На цензура ли ми намирисва? Или на наранено его?

преди 18 години 9 месеца #23075
Не, не поддържам обвиненията. Моето мнение е, че те са плод на интриги и лъжи. Точно затова пуснах доста снимки в галерията. Да се види какво е било миналото и как лъжат и изопачават. А след като лъжат за миналото, защо да не лъжат и за днешния ден.
Не отидох при Йордан заради личното му отношение към мен, но съм далеч от мисълта да му отправям каквито и да било обвинения. И на мен ми писна от гадости и от вечните интриги, затова вероятно съвсем ще спра да пиша. Някои хора така и не поискаха да разберат, че ако имам някаква стойност и значение, те са в текстовете, които пиша и изнасям. Опитаха се да ме въвлекат в истории, в които определено не желая да вземам участие.
Хубаво, пих на рождения си ден. Пих и на венчавката си в дома на Илия Минев през 1985 година. Не го смятам нито за позор, нито за престъпление. Поисках да потуша конфликта, виждам, че не се получава. Знам каква е крайната цел, но е излишно да говоря повече. Пуснах достатъчно снимки на документи и сканирани статии, за да се види кой и какъв съм бил през всичките години. Мога да пусна и още, но не знам дали има смисъл. Не знам срещу друг да се са изписали толкова гадости, колкото срещу мен. Само тоя път забравиха да напишат как съм се напил и съм се подпалил сам, при това нарочно:
www.epochtimes-bg.com/2007-01/2007-03-06_01.html

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 9 месеца #23076
Не знам дали всички вие усещате как точно в момента,когато между нас се утвърди Приятелството,Доверието,Усещането за нещо близко и истинско-се появи червеят на съмнението,поникна буренът на омразата и Недоверието.Кой направи това-няма да коментирам.Неведнъж съм казвал,че и с дявола ще работя,но ЗА ЧИСТАТА ИДЕЯ!
Тази идея я има тук.Но напоследък много лайна я затрупаха.И все пак тя е отдолу...
Някой ни резна крилцата точно преди да отлепим...
Някой пося раздора между нас и изпълни душите ни с...БЕЗСМИСЛИЕ.

Лошата рана зараства,лошата дума не се забравя!
И все пак-още не е късно да забравим лошите думи,да си вземем прошка.Публично.Не на ЛС.
Помислете върху това...

преди 18 години 9 месеца #23077
Пуснатите 95 снимки в галерията тази сутрин трябва да са достатъчни. Разполагам с още много. Включително за Русия и Балашиха. И за ГРУ, разбира се, защото от там идва всичкото зло. Чобанов се върна и спокойствието свърши. Ако някой не го е разбрал, много му здраве. Още веднъж ще напомня за събитията от 1998-9 година:
www.epochtimes-bg.com/2007-01/2007-02-27_01.html
Както и тогава, сега отново аз съм единственият потърпевш. Свикнал съм, това си е стара традиция при мен още от 1978 година, когато другите от групата бяха оправдани, а аз влязох в затвора.

преди 18 години 9 месеца #23078
Дълга дървена маса в кръчмата.Подредена.
На масата-двама души.Капитан Петко войвода умислен,с поглед зареян нейде,и Малкият Петко-надигащ тъжно юзчето с ракия...
Отстрани пишман патриотите на една маса пеят: Не щеме ний богатства,не щеме ний пари...

А четата...четата я няма...

преди 18 години 9 месеца #23080
Не отидох при Йордан заради личното му отношение към мен, но съм далеч от мисълта да му отправям каквито и да било обвинения.

