Който му знаят много устата....

преди 20 години 10 месеца #2185
Блаже пък на теб да ти кажа, че хич не ми беше до смях като ги видях пред къщата си. Ей - голяма техника имат гадовете. Сега пък ще инсталират детектори на лъжата на телефоните си в социални помощи - щели да им помагат да разпознават лъжците.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 10 месеца #2188
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
ей това нистина ме разсмя!!!
Като се сетя само как ще гепят бай мангал като ги лъже за доходите си по телефона, щото социалните работници ги мързи да ходят на анкета

преди 20 години 10 месеца #2191
Една малка поправка. Стефан Маринов го самоубиват в Австрия, доколкото знам. Но е ходил и в Щвейцария при комуната Метернита, там предполагам Линдеман е присвоил неговите идеи. В последните дни на живота си разбрал, че всичките му теории били погрешни и решил да скочи от терасата. Оставил и писмо даже. Чиста работа дето се вика!
А този с горящата вода е пак Стефан, но не Маринов, а Найденов. Ето книжката му:
pe-bg.com/book/?b=1870&c=1

преди 20 години 10 месеца #2193

Като се сетя само как ще гепят бай мангал като ги лъже за доходите си по телефона, щото социалните работници ги мързи да ходят на анкета.

Лето и аз бих искала да е така....само да не ме питат за мойте данъци. :-? ;-)

Обаче още се проучва. Застрахователни компании в ЕС разправят, че са си спестили около 40% от фалшиви щети, ама се смята, че не работи 100%.

преди 20 години 10 месеца #2195
Дори истински детектор на лъжата, при който ти закачат жици може да бъде излъган. Всичко зависи от настройката на психиката. Освен това, има хора, които са професионално обучени лъжци (справка ДС). При тях не дтектор, ами и Жрицата на истината от "Дюн" да дойде все тая!!

Споко, държавните институции няма да имат скоро достатъчно пари за подобни нововъдения (справка законопроект за държавния бюджет на РБ)

преди 20 години 10 месеца #2210

Освен това, има хора, които са професионално обучени лъжци (справка ДС).

Значи нямаме шанс срещу циганите..... :-?

преди 20 години 10 месеца #2217

LETO писа: . Освен това, има хора, които са професионално обучени лъжци (справка ДС). При тях не дтектор, ами и Жрицата на истината от "Дюн" да дойде все тая!!

Това означава ли,че служителите на ДС са лъжци?
Според мен да лъжеш сие генетично залож3ено . Мангалите никой не ги учи да лъжат , а те се справят доста добре особено при наличие на малко повече информираност.. Тъй,че според мен не от всеки може да стане служител на ДС тоест лъжец.
Лошото е , обаче ,че има хора, които съзнателно лъжат и такива дето несъзнателно лъжат и мажат.

Наскоро някакви си американски "учени" направили проучвания в тази област и се оказало,че при лъжците количеството на бялото вещество било повече като процент от целия мозък от това на тези, които не лъжат. За смтка на това ,честните хора имали повече сивло вещество, което пък отроваряло за логическите връзки, асоциации и изводи..
бе ала бал ти казвам :hammer:

преди 20 години 10 месеца #2218

Mistique писа: Значи нямаме шанс срещу циганите..... :-?

Ха-ха-ха пртедставяш ли си ако се въведат Крумовските закони и на лъжците езиците хахах - всички цигани ще онемеят изведнъж

преди 20 години 10 месеца #2219
Един от Нашите даде много добро предложение. Да ги покръстваме. Тоест да им предоставим избор или на дръвника или християнство. Това предложение ще добие нова светлина, когато всички опити да се очовечат изродите се провалят. С две думи: за всеки Човек - човешка религия (Тенгрианство), а за всеки изрод - изродска религия. Всеки да си знае мястото и да се забравят интеграциите и смешенията.

преди 20 години 10 месеца #2224
Понеже стана дума за автомибилите на вода, да кажа че първият, за който знам е българинът Илия Велбов, който избягва в Австралия доста отдавна - мисля, че към 50-60 години.Там е познат като Юл Браун.
Ей сега се разтърсих из компа си и открих, че това е споменато в "Сказания
за Края и Началото", което съм смъквал от тоя сайт. Илия създава двигател на вода и си кара бая време колата по тоя начин. И доста други изключителни свойства на водата открива и използва.
Не мога да намеря една статия от един съвсем неподозиран вестник за тая тема - нещо "за дома" или "за жената", която ми беше попаднала миналата година. Даже след като сканирах статията я бях изпратил навремето до стария сайт на Тангра.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.