Който му знаят много устата....

преди 20 години 10 месеца #2263
Ами линка не се отваря, пък държа да го прочета.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 10 месеца #2267

georgi_nz писа: Ами линка не се отваря, пък държа да го прочета.

И при мен не може.

преди 20 години 10 месеца #2270
Поправих го. Ако ви е интересно, имам и още.

преди 20 години 10 месеца #2286
Ето и статията За Илия Велбов от Иван. Качих я на сървъра: www.voininatangra.org/uploads/razni/Free.rar

преди 20 години 10 месеца #2290

Иван писа:

Севар,Oct 25 2005, 07:35 PM писа: ...
Точно така! Да си направи в къщи или да му бъде направено от приятел от общността, но не е задължително да е елементарно.
...
И толкоз.

Иване доколкото съм запознат със ФИЛОСОФИЯТА на патентите при тях има една ТЪНКОСТ-НЕ ПЛАЩАШ И ЦЕНТ ЗА КОЙТО И ДА Е ПАТЕНТ ЩОМ Е ЗА ТМОЕ ЛИЧНО ПОЛЗВАНЕ И НЕ ПИЧЕЛИШ ПАРИ ОТ НЕГО? :hammer: :hammer: :hammer:

преди 20 години 10 месеца #2322
Точно така - ми ние нищо няма да продаваме.
Само ще си го построим в мазето и за лично ползване. Най много комшията ако не може да си направи да го прикачим безплатно, по комшийски. Пък ако реши да почерпи няма да се дърпаме я!

преди 20 години 10 месеца #2325
Тогава и аз искам един по "комшийски"! :-D

преди 20 години 10 месеца #2340
Ха, така значи с патентите!
Щом по комшийски може - значи разбрахме се, ще е срещу червено вино и компания :-)

преди 20 години 10 месеца #2359
Ако изравнят стандартите с тези на европейската общност, само определени от държавата производители и монтажници ще имат право да инсталират. Твърдят, че така контролират безотговорни и опасни за населението дейности. Така, че и червеното вино няма да ни помогне. :-?

преди 20 години 10 месеца #2361
Mistique,
туй правило за монтажниците как се спазва в Европа?
Ако имам котел за парно в мазето на моята къща, поставен при строежа на къщата, след което днес отивам и на мястото на котела слагам моя топлогенератор, кой ще разбере за това, ще има ли право да ме провери някой и нямам ли право преди за го пусна да провери да го застрелям?

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.