Който му знаят много устата....
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
ей това нистина ме разсмя!!!
Като се сетя само как ще гепят бай мангал като ги лъже за доходите си по телефона, щото социалните работници ги мързи да ходят на анкета
А този с горящата вода е пак Стефан, но не Маринов, а Найденов. Ето книжката му:
pe-bg.com/book/?b=1870&c=1
Като се сетя само как ще гепят бай мангал като ги лъже за доходите си по телефона, щото социалните работници ги мързи да ходят на анкета.
Лето и аз бих искала да е така....само да не ме питат за мойте данъци.
Обаче още се проучва. Застрахователни компании в ЕС разправят, че са си спестили около 40% от фалшиви щети, ама се смята, че не работи 100%.
Споко, държавните институции няма да имат скоро достатъчно пари за подобни нововъдения (справка законопроект за държавния бюджет на РБ)
Освен това, има хора, които са професионално обучени лъжци (справка ДС).
Значи нямаме шанс срещу циганите.....
Това означава ли,че служителите на ДС са лъжци?LETO писа: . Освен това, има хора, които са професионално обучени лъжци (справка ДС). При тях не дтектор, ами и Жрицата на истината от "Дюн" да дойде все тая!!
Според мен да лъжеш сие генетично залож3ено . Мангалите никой не ги учи да лъжат , а те се справят доста добре особено при наличие на малко повече информираност.. Тъй,че според мен не от всеки може да стане служител на ДС тоест лъжец.
Лошото е , обаче ,че има хора, които съзнателно лъжат и такива дето несъзнателно лъжат и мажат.
Наскоро някакви си американски "учени" направили проучвания в тази област и се оказало,че при лъжците количеството на бялото вещество било повече като процент от целия мозък от това на тези, които не лъжат. За смтка на това ,честните хора имали повече сивло вещество, което пък отроваряло за логическите връзки, асоциации и изводи..
бе ала бал ти казвам
Ха-ха-ха пртедставяш ли си ако се въведат Крумовските закони и на лъжците езиците хахах - всички цигани ще онемеят изведнъжMistique писа: Значи нямаме шанс срещу циганите.....
Ей сега се разтърсих из компа си и открих, че това е споменато в "Сказания
за Края и Началото", което съм смъквал от тоя сайт. Илия създава двигател на вода и си кара бая време колата по тоя начин. И доста други изключителни свойства на водата открива и използва.
Не мога да намеря една статия от един съвсем неподозиран вестник за тая тема - нещо "за дома" или "за жената", която ми беше попаднала миналата година. Даже след като сканирах статията я бях изпратил навремето до стария сайт на Тангра.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.