Който му знаят много устата....

преди 20 години 10 месеца #2171
Взех, че се "изказах" на няколко места по въпроса за алтернативното гориво, петрола, войните и прочие. Вмъкнах и за българското откритие за торсионните двигатели......

И какво мислите? Да! Обади ме се мадама с американски акцент и ме помоли за 1/2 час проучване. Темата беше "петролът".

- Какво знам за БП, Шел и другите.
- Какво ми е мнението за всяка от тях.
- Какво мисля за пожара в нефтопреработвателния на БП.
- Вярвам ли им като казват, че се грижат за работниците си.
- Знам ли че имат спонсорска програма за университети.
- От кои си зареждам?
- Кой е отговорен за цената - те или правителството?
- Как виждам бъдещето на транспорта?
- Вярвам ли че ще се намери алтернативно гориво или компаниите трябва да копаят в Аляска?

Да не изпадам в подробности....

Интересно а? Поне си изразих мнението официално да не се мъча по тия форуми. :-D

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 10 месеца #2172
Хей - и пропуснах да кажа, че никъде не съм си давала истинското име да не говорим за телефона.... ;-)

Мно-о-о-о-о-го са добри! :-o

преди 20 години 10 месеца #2174
Ами, това ми прилича на кръстосан разпит

Кои са останалите?
Кой ви плати?
Кажи другото ний туй гу знайм

А за адеса и телефона не се притеснявай, опитай се да си спомниш дали информацията си я пускала от в къщи или от някоя гейм зала.

добри са, но не и по душа! ;-)

преди 20 години 10 месеца #2175
Ех,чадо Мистик ,амче ОРАТА са прави доколкото знам туй " за торсионните двигатели......" - Е руска разработка,ама понеже окаш ,че е българско... То ако си спомняш в началото на 90-те год. един българин СЛАГАШЕ зелени капки във водата и си караше КОЛАТА . Обещаваше ,че с тува ИЗОБРЕТЕНИЕ шъ ни подмине КРИЗАТА ... нещо СЕ ЗАПИЛЯ ИЗ ЩАТИТЕ И Е ПОЧИНАЛ ДОКОЛКОТО ЗНАМ!!! Та знае ли чувек КОЕ КАК Е????

преди 20 години 10 месеца #2176
Разбира се от къщи - първо щото ме мързи да си вдигна задника да ходя на друго място и второ - щото обсъждах "научни" въпроси. ;-)

Пъ и не ми пука особено, защото наистина се побърквам по темата за чисто и екологично гориво - също както за чиста вода и храни. У-у-у-у-у - пък там ако знаеш какви ги разтягам. :lol:

Друг случай от преди години - тъй тъй ми е тръгнало да раправям - поне да се посмеете.... :-D

Взех да си правя карти за сателитни пакети. Имам си два абонамента (Sky и нашия ITV Pаrtner) ама от много глава не боли....нали?

По едно време разбиха сайта от който си ги свалях и аз получих емай, че сайта се закрива. Е - по онова време не "включих" защо го затварят....докато един ден не погледнах през прозореца и не видях от тези специалните пикапи с големи антени на покрива - паркиран пред къщи и антената му се върти.

..... :out: :out: :out: И тогава загрях.... :hmm:

(Не съм сигурна дали ги има тези пикапи в България и затова да обясня - те могат да засекат точно каква телевизия гледаш и да обменят информация с декодера ти - ако не си го препрограмирал разбира се.)

Не ми "дойдоха на гости"....ама.... :tooth:

преди 20 години 10 месеца #2177
Ей па ти Благо - пишат хората, че торсионните двигатели са дело на български и украински учени....ама аз забравих да спомена украинците.... 8-)

Чети тука: Деметра-Гея

преди 20 години 10 месеца #2179
Доколкото разбрах са трима българи и двама унгарци. Интересно да. Но българската версия неработи нещо. Определено интересна страница.

преди 20 години 10 месеца #2181
Единият българин е Божидар Палюшев. Беше съветник на Янко Янков в партия "Либерален конгрес". После се зарови в квантовата физика и Янко го обяви за побъркан. Накрая Божидар замина за Англия, където се ожени за някаква японка, казва се Микико и остана да живее там. И си затваря устата, за да не му се случи това, което се случи на Стефан Маринов в Швейцария.

преди 20 години 10 месеца #2182
Въйх МИСТИК РАЗСМЯ МЕ ,та окаш поглегнах през ЩОРИТЕ И ТИЯ ДИВАНЕТА МЕ СЛЕДЯТ :hammer: :hammer: :hammer: .Случва се ,ама ТОВА сигурно е било преди 15-20 год. МИСТИК за колите с ГУЛЕМИТЕ АНТЕНИ?????Другият вариант е да те ГЕПАТ на резонанс и АХЪЪЪЪЪЪЪЪ?
Мистик това горното е на майтап да не ми се разсърдиш, НЕ МОЕ С ЛЬОШО МАЦЕ!!!! :lol:

преди 20 години 10 месеца #2184
Елтимир, Стефан Маринов ли се казва човека който подкара на вода кола - с капки петрол? Всичко което знам е, че май е от Русе. Знам, че са го убили заради откритието му, но не знам подробности.

Разкажи повече......

Аз писах на Деметра-Гея, но те не благоволяват да ми отговорят. Проследих им търговската дейност в борсата и установих, че една корпорация им е изкупила всички акции - Бобовдол (ако не се лъжа), Борима Троян, Пловдив, София...Само Русенци се опъват и не искат да си продават дяловете - дори са завели дела за опити за насилствено отнемане на акциите им.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.