното обаче,е да проумееш,че Тангра е Българският Бог.Ние,Българите сме единствената нация в света,която казва "дядо Боже"...На кого викаме "дядо"?...
Та,трябва да проумееш накрая,че щом припознаваш Българския бог,то ти самият си българин!!!
За сега с малка буква. :hammer:

На мойта констатация ще отговори ли някой.... :plamp:

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.