Аерозолен геноцид над България Химическите следи (chemtrails)
www.globalresearch.ca/chemtrails-a-plane...-engineering/5355299
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Профила е изтрит погрешка. Регистрирай се наново ако желаеш
Това съобщение е редактирано от Admin на 3.11.2013, 8:21
Точно днес над Русе имаше самолет, който чертаеше с една бяла и една черна следа. Става въпрос за времето около 13:30 - 14:00. Съжалявам, че не го снимах. Цял ден пръскането е много интензивно. Чертите са в посока Север - Юг. Интересно е, че се разпръскват доста по-бързо от друг път - за около половин час вече са разпухнали и са практически неразличими от перестите облаци. Вероятно горе, където пръскат има силен вятър и това е причината. Преди малко забелязах нещо като много ситен сняг, който се сипе от иначе ясното небе.Махайра писа: Последните няколко дена забелязах същото. В периферията на облаците се виждаше синкаво-червеникав цвят. Но от много време не съм виждал черни следи и си мисля, че вече пръскат с тях само нощем, понеже се заговори за тях, а е трудно да го обяснят, без да кажат каква е истината.
Значи въобще не ги бърка, че ще ги види някоѝ, щом и денем си позволяват да пръскат.Teres писа:
Точно днес над Русе имаше самолет, който чертаеше с една бяла и една черна следа. Става въпрос за времето около 13:30 - 14:00. Съжалявам, че не го снимах. Цял ден пръскането е много интензивно. Чертите са в посока Север - Юг. Интересно е, че се разпръскват доста по-бързо от друг път - за около половин час вече са разпухнали и са практически неразличими от перестите облаци. Вероятно горе, където пръскат има силен вятър и това е причината. Преди малко забелязах нещо като много ситен сняг, който се сипе от иначе ясното небе.Махайра писа: Последните няколко дена забелязах същото. В периферията на облаците се виждаше синкаво-червеникав цвят. Но от много време не съм виждал черни следи и си мисля, че вече пръскат с тях само нощем, понеже се заговори за тях, а е трудно да го обяснят, без да кажат каква е истината.
По повод много ситния ''сняг'', коѝто си видял, се сещам, че Елтимир беше написал това:''За втори път го виждам, няма как да сбъркам. Излизам рано сутринта и гледам, че ръми. Някакъв много, ама много ситен дъжд. Едва се забелязва, ама се забелязва. Асфалтът обаче сух. Вгледах се внимателно, никаква влага. Някой изглежда е почнал да ни пръска с нещо ново.''
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.