Аерозолен геноцид над България Химическите следи (chemtrails)
Вчера и завчера ни изтърваха като че ли,синьо,ама синьо......а вечерта звездите едни хубави,имаше и метеоритен дъжд.
Днес пак започнаха да обгазяват,снимах псувах,снимах,псувах.... до следобед небето пак боза стана.
Мисля си-това не може да е истина,защо го правят,тук не става въпрос за една нация или друга,тук става въпрос за цялата земя,всички живи създаняия ще патят,няма къде да се скрие човек......следователно това не може да е човешка постъпка.
Надявам все пак земята като един жив организъм да им противодейства,да мине с голямата метла.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
"(12) “Хората са ми благодарни
за моето благодеяние
и ще ми служат!” –
мислел Шурале.
(13) Освен това той решил
да обещае на хората
за вярната им служба
Питието на Безсмъртието.
(14) “Хората се боят от смъртта
и затова ще ми служат
за една капка от Питието на Безсмъртието!”,
считал Шурале"
Изъ Сказание за Чулманъ
www.voininatangra.org/modules/xcgal/thum...tup&cat=45428&page=1
Мисля си ако спазарим няколко ракети от когото трябва и свалим няколко хвъркала на хамериканците - дали ще се стреснат!!!!
А ако със самоделка поне замерим пръскащо хвъркало дали ще са по-предпазливи гнусовете!!!!???
Преди да те обявя за пълен психопат ще те попитам как ще различиш гражданските полети от тези на военните.Осъзнаваш ли че ставаш пълен психопат и терорист като искаш да сваляш самолети.Георги-НЗ писа: Да. ДНЕС СЕ НАСРАХА ОТ ПРЕСТАРАВАНЕ С ХИМИЯТА В АТМОСФЕРАТА!!!!
Мисля си ако спазарим няколко ракети от когото трябва и свалим няколко хвъркала на хамериканците - дали ще се стреснат!!!!
А ако със самоделка поне замерим пръскащо хвъркало дали ще са по-предпазливи гнусовете!!!!???
Терористи наричай тия, които методично ръсят от 12 км с химически отрови и бактериологично оръжие невинни хора.
Но не се безпокой, ясно ни е накъде целиш, шефовете ти знаят, че нямаме техническите възможности да го направим, иначе да не сме се замислили даже. За да е пълен Геноцида, обикновеният българин е лишен от всякакви средства за защита от изтребването му. Поне от материални средства и оръжие. Тъй че, провокаторче - няма да стане твоята.
Репутация? На България? Ти България за държава ли я броиш? Ако поискам може да падне всичко, каквото лети в Небето, мойто момче, дадена ми е Правото да поискам всичко необходимо за делото ми на земята и то ще бъде удовлетворено. Мога да пращам души в Тартар, ако поискам, мога да завържа и развържа съдби.kdewkdwekp писа: А какво пречи гражданските самолети да пръскат със скрити у-ва в тях?И освен това не мислите ли ,че ако свалите някой самолет така ще нараните на репутацията на България?
Когато някой тръгва да ми говори за репутация, първом трябва да измери собствените си дела, защото, ако те бъдат поставени на Везната, може да се окаже изведнъж в Долната земя (Тартар). Оттам като го заключа, няма излизане. А мога да не го отключа въобще.
Тъй, че може да падне някой самолет, това трябва да ти е най-малката грижа. Тепърва ще имате такива грижи, щото падащите самолети и репутацията ще са ви най-белият кахър
Репутация... земни суетници.
Психопат и терористkdewkdwekp писа:
Преди да те обявя за пълен психопат ще те попитам как ще различиш гражданските полети от тези на военните.Осъзнаваш ли че ставаш пълен психопат и терорист като искаш да сваляш самолети.Георги-НЗ писа: Да. ДНЕС СЕ НАСРАХА ОТ ПРЕСТАРАВАНЕ С ХИМИЯТА В АТМОСФЕРАТА!!!!
Когато обикновеният човек е достигнал границата да бъде наричат психиопат и терорист, това означава, че управлението на държавата е прогнило отвсякъде, а управниците са бандити, разбойници и престъпници. Воглаве с президента, като главнокомандващ. Нещо да имаш да ми кажеш? Опитай се да си упражниш витиеватото си слово, за да те размажа като муха върху лайно!
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.