Аерозолен геноцид над България Химическите следи (chemtrails)

преди 12 години 7 месеца #48639
Красивичко

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 12 години 7 месеца #48640
И казахъ днесъ на няколко човека, че това са отровни пушаци, но... гледатъ ме като че съмъ луда, като че си говоря сама на себе си.

преди 12 години 7 месеца #48641
Това е

преди 12 години 7 месеца #48642
Ако бихъ имала оръжие и бихъ стреляла къмъ тези самолети, разбира се, че ще ме осъдятъ.. И въ очите на всички тези овци, детъ разсъдъка имъ е изтритъ съ пси оръжие, които не мислятъ за бъдещето на децата си, ще бъда злодеецъ. Но Небето няма да ме осъди, защото ще го направя въ името на Рожбите Български.

преди 12 години 7 месеца #48643
И звъннахъ на 112. Жената която прие обаждането ми бе спокойна. Изслуша ме. Докато говорихъ, чуваше се, че записва думите ми чрезъ клавиетурата. Даже ме попита къде точно въ Бургасъ съмъ видяла дирите. Надъ к-с Славейковъ и малко на западъ, отговорихъ.

преди 12 години 7 месеца #48671
И тази поредица снимки на 18 януари между 12:30 и 13:30 часа.
Обадихъ се на 112. Служителката беше малко припряна. Като й казахъ, че натовски самолети пръскатъ надъ Бургасъ, тя изяви съмнение. Азъ отговорихъ: Не зная какви точно са, дали натовски или други, но фактъ са многобройните самолетни следи надъ Бургасъ. Много ви моля няправете нещо, за да не ви тежи на съвестьта, за да не ви тежи, ако увредятъ плодовете на бременните жени! И тя набързо каза: Добре, ще предамъ. Не поиска името ми и затвори. На кой ще предаде и дали е предала не е ясно. Следващиятъ пътъ ако се обадя ще кажа, че самолетите вероятно са турски защото отъ югъ идватъ, ще предложа и снимковъ материалъ за доказателство, ако има къде да се прати.

преди 12 години 7 месеца #48672
Въ начало дирите са категорични и тънки.

преди 12 години 7 месеца #48673
В северна България днес нямаше химследи. Оставиха ни намира, след атаката от последните дни.
btvnews.bg/article/bulgaria/vlazhnostta-...sledi-vv-vzduha.html
Вижте обаче видеото от телевизията на Световния Еврейски Конгрес или както си я знаем тук Босфор ТВ. Най ме кефи един метеоролог, човек от БАН, който най-компетентно заяви, че следите били от цитирам "впръскване на вода в двигателите на самолета". Там и някакъв шофьор, който не е чувал за динамика на флуиди или тропопауза, ни обяснява че това било от влажността на въздуха. За служителите на Босфор ТВ няма какво да коментирам.

преди 12 години 7 месеца #48674
Направление отъ югъ

преди 12 години 7 месеца #48675
Въ последствие по широки ставатъ следите, така че може се спори, облаци ли са, отровни пушеци ли са.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.