На цензура ли ми намирисва? Или на наранено его?
Кой ти е искал помоща бе Парадокс? От Ангел какво съм искала? Ти какво си ми помогнал?PARADOX писа: Не искам никой да остава дори и с най-лекото съмнение, че злорадствам заради тази трагедия, коато се случи тогава!!! НАПРОТИВ... Опитах се да помогна, но злото бе станало и не можеше да се направи нищо по въпроса... Ангел се обърна към мен, с молба да помогна на Дари, защото се чуства виновен (след разовор с нея) за случилото се с детето... По този повод за първи и последен път съм си писал с тебе Дари, ако си забравила... Тезата върху която работих тогава бе, че нещастието се е случило когато е била при него, но в последствие се оказа, че това е невъзможно, защото вълната на Ангел няма нищо общо с тази на Дари!!! Тогава в тебе нещо се "счупи" и поведението ти в момента го доказва!!!
И Парадокс ти си лъжец абсолютно безскрупулен лъжец. Съобщението, което ми прати няма да копирам цялото, а само това, което касае темата и ако смяташ, че това е помоща ти, не благодаря.:
"Усещам някаква раздразненост в теб, която не е инспирирана от твоята същност..?!! Ще ми кажеш ли какво ти се е случило..?!!
П.П. Помниш ли, че ти обещах да ти пиша...?!!"
С послеписа си сам доказваш, че това не е бил първият и последният път, когато си ми писал.
И не отклонявай темата към мен и моят проблем. Всичко тръгна от теб .
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
А относно едни прости въпроси, чийто отговор е още по-прост не виждам Елтимир да е отговорил. Анти666 го попита едни неща. Аз не взимам твърдо страна на който и да е, освен моята си , но от неговото решение зависи каква страна биха заели форумците, включително и аз. Ако държи на нас. За изтритата тема с лека ръка няма да питам повече, понеже ми стана ясно вече и въпроса е приключен за мен.
В постнатите от него неща за изпитаното му страдание и дума няма за ролята на съпругата му Ваня, която е била всеки ден и нощ до него, която е изстрадала същото. И благодарение на нейната помощ и грижи Елтимир е успял да понесе трудностите. Това което прочетох, за мен са неуместни за темата постове. Въпросите са едни, а отговорите са в друга посока.
Нека да не забравяме принципите на Движението - лидер НЯМА и нека не се забравя, че една идея не може да бъде унищожена. Освен ако автора и не иска да я унищожи или промени. Но пък другите дето са я приели вече в себе си - кво трябва да правят в случая? Може би да си изпросят авторски права за идеята.
Има няколко болни въпроса тук на които отговора не трябва да бъде даван с емоции и прибързано. А бавно премислен и мъдро отсечен. Тазнощните полюции и подскоци трябва да се уталожат и преминат. И после да решим и си отговорим как да направим.
Не! Видя се, че ти се включваш във форума напоследък само когато има скандал. Скандалджийка си! От кога не си писала тук? И на другите сигурно ще им направи впечатление, ако се замислят, че се включи в последните два скандала само и нищо друго не си писала. Оставям те на скандалджийския ти трансBell писа: Важното е, че се видя колко струваш!
О.К. Всичко е тръгнало от мен! Кое е това всичко и кога точно тръгна, че немога да се сетя..?!! Дай да ти видим доказателствата агент Дари..?!! Я ми бръкни в досието дето си го водиш и ни покажи на всички това дето е тръгнало и кога е тръгнало...
Естествено, че ще си кажа мнението, а ти не знам за коя се помисли, че да ми държиш сметка колко влизам и не влизам!
Не знаеш за какво да се хванеш вече, само и само да не признаеш, че си в грешка с поведението си!
Не се притеснявай обаче, ще си упражня скандължийството с теб до последно! Няма да ти оставя последната изопачена дума, за да отклониш вниманието от низките си постъпки! Захапала си грешния човек, душко!
Аз не съм автора на тази Идея. Но когато дойдох Нея вече я имаше. Вярвам все още в Нея! Заради Идеята съм все още тук.
А не мислиш ли, че проблема е точно в това, че няма лидер...?!! Аз все повече си мисля в тази посока, а и Йордан, който си "удари камшика" май и той в тази посока е мислил само, че е прескочил диалога (поне открито, пред всички) и е решил да поеме контрола...?!! Как се поема контола над една идея обаче...?!! Прекалено много аз и нито един АЗ-Ъ... Това ни е проблема!!!georgi_nz писа: Бях си наложил да не поствам докато не получа едни отговори, ама явно това ще е.
А относно едни прости въпроси, чийто отговор е още по-прост не виждам Елтимир да е отговорил. Анти666 го попита едни неща. Аз не взимам твърдо страна на който и да е, освен моята си , но от неговото решение зависи каква страна биха заели форумците, включително и аз. Ако държи на нас. За изтритата тема с лека ръка няма да питам повече, понеже ми стана ясно вече и въпроса е приключен за мен.
В постнатите от него неща за изпитаното му страдание и дума няма за ролята на съпругата му Ваня, която е била всеки ден и нощ до него, която е изстрадала същото. И благодарение на нейната помощ и грижи Елтимир е успял да понесе трудностите. Това което прочетох, за мен са неуместни за темата постове. Въпросите са едни, а отговорите са в друга посока.
Нека да не забравяме принципите на Движението - лидер НЯМА и нека не се забравя, че една идея не може да бъде унищожена. Освен ако автора и не иска да я унищожи или промени. Но пък другите дето са я приели вече в себе си - кво трябва да правят в случая? Може би да си изпросят авторски права за идеята.
Има няколко болни въпроса тук на които отговора не трябва да бъде даван с емоции и прибързано. А бавно премислен и мъдро отсечен. Тазнощните полюции и подскоци трябва да се уталожат и преминат. И после да решим и си отговорим как да направим.
Движение “Воини на Тангра” не само не е регистрирано по никакъв закон. Такава регистрация би противоречала на нашия замисъл. Нещо повече - Движение “Воини на Тангра” никога не е имало ръководни органи. Председател, секретар, командир – всичко това е чуждо на идеята за Движението. При нас няма казармена и партийна дисциплина, а взаимно допълване и вярност към Идеята.PARADOX писа: А не мислиш ли, че проблема е точно в това, че няма лидер...?!!
www.voininatangra.org/modules/xfsection/...le.php?articleid=207
Тука е написано:PARADOX писа: А не мислиш ли, че проблема е точно в това, че няма лидер...?!!
А за това което се прави сега лидер не трябва.
Лидер ще е единствено Седмия.
Ако някой се има за избран - това е друг въпрос.
Това съобщение е редактирано от georgi_nz на 10.11.2007, 0:59
Благодаря за цитата, но нямам нужда от напомняне...Дари писа:
Движение “Воини на Тангра” не само не е регистрирано по никакъв закон. Такава регистрация би противоречала на нашия замисъл. Нещо повече - Движение “Воини на Тангра” никога не е имало ръководни органи. Председател, секретар, командир – всичко това е чуждо на идеята за Движението. При нас няма казармена и партийна дисциплина, а взаимно допълване и вярност към Идеята.PARADOX писа: А не мислиш ли, че проблема е точно в това, че няма лидер...?!!
Просто от известно време, насам ми се върти един въпрос в главата:
- Как ще въздигнем Саракта отново с организация, която реално погледнато е пълния му антипод...?!!! Къде е свещения ред на Дедите ни във "Войни на Тангра..?!! Може би всичките ни проблеми идват точно от там...?!!!
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.