Аерозолен геноцид над България Химическите следи (chemtrails)

преди 10 години 7 месеца #51474
„Американската (разбирай САЩ) армия е най-голямата терористична организация в света.“ – Кристен Мегън

Кристен Мегън: Военновъздушните сили на САЩ наистина използват кемтрейлс

setlans.wordpress.com/2015/12/29/kristen...izpolzvat-kemtreyls/

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 10 години 6 месеца #51641
Излязох да се насладя на прекрасната вечер.Когато вдигнах поглед към Небето видях голяма следа от самолет осветена от ярката лунна светлина.В първия момент се стреснах,защото ми се стори твърде близко...в този момент почувствах истински ефекта от това престъпление.Почувствах как сърцето ми ме удари в гърдите,защото усетих,че не е шега работа.Тази отрова пада върху нас,а всички политици мълчат.
Ето снимка,за да видите : prikachi.com/images.php?images/960/8650960n.jpg

преди 10 години 6 месеца #51667
Аз видях същото на фона на лунната светлина. Точно преди седмица, на 22 февруари рано сутринта. Напоследък изглежда спряха да ръсят през светлата част на денонощието или поне не ги виждам заради облачността. Но през деня, когато няма облаци се познава. Небето изглежда като задимено. Небето не е синьо, а има белезникав цвят. Тази събота в Пловдив беше така. Населението се юрнало на панаир, а не поглеждат нагоре, за да видят какво се случва над тях. От психотронните медии, начело с чифут тв преди няколко години казаха, че това били градски легенди и населението поверва.

преди 10 години 5 месеца #51844

Този проблем ще се реши, както много други с възстановяването на Саракта. Дотогава така ще е, ние си пишем, те ни ръсят.

Ами ако не се стигне до идването на Саракта? Ако дотогава просто не са останали живи българи? Ако дотогава условията тук, както и на цялата планета са станали неподходящи за хората и останалите биологични видове, населяващи я днес?
Елтимир предлагаше друго. Ние не трябва да спираме да пишем и да задаваме въпроси. Не трябва да оставяме проклетата нечовешка Система на мира. Или ще й помогнем да умре, или тя ще унищожи нас.
Да вземем тази тема. Аз наскоро си зададох въпроса, защо вече толкова години не е добавена към важните теми? Нима е по-маловажна от опасността на шистовия газ? ГМО също вече е масово. Храната е масово без вкус - пластмаса. Досегашните сортове вече се изместват от гадните изкуственяци на Монсанто. С едно отровено, деградирало и зомбирано население няма да има никакъв Саракт, нито подобие на държава. Не смятате ли, че постоянното цитиране на всекидневните дебилизми на един Дебил, с които ни занимават дебилизиращите медии е неефективно? Това ли са най-важните въпроси? Най-важните въпроси са тези, за които не се говори.
Като преглеждам темата и виждам, че хора които са писали преди, вече не го правят. Може би пръскането е спряло? Съвсем не е спряло! Значи най-вероятно са се примирили с отравянето, а това е сигурна смърт. В петък над Пловдив пак се насраха да ръсят, а модерните граждани, вторачени в своите големи "умни" телефони не поглеждат нагоре. Не си задават въпроса, защо толкова рядко виждаме синьо небе? И защо толкова често масово се разболяват, след поредното интензивно пръскане?

преди 10 години 5 месеца #51845
Значи над София също пръскат в последните седмици. Много интензивно. Съвсем не се крият, правят такива следи, че ако някой пак каже че това е просто въздушен трафик от редовните линии е просто смешник. Кръстосват се, успоредни са следите, много е пръскането.
Смятам че последните дни от изминлата седмица беше супер интензивно и може би заради това небето беше като в мъгла. Слънцето пробива след пладне, но се вижда и усеща едно нетипично белезникаво пространство.
Въпроса е че може би с аерозолите и антените в големия град комбинацията е достатъчно силна и хората просто не искат да видят този проблем.
Отчасти може би нямат желание или просто са понадрусани и пооблъчени.
Не знам. Знам че започват да се виждат наяве доста неща писани от Елтимир преди време. Като например че нацията се самоуби. Или почти успя. Хората не ги интересува какво става около тях. Смятат че ще се спасят поединично. Значи нека не отричаме и малкото свестни, които се замислят и търсят решения или поне причини. Масово хората искат да карат по лесният начин - това е приоритет и е силно внушено. По-глупавото е че много хора вярват, че може така. А това с телефоните си прав - ела да видиш в метрото как е - като в Европа, всеки се навел и рови екрана... Аз все пак смятам че си струва, дори и заради малцината, които мислят и откриват варианти за друг подход да се продължи да се пише и коментира.
Дали трябва да е в най-важни тази тема. Сигурно да, въпроса е че другите теми също са важни. Общественото мнените е силно поляризирано относно аерозолните хим-следи. Някои все още яростно го отричат.
Докато за темите, които се коментират повече напоследък, ще си позволя коментар. Важно е да се подчертае до каква степен е изпростяло положението. Който и да чете тук, ще забележи тези теми и коментари, което е добре. Иначе всички дъвчат това което се спусне по ТВ-то, "Уикенд" и "Капитал"/"Дневник". Може би е банално и досадно, но това е политческото положение у нас и то определя битието в голяма степен... А народа нещо е позаспал, особено в големия град...
:hammer: :hammer: :out: :aura:

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.