Слушай какво човеко, аз лично не те познавам, за да имам лично отношение. Някои твои познати дори ми писаха, че е цяло щастие, че не си ми дошъл на гости.
При създалата се ситуация, мисля, че Господ си знае работата и хубаво е, че не си дошъл. Така че, аз нямам лично отношение, а само съставено мнение, въз основа на твоите действия, защото не е само алкохола проблема. Ами жените?
Веднага след като изказах острите си критики към тебе, познай кой ми писа?
Твоята дрогарка по легло - Силвия Мирчева. Поиска да флиртува и с мене. Сигурно да ме заведе и мене... към леглото, поне засега виртуално.
Като лице на Движението ти нямаш право на никакви волности - нито с алкохол, нито с жени, защото така излагаш всички ни на риск. Оставям настрана срама и етикетите, които ни лепват, заради пороците ти. Дори тези, които са косвено свързани с тебе, както съм аз.
Което пък означава, че засега доверието ни, на засегнатите от твоите волни действия в тебе е снето. Няма да ти предоставяме никаква информация относно самите нас и нашите действия, защото при първа чашка, ти я изпяваш, а когато чашката не свърши работа, идва някоя друга Силвия Мирчева и пак си в киреча.

Така че, искам да уведомя всички, че тук не става въпрос за РАЗПРИ и КОНФЛИКТИ, а за много по-сериозни неща. Много по-сериозни неща.

И сега след като е Архангеловден, ние ще бъдем още по-безкомпромисни, защото Небето го иска.

преди 18 години 9 месеца #23081

Пламен Пасков писа:

Запознат писа: много съм ядосан за това:
www.voininatangra.org/modules/ipboard/up.../adminpanel-stat.jpg

Не вярвах, че на този форум, на този сайт такова нещо е възможно.
Вече не знам дали да пиша тук, когато гумата може да отнесе всичко в Deleted.
Или да копирам, както правех във форума на вестник Атака. Но там го правех по точно определени прчини и с точно определна цел, които според мен нямаха нищо общо с атмосферата и хората, които пишат тук. Така си мислех поне.
Не знам - нека модератори и админи да кажат - какво става и как ще продължава всичко.
Дайте ясни правила, за да знаем какво и как да правим. Ние все пак жертваме своето време тук, и изтриването на теми и постинги е изтриване на нашето време пред клавиатурите и пред екрана.

Твоето присъствие тук е ценно и ползотворно за всички. В момента текат процеси на пречистване на това Българското пространство "Воини на Тангра", но вярвай, ти няма да бъдеш опръскан с лайна, защото лично аз се заемам това да не стане. Процесът ще е малко бавен и болезнен, но поне е открит.
Вие никъде няма да видите това нещо открито, защото другите пространства, не са Български.
Затова държа всеки един участник да го види. Защото това е един урок за всички нас и един процес на възмъжаване - вътрешно духовно възмъжаване.

Написаното по-горе се отнася и за Мещера и всички останали

преди 18 години 9 месеца #23082
Нещо се каза за Балашиха, Подмосковието. Ето фрагмент от техния форум:

www.balinfo.ru/forum/about4052-0-asc-150.html
"rus
Просто скромный модератор

День рождения: 21.12
Откуда: Железнодорожный Добавлено: Пн 19 Фев, 2007 15:43 Заголовок сообщения:

Кстати, 3 года назад я передал Ваше письмо... Адресат связался с Вами? www.balinfo.ru/forum/viewtopic.php?t=639...storder=asc&start=30

Ангел Георгиев
Наш человек

День рождения: 05.11
Добавлено: Пн 19 Фев, 2007 17:09 Заголовок сообщения:

Да, тогда ответили. Но ответ был очень странный. Сергей сказал: "Да, знаю Ангела, спасибо" - и закрыл дверь. Он хорошый парень, но наверно испугался.
Потом я написал об этой истории и забыл. И совсем недавно Севар, Админ нашего сойта решил разыскать где находиться это место. Не успел разубедить его, что все напразно, да и не имееть смысла. Реально мне в отношение с Росией волнуеть совсем другое.
И еще раз: привет Сергея, и спасибо за содествие тогда, когда я находился в трудном положение."
Самият отговор за посещението при Сергей е изтрит:
www.balinfo.ru/forum/viewtopic.php?t=639...storder=asc&start=30
"Список форумов Сайт Балашиха инфо - форум
Информация

Темы, которую вы запросили, не существует."
Очаквам още плюнки и гадости. И обвинения във всички смъртни грехове. Подплатени със "заслужаващото доверие свидетелство на Мирчева", разбира се.

