Аерозолен геноцид над България Химическите следи (chemtrails)
дано имаш право,аз днес имах успех и съм доволен защото успях да "отворя"очите на един човек след половин час обяснения показвания на небето и цитиране на инфо от нета,голям зор е да накараш някой да ВИЖДАx2012x писа: Пръскат интензивно в цялата страна , защото смятат , че са спечелили войната и сега остава само да ни отровят и да умрем! Жестоко се лъжат , защото престъпленията им се записват и никога няма да бъдат изтрити от енергоинформационната матрица на Земята и повярвайте скоро време на тяхната Земя ще е истински ад от вода , вода , вода , докато потънат и подгизнат от всякъде ! Наистина е страшно в момента в България , но има сили , които при всяко едно нарушение на моралните норми над нашата страна извършват тотални атаки над нарушителите , така че и този път ще бъде отмъстено и то тотално !
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Но докато ние губим време и се замисляме над версиите какво точно правят уродите - те продължават да си го правят. Така че е много по-важно ние какво искаме и можем да направим по въпроса тези газови атаки да престанат.
Спомням си преди, към края на 2012 г. имаше един организатор на протести, който в последствие се оказа подставено лице на службите - как подхвана тази тема, за да организира протести. Набързо му скълцаха амбициите - имаше само един протест в тази връзка. Но ако искаме да почерпим от чуждия опит и аз съм го споделял и друг път - в Испания хората се надигнали и започнали манифестации във връзка с тези самолети и те просто престанали да пръскат. Но какво има да си говорим - испанците се събраха и окупираха не банките и площадите а влаковите линии, по които им изнасят природните богатства и си изискаха находищата обратно от концесионерите. И държавата се наложи да се съобрази. Ние явно все още сме много богати хора и богат народ, за да си отстояваме златните и медните залежи за нас и сме в прекалено добро физическо и психическо здраве, за да се вълнуваме кой с какво ни трови въздуха..
да,аз също съм срещал някъде това и преди да го прочета съм си го мислил,дали по повод един мой сън(наблюдавам от земята такава битка-по скоро е високо в небето отколкото в космоса де) или както често ми се слува информацията просто изплува в менnelly_d63 писа: че целта на аерозолните разпръсквания по целия свят е да се прикрият така наречените космически битки
лично мое мнение е,че отдавна сме изтървали този момент,дали ще протестираме или не е все тая(войни,насилие,неравноправие,и да не изброявам още колко неща като човешки-нечовешки-черти съществуват от много дълго време,балансът в природата го няма),за мен по скоро вярното е че трябва да се минат през тези етапи в историята-без значение дали ни харесва или не,по скоро е важно индивидуалното развитие на всеки един от нас,потребноста за хармонияс природата-от тръгват за мен нещата,вижте светът който ни заобикаля(който разбира се е продукт на нас-от доста време аз вървя към това да казвам-ВАС,без да визирам конкретно някой от четящите )18j писа: Но докато ние губим време и се замисляме над версиите какво точно правят уродите - те продължават да си го правят. Така че е много по-важно ние какво искаме и можем да направим по въпроса тези газови атаки да престанат.
Незнам за звездните войни, но Елтимир казваше, че спрямо самолетите с отрови, има Сили които чакат да ги призовем, за да ни помогнат срещу тях. Лошото е че много малко хора изпитват този гняв срещу химическите следи както ние тук. И от там бунта срещу тях е ограничен както мисловния така и уличния бунт. Съответно помощта не пристига и те си пръскат. Най-голямото което можем да направим ние е да информираме и вече да видим какви емоции ще предизвика това знание у околните дали ще спечелим още и още съюзници.
И в съседна Гърция хората са забелязали: enouranois.eu/?page_id=78 , Германия също от Фрайбург до Берлин www.facebook.com/marchagainstchemtrailsberlin/photos_stream .Франция, Испания, Ирландия и в мн. др. страни постоянни протести от години,но никакви конкретни резултати.
Ето стар отговор на институция (официално некорумпирана), защо няма да се измерват стойности на барий,странций, алуминии www.sauberer-himmel.de/wp-content/upload...-Umweltbundesamt.jpg .
Незнам има ли смисъл да се пишат писма и в България за официални измервания, след като ще отговорят, че няма нужда същите основания по ЕС-линии, конвенции и спогодби.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.