На цензура ли ми намирисва? Или на наранено его?
Парадоксе, с това което каза за едно изгубено българче - детенцето на Дари - за мен минаваш от страната на чифутите с техните ритуални убийства. Тези ти думи вече са ти в тежест. Ти имаш карма.PARADOX писа: От както се "махнах" от сайта не си спряла да плюеш Ангел.. Всъщност ти никога не си спирала... Не се учудвай, ако пак загубиш нещо... Вината си е само твоя!
Но ще разбереш какво си казал едва когато жена ти е бремена и се получи проблем. Тогава.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Отговорите ти не са точни, nalaga se da ти опреснявам обстоятелствата и информацията, нали обичаш да си информирана!
До мен също бяха достигнали някои работи от твоj личен характер, без аз да търся тая информация, но както виждаш не си позвулявам да ги вадя на бял свят и да ги коментирам, все пак имам едно елементарно уважение към чуждата болка и смъртта в чуждия дом - нещо, което на теб ти липсва и не ти мигна окото да бъркаш в чуждите рани!
A aз за поведението на останалите не съм отговорна,за тва не ми излизай с това кой какво за теб говори, защото аз за теб не съм казвала и дума!
И няма как - определено приемам лично това, което се случи!
Това не съм го предизвикал аз и ми няма нищо на кармата... Причини-следствия!!! Недей да кълнеш, че се връща... Много ясно съм написал, какво имам предвид, така, че не ми слагай такъв грях отгоре..!!! Просто момичето искаше доказателства и аз и ги дадох (и тя не отрече, ако забелязваш).. Жалко, че сайта е направен така, че периодично трябва да се трият ЛС-тата... На Дари памета и е много къса (услижливо при това) и е забравила какво сме си писали по този въпрос, след като Ангел и каза да се обърне към мене... Но тогава не бях "лошия агент" и "злобно куче" така, че безочливата и амнезия е разбираема в момента...georgi_nz писа:
Парадоксе, с това което каза за едно изгубено българче - детенцето на Дари - за мен минаваш от страната на чифутите с техните ритуални убийства. Тези ти думи вече са ти в тежест. Ти имаш карма.PARADOX писа: От както се "махнах" от сайта не си спряла да плюеш Ангел.. Всъщност ти никога не си спирала... Не се учудвай, ако пак загубиш нещо... Вината си е само твоя!
Но ще разбереш какво си казал едва когато жена ти е бремена и се получи проблем. Тогава.
За какво точно говориш? СТИГА С ТЕЗИ НЕДОМЛЪВКИ! БЪДИ ЯСЕН!PARADOX писа:
Това не съм го предизвикал аз и ми няма нищо на кармата... Причини-следствия!!! Недей да кълнеш, че се връща... Много ясно съм написал, какво имам предвид, така, че не ми слагай такъв грях отгоре..!!! Просто момичето искаше доказателства и аз и ги дадох (и тя не отрече, ако забелязваш).. Жалко, че сайта е направен така, че периодично трябва да се трият ЛС-тата... На Дари памета и е много къса (услижливо при това) и е забравила какво сме си писали по този въпрос, след като Ангел и каза да се обърне към мене... Но тогава не бях "лошия агент" и "злобно куче" така, че безочливата и амнезия е разбираема в момента...georgi_nz писа:
Лъжец!PARADOX писа: ...след като Ангел и каза да се обърне към мене...
Да Георги, много станаха случаите с Българки, които губят децата си даже и в много напреднала бременност.Във Варна само в една от болниците /от общо три/по данни на акушерка работеща там всяка седмица има поне по един такъв случай.Мислех и тема да пускам, че има нещо гнило в тези случаи, но...georgi_nz писа: Но ще разбереш какво си казал едва когато жена ти е бремена и се получи проблем. Тогава.
Не го пожелавам и на най-големия си неприятел.
Не искам никой да остава дори и с най-лекото съмнение, че злорадствам заради тази трагедия, коато се случи тогава!!! НАПРОТИВ... Опитах се да помогна, но злото бе станало и не можеше да се направи нищо по въпроса... Ангел се обърна към мен, с молба да помогна на Дари, защото се чуства виновен (след разовор с нея) за случилото се с детето... По този повод за първи и последен път съм си писал с тебе Дари, ако си забравила... Тезата върху която работих тогава бе, че нещастието се е случило когато е била при него, но в последствие се оказа, че това е невъзможно, защото вълната на Ангел няма нищо общо с тази на Дари!!! Тогава в тебе нещо се "счупи" и поведението ти в момента го доказва!!!Дари писа:
За какво точно говориш? СТИГА С ТЕЗИ НЕДОМЛЪВКИ! БЪДИ ЯСЕН!PARADOX писа:
П.П. Ако съм "лъжец", както твърдиш, откъде бих могъл да знам..?!! Прост въпрос с много прост отговор..
Какво общо има моя характер Бел и от коя групичка са достигнали до теб тези някои работи? Ето сама доказваш, че коментираш хората, а мен съдиш за това.Bell писа: До мен също бяха достигнали някои работи от твоj личен характер, ...
Въобще смяташ ли, че има човек тук, който не е коментирал никого и не е търсил отговори за себе си, за да може да си изясни ситуацията тук?
Дано това което се случва в момента да е поучително за по новите участници.
Не знам дали знаеш, но щом си сред клюкари, логично е и за теб клюки да разнасят! Не съм те коментирала въобще, на мен ми споделиха какво ти се е случило във връзка с нещо, свързано с Елтимир, а не заради твоята случка.
Това, което исках да кажа, а на теб не ти изнася да разбереш, е че въпреки, че по случайност знам някои неща, които са ти се slucvали и са били болезнени за теб, аз не ги коментирам и не ги разнасям. А ти, не ти мигна окото да започнеш да ми говориш за умрялия ми вуйчо!
Не ти прави чест, Дари! Просто падаш все по-ниско и по-ниско и се съмнявам, че и другите не разбират какво говоря, така както се преструваш ти, че не разбираш!
Важното е, че се видя колко струваш!
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.