Аерозолен геноцид над България Химическите следи (chemtrails)

преди 12 години 6 месеца #49020
От бактериологичната атака срещу България, свински грип днес починал и директорът на Националния център по обществено здраве.
frognews.bg/news_65987/Grip_pokosi_i_Hristiian_Griva/
Понякога Небето си прави интересни шеги. В случая, ако този директор беше повдигнал публично въпроса с кемтрейловете, може би щеше да е още жив. По този повод винаги се сещам за едно възможо и много близко бъдеще;
Осъдените са екзекутирани, тъмничарите са избити, свободните са поробени. Краят си е отишъл, без да дочака Началото.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 12 години 5 месеца #49102
Вирусът, който убива с пневмония, е пипан!

"Пипан", с други думи - генно манипулиран в лаборатории с цел да убива. Няма ли най-подир някой от лекарското съсловие открито да запита - кой и защо използвал това бактериологично оръжие срещу българите? Защото тази зима ударът конкретно беше насочен над България. Иначе извън страната щеше да се говори за грипна епидемия, свински грип и т.н.
Защо този патогенен щам беше хвърлен именно над България и от кого? И защо прикриват този Геноцид.

преди 12 години 5 месеца #49213
www.flightradar24.com/THY8XZ/2f4e6b0
Аз поне тук ги следя от доста време и сверявам кой полет ръси и кой не,и съм установил(особенно през последните 5 месеца)че са изключително от гражданската авиация,и основно от /за Истанбул.Много често има полети без каквото и да е инфо,те са предполагам натовски или други военни полети.
През последните няколко седмици(с изключение на днес-предполагам е в резултат от полети снощи) се видоизмени начина им на ръсене,прави впечатление вече липсата на онези "облаци"(поне тук където живея) които се създаваха от следите им,сега често виждам дългата бяла диря която изчезва бавно(10-на мин.) и за мен лично не е нормална следа(следа от порядъка на 30-40 километра-по мои разбирания)и едновременно с това виждам самолети летящи на същата височина-следите им изчезват за секунди.Друга индикация усещам и по здравослоното съсътояние на мен и моите близки и познати,едно специфично дразнене(при поредната им серия ръсене) в гърлото,нито си болен ама и не си очевидно здрав и при всички по едно и също време,като при децата се стига и до болничен престой....като отчитам че много се влия(по устойчиви сме)е от това како се яде,засилване на организма с витамини,ако щеш на коластра за децата,мед,чесън,джинджифил и др.

преди 12 години 5 месеца #49214

Някой има ли мнение по въпроса?

преди 12 години 5 месеца #49217

РонинА писа: www.flightradar24.com/THY8XZ/2f4e6b0
Аз поне тук ги следя от доста време и сверявам кой полет ръси и кой не,и съм установил(особенно през последните 5 месеца)че са изключително от гражданската авиация,и основно от /за Истанбул.Много често има полети без каквото и да е инфо,те са предполагам натовски или други военни полети.
През последните няколко седмици(с изключение на днес-предполагам е в резултат от полети снощи) се видоизмени начина им на ръсене,прави впечатление вече липсата на онези "облаци"(поне тук където живея) които се създаваха от следите им,сега често виждам дългата бяла диря която изчезва бавно(10-на мин.) и за мен лично не е нормална следа(следа от порядъка на 30-40 километра-по мои разбирания)и едновременно с това виждам самолети летящи на същата височина-следите им изчезват за секунди.Друга индикация усещам и по здравослоното съсътояние на мен и моите близки и познати,едно специфично дразнене(при поредната им серия ръсене) в гърлото,нито си болен ама и не си очевидно здрав и при всички по едно и също време,като при децата се стига и до болничен престой....като отчитам че много се влия(по устойчиви сме)е от това како се яде,засилване на организма с витамини,ако щеш на коластра за децата,мед,чесън,джинджифил и др.

Ефектите са моментални. Колкото и да ми обясняват служители от разни служби по телефона, че 'изгорелите газове' на самолетите преди да паднат се разнасяли на десетки километри и не падали върху града - направо след 5-я или 6-я самолет когато започне химическата атака започват ефектите - парене на очите, лигавицата, сополи, отпадналост. Колкото по-малко се стои на вънка - по-добре, и то на затворени прозорци.
Щом на възрастен човек действат така - аз съм се уверил не веднъж, и съм забелязвал хора, които не са в час по темата как получават същите симптоми, бе да знаят от какво са.. щом възрастните получават тези неща - представям си на децата какво им е.

Та моята препоръка е когато видите химическа атака - прибирайте децата на закрито, на затворени прозорци и започвайте да вдигате скандали по телефона на всички служби, които се сетите. Гражданските авиодиспечери - предприятието се нарича РВД - радио-въздушни диспечери. За военните бяхме напипали телефони, но те ги смениха - явно е имало сериозна атака по телефоните им.

Има ефект от обажданията - казвам го защото в София не си позволяват вече да пръскат така нагло. Пръскат услиено през нощта, рано сутрин, но през деня, когато хората са активни го дават много по-внимателно - по една диря на час се наблюдава или понякога няма нищо. Понеже познавам много хора, които се обаждат, когато започне атаката - предполагам, че се ограничават именно заради обажданията и скандалите, които стават по телефона.

преди 12 години 5 месеца #49218
Над Пловдив спокойно си пръскат и през деня. В събота 22.03. имаше много интензивно пръскане. Започнаха към 13.00 ч. та чак до вечерта. На залез слънце цялото небе се обагри в розово-червен цвят сигурен признак , че това са химически облаци.Няколко пъти съм се обаждала на тел. 112 . От Гражданска защита винаги им казват ,че няма замърсявания на въздуха. Ако се обадим няколко стотин хиляди души дали ще е така? В момента също цялото небе е опасано със следи но разсеяни. Изглежда са пръскали през нощта или вятърът ги е донесъл отнякъде. А що се отнася до групата във Фейсбук " Знаят ли българите какво е кемптрейлс и колко е опасно за хората " то имам чувството ,че се е превърнала в клюкарник. Дискутират се всякакви теми най-вече политически но не и темата за аерозолните пръскания. Може би някой умишлено я манипулира , за да измести вниманието на хората в друга посока.

преди 12 години 5 месеца #49220
Пръскат интензивно в цялата страна , защото смятат , че са спечелили войната и сега остава само да ни отровят и да умрем! Жестоко се лъжат , защото престъпленията им се записват и никога няма да бъдат изтрити от енергоинформационната матрица на Земята и повярвайте скоро време на тяхната Земя ще е истински ад от вода , вода , вода , докато потънат и подгизнат от всякъде ! Наистина е страшно в момента в България , но има сили , които при всяко едно нарушение на моралните норми над нашата страна извършват тотални атаки над нарушителите , така че и този път ще бъде отмъстено и то тотално !

преди 12 години 5 месеца #49221
напук на писаното от снощи сутринта беше боза

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

преди 12 години 5 месеца #49222
записах няколко полета само за 10-на минути,всички активно пръскащи
Анкара -Мюнхен
LH1787
Airbus A321 на 11,000 метра лети
Луфтханза(лично бях изненадан защото имах друго мнение за тях)

Анталия-Падерборн
XQ368 SunExpres 11,000 metra

Истанбул -Париж
AF1391 Airbus A320
10,400 метра

Анталия- Хамбург
XQ170 B737 -8bk
10,900 метра

На снимките са точно те снимани

преди 12 години 5 месеца #49223
и ето по обед картината

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.