преди 18 години 9 месеца #23083
Чобанов се върна и спокойствието свърши. Ако някой не го е разбрал, много му здраве.
Чобанов нищо не може да ни направи, ако в твоята душевност като лице на Движението няма пролуки, та дори цели пробойни. Оттам нахлува врага и затова си уязвим за господина Чобанов. Вервай ми, ако ти си цялостен в душевността си, Чобанов ще се превърне просто в един чобан, който кротко ще си пасе ягнетата на зелени ливади. Толкова. Нито евреите, които ти харесваш като хора (това е пробойна), нито комунигите не могат да имат власт над нас.
Да, могат да ни затворят сайта, да ни арестуват, да ни мъчат, да ни убият дори, но нямат власт над нас.
Защото точно тези действия ще покажат тяхното позорно поражение и нашата велика победа. Да арестуваш, да забраниш и да убиеш, това е симптом, че си загубил войната.
Затова аз казвам: Нека ме убият, ако трябва. Това ще ме направи нечовек. Тогава ще разберат силата на древното Тенгрианство и че душите въплътили се или родили се след 1945 съвсем се различават по сила и мощ от онези, които бяха преди 1945.
Те се родиха, за да кажат днес: Стоп! И да пратят там, където им е мястото, евреите, комунистите, техните семейства и потомства, които унищожават идеята България.

Някой ме питаше дали Съвета има материални представители днес. Да, той има физически представители. Всеки събуден Българин е негов представител и може да ползва силите му за благото на България.

преди 18 години 9 месеца #23084
Ангеле - благодаря все пак за това! Макар решението за другото да си остава.
За Йордан пак ти казвам - не си прав. Той няма нищо против теб като човек, а против пороците ти. Всеки човек ги има, но ти си избрал саморазрушителен път, а си пример за много хора, които ти вярват. Личният пример за лидер, какъвто искаш или не искаш те считат много хора е заразителен. Затова едно време Кановете са излизали първи в боя.
Ако отидеш при приятел лекар и той те нахока, че много пушиш и си тровиш здравето - подиграва ли се според теб? Ако ти е приятел, ще ти посочи къде грешиш, дори и да внесе известна доза сарказъм, за да се усетиш. Ти така и не разбра, че не той, а именно ти имаш нуждата да отидеш малко при него. Планината лекува и още как! Макар че сега вече е късно, защото си е изтеглил предложението. Просто не се знае, дали няма да го изкараш и него поредния агент. Интересно, че точно вечерта, когато с Парадокс сте си пиели пиенето, ние с Йордан разговаряхме именно за тази опасност. Оказа се отново прав.
И още нещо - за това кой ти е оправил кашата с Лемс. Ако е верно това, което Йордан пише - Съвета ти е дал един малък урок, който така и не си разбрал. Ти обаче смяташ, че това е заслуга на спасителя от Лемс, както емфемично го наричаш. Един от двамата не казва истината или преувеличава. Без да взимам страна, искам да попитам, ако Йордан има лошо отношение към теб, защо тогава ще ми пише (вместо да си вдига актива по форума), че сагата ти с Лемс дотолкова му е писнала, че накрая ще я остави да те победи за урок? Нямам впечатление досега да е говорил празни приказки, а ако наистина не го интересуваш - не би трябвало да му пука за теб.
След всичките тези изпълнения обаче - думите са казани и гърнето е счупено, дори и да си изтрил темата. Аз също бях дотук, макар и да вярвам, че ще намериш сили да се пребориш. Каквото можах - направих, въпреки че се омърсих достатъчно от тежки обвинения, вместо да си гледам кефа като свободен човек.

преди 18 години 9 месеца #23085

Jordan_13 писа: Някой ме питаше дали Съвета има материални представители днес. Да, той има физически представители. Всеки събуден Българин е негов представител и може да ползва силите му за благото на България.

Преди да задам въпроса си ти ми отговори :-) Бях се сетил и аз за Съвета ... като че ли си заслужава да се вземе по-сериозно отношение от негова(на Съвета) страна. Изобщо не знам има ли го, няма ли го, ама щом казваш - сега е моментът да се разбере ясно.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.