Който му знаят много устата....
Доскоро дискутирахме възможности да се спасяваме от етническия геноцид и Елтимир предложи да обърнем внимание на данъците - нещо което за мен е е възраждането на Андрешко срещу бирника. Аз крия данъци и ми е чиста съвестта, защото знам, че отиват за тъпи циганори, черни, пакистанци, мюсюлмани и прочие. Ако знаех, че отиват за пенсиите в България или за децата или за инвалидите - НИКОГА нямаше да го направя.
Каква по-добра възможност да победим монопола на топлофикация от използването на торсионните двигатели или на Шел, Лукойл и другите паразити от използването на "свободна енергия".
Дайте да се хванем в ръце.
Ако се обединят няколко семейства в един жилищен блок и си купят торсионен двигател за отопление И ТОПЛОФИКАЦИЯ И ЦИГАНИТЕ ЩЕ ГО ДУХАТ!
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Това, разбира се, не им пречи да продължават да живеят като паразити
Да - Топлофикация е много голям проблем - ТРЯБВА да ги сринем !!! Няма алтернативи - те са антибългарска организация!
Статията за Велбов в списание "Жената днес"(?!) не можах да я намеря при мен, но ще питам дали някой не я пази.
Това съобщение е редактирано от Севар на 25.10.2005, 20:36
не искам да споря с теб, но ПРИНЦИПА е важен, а Топлофикация доказа, че е анти-българска организация / корпорация. Не трябва да има милост за тях! Колко пъти досега увеличаваха тарифите си, за да си покрият загубите от циганорите? Трябва да се унищожат....икономически!
Аз писах много отдавна - джобчето на бедния владее стоковата борса!
Лето от къде си ако не е тайна?
Не е. Имаш съобщение, Мистик
Точно така! Да си направи в къщи или да му бъде направено от приятел от общността, но не е задължително да е елементарно.Севар писа: С торсионния генератор постигат същото. Високата цена на подобни изобретения компенсира, това което би трябвало да бъде спестено. Изхода е в нещо елементарно, което всеки сам да може да си направи вкъщи, но едва ли ще стане скоро масово. Свободната енергия е за бъдещите хора.
Статията за Велбов в списание "Жената днес"(?!) не можах да я намеря при мен, но ще питам дали някой не я пази.
Освен това високата цена на изобретението е еврейщина.
Няма никакво основание цената да е висока. Напротив. Топлогенераторът, произвеждан от "АКОЙЛ-ЭНЕРГИЯ" включва само конвенционален електрически двигател, който всеки може да си купи и два метални диска, които не са от някаква ценна сплав.
Откритието, което е в голяма доза и експеримент е основната ценност, но тук трябва да се борим с поробващата измислица наречена или патент, или лиценз или каквото е там. Навремето прадядо ми изхранваше цяло село само с остатъци от зеленчуковата си градина - я разсад му останал, я готова продукция. Всеки идваше да го пита ка се сее, кога какво се прави, как се отглежда или приготвя храната. На никого пари не е искал и какво - по-беден ли е станал?! Неговите способности намалели ли са? Не, беше си и си умря недостижим от неуките турци и цигани. А това с градинарството си му беше хоби, защото дълги години беше моряк преди това.
Днес сме свидетели на страхотното издевателство - да не можеш да направиш нещо, само защото друг го бил направил преди теб!
Хайде де, кой го бил направил пръв - тоз който го е направил или който е записал някъде, че го е направил. Абе няма какво да говорим - ясно е, че това с патентите и авторското право е основен елемент на паразитизма.
Но ние ще заобиколом елегантно това.
Ако направя топлогенератор и го дам на някого или хайде нека той само да си купи материалите, а аз не смятам да ставам световен монополчик на топлогенератори, тогава няма данъци, няма патенти - има свобода. Никой не може да дойде в къщи и да ми каже "не може да имаш такова нещо". Имам - умен съм, направил съм го. Не съм го купувал". И толкоз.
Проследих и борсовите им истории и се оказа, че някаква Американска компания им изкупува всичките акции - от там идва и цената. Обаче намерих и един инженер, който знае как да направи двигателя и си търси спонсори.....
За мен това си остава единствения начин да победим монопола на електрификация и топлофикация....ЗАКОННО!
Това съобщение е редактирано от Севар на 26.10.2005, 12:55
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.