В памет на жертвите от Възродителния процес

преди 18 години 3 месеца #27285

emir_kj писа: Аз съм юрист по професия ,но се занимавам с бизнес ,освен това 4 години учих ислям в Кайро,а сега продължавам в New York Law schooll и Jeddah fikih uni преквалификации...
А какво е твоето образование?

Българин. Учил Българска вяра из Родопските чукари и сега се преквалифицирам в дейности за смазване на еврео-турската пропаганда, както намеря за добре.

New York Law schooll и Jeddah fikih uni преквалификации...
Това вероятно са еврейски заведения за създаване на ислямски терористи?

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 3 месеца #27287
Оп, опита да ми въведеш виза за Родопите, май свърши,а? Я опитай пак!

преди 18 години 3 месеца #27288
но се занимавам с бизнес
Какъв е този бизнес? Издаваш билета за рая на камикадзетата?

преди 18 години 3 месеца #27289
Не,имаме строителен бизнес(семеен) и мога да те купя,заедно с квартала в който живееш! 8-)

преди 18 години 3 месеца #27290
И как смяташ да ми въведеш виза за Родопите. Я да видим?
Има само два начина: да ми покажеш, че си нагъл резак и аз да ти резна зелката, а другия е да се наведеш и да те онодя с вазелин.
И в двата начина, ще ти правим възродителен процес, ихтибар ти правим, бре пезевенк!

преди 18 години 3 месеца #27291

emir_kj писа: Не,имаме строителен бизнес(семеен) и мога да те купя,заедно с квартала в който живееш! 8-)

Е, това е в границите на фантазиите ти, тъй като аз на резаци земя на продавам, а въпроса е дали ще оживееш след среща с мене. Тогава,моите пари ще станат твои и аз ще ти купя земята, заедно с жена ти :tooth: :tooth: :tooth:

преди 18 години 3 месеца #27292
''Ако де ударят по едната буза ,ти обърни и другата'' пише в една книга,но ти явно не си я прочел...Не виждам и отенък от християнския морал в твоите думи...

преди 18 години 3 месеца #27293

emir_kj писа: ''Ако де ударят по едната буза ,ти обърни и другата'' пише в една книга,но ти явно не си я прочел...Не виждам и отенък от християнския морал в твоите думи...

Аз съм тенрианин, не проявявам милост, християните са милостиви, аз не съм, просто ти режа зелката, ама ме е гнус после да пия вода от черепа ти. Ти нямаш никаква оренда, прекалено примитивен си, изцвъкваш квото имаш през долната глава, и в горната ти се променя костната система и става некачествена за изработка на чаши.
Сори, обаче на домус ще я дам главата ти, кардаш.

преди 18 години 3 месеца #27295
Явно в този форум не се води диалог,а само демонстрирате надмощие...Жалко е, и унизително...

преди 18 години 3 месеца #27296
Колкото повече се пише в един форум,толкова по добре е.Няма полза да си говорите по между си ,защото така или иначе вие сте идейни съмишленици...

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.