На цензура ли ми намирисва? Или на наранено его?

преди 18 години 9 месеца #23152

PARADOX писа: агент Дари..?!!

:-D Сега аз ли съм агента? :hammer: :tc: :fu:

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 9 месеца #23153
ПАРАДОКС:
"

PARADOX писа: Аз бях до тука! Админите да се чустват свободни да ме баннат, да истрият профила ми, или каквото сметнат за добре! Нямам намерение да посещавам този сайт повече! Злобното куче на Ангел си тръгва! Дано аз да съм ви бил проблема (то ще стане ясно веднага)... Попътен вятър ви пожелавам..."

Още едно доказателство, че думите ти са балон!

преди 18 години 9 месеца #23154

Дари писа:

PARADOX писа: агент Дари..?!!

:-D Сега аз ли съм агента? :hammer: :tc: :fu:

Зададох просто един въпрос, в който откривам все повече логика...!!! Или какво..?!! Нямаме право да мислим и да имаме собствено мнение ли...?!!

преди 18 години 9 месеца #23155

Дари писа: ПАРАДОКС:
"

PARADOX писа: Аз бях до тука! Админите да се чустват свободни да ме баннат, да истрият профила ми, или каквото сметнат за добре! Нямам намерение да посещавам този сайт повече! Злобното куче на Ангел си тръгва! Дано аз да съм ви бил проблема (то ще стане ясно веднага)... Попътен вятър ви пожелавам..."

Още едно доказателство, че думите ти са балон!

Не усещаш ли, че не си забавна вече..?!!! Това ли ти осмисля живота...?!! :out:

преди 18 години 9 месеца #23156

PARADOX писа: Дари... Сега бих искал да обърна малко по-специално внимание на тебе, душицо дребна.... От както се "махнах" от сайта не си спряла да плюеш Ангел.. Всъщност ти никога не си спирала...

Елтимир Публикувано на: Nov 7 2007, 03:58 PM

Форумен инвентар

Група: Модератори
Съобщения: 12919
Потребител # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

" А Дари никога не се обявявала срещу мен, напротив."

ЕЙ ЛЪЖЕЦ!

преди 18 години 9 месеца #23157
Господи, това вече е ужасен микс от обмен на мнения и долнопробен латино-сериал!
"Когато Бог иска да погуби някого, първо му взема ума"
Не знам - всички или просто някои обезумяха, и временно или трайно е това ментално поражение.
По отношение на идеята и концепцията, че лидер няма, и движението е просто място за обмен на идеи.
Ако вие имате целите и желанията, които са изключително сериозни, то тогава трябва да ви изразя личното си мнение, че това движение е просто клуб, ако е организация без лидер и без администриране.
Ако сте толкова анархо-свободолюбиви, че изключвате лидерската институция като генератор и координационен център, значи трябва да забравим за целите и задачите (ако правилно съм ги схванал) и ясно да разберем, че в най-добрия случай става дума за приятно бърборене на чашка чай или кой каквото пие, при което си говорим за високи, тънки и благородни и езотерични материи, но за България или спасение и възраждане на народа ни трябва да забравим. Ние просто ползваме този КЛУБ (запомнете тази дума) като едно банално виртуално бягство от действителността, но нищо повече. Подслаждаме си живота и душата на това електронно място, нищо повече.
Ако обаче целите и задачите са такива, каквито на мен ми се струва, че са заявени, и авторът на идеята преварително се отказва от лидерските и организационните позиции, по причина на здравословно или друго състояние на душата или тялото, то неминуемо следва това, което става: а именно: борба на единиците за изграждане на някаква структура, спонтанно, неосъзнато, аджамийски, с разход на енергия от този интригантски тип, който се наблюдава последните няколко безумни дни.
Няма в света на хората не-йерархична структура! И най-стабилната йерархична структура винаги е пирамидообразната. нещо повече: няма не-йерархична колективна структура и в света на животните, и даже в света на растенията! Не може ние тук да живеем с илюзията, че нещо ще се случи по правила, които ние сме съчинили или ние сме повярвали, че има: а именно: съществуване на група хора, които имат цели и задачи, и смятат, че всички тези цели и задачи ще се реализират спонтанно, без лидер, без организация, без структура, без координация.
Няма такъв звяр в природата на живия свят, повтарям го!
Ако някой иска да спори на тази тема или има друго виждане или обяснение, с удоволствие ще продължавам дискусията, защото това би имало смисъл.
В противен случай този форум се превръща в капсулиран клуб на анархо-идеалисти, които вече се самоизяждат от вътрешни противроечия, породени именно от липсата на координационен център, на лидер, на рефер като псоледна инстанция!
Господи! Та мешерето на циганите функционира по-добре, отколкото това, което става тук сега!

преди 18 години 9 месеца #23158

PARADOX писа: Зададох просто един въпрос, в който откривам все повече логика...!!! Или какво..?!!

От МОССАД съм! И от МИ6 ме търсиха...но...
Смешкооо, смешко! :fu: :tooth:

преди 18 години 9 месеца #23159

Пламен Пасков писа: Господи, това вече е ужасен микс от обмен на мнения и долнопробен латино-сериал!
Не знам - всички или просто някои обезумяха, и временно или трайно е това ментално поражение.
По отношение на идеята и концепцията, че лидер няма, и движението е просто място за обмен на идеи.
Ако вие имате целите и желанията, които са изключително сериозни, то тогава трябва да ви изразя личното си мнение, че това движение е просто клуб, ако е организация без лидер и без администриране.
Ако сте толкова анархо-свободолюбиви, че изключвате лидерската институция като генератор и координационен център, значи трябва да забравим за целите и задачите (ако правилно съм ги схванал) и ясно да разберем, че в най-добрия случай става дума за приятно бърборене на чашка чай или кой каквото пие, при което си говорим за високи, тънки и благородни и езотерични материи, но за България или спасение и възраждане на народа ни трябва да забравим. Ние просто ползваме този КЛУБ (запомнете тази дума) като едно банално виртуално бягство от действителността, но нищо повече. Подслаждаме си живота и душата на това електронно място, нищо повече.
Ако обаче целите и задачите са такива, каквито на мен ми се струва, че са заявени, и авторът на идеята преварително се отказва от лидерските и организационните позиции, по причина на здравословно или друго състояние на душата или тялото, то неминуемо следва това, което става: а именно: борба на единиците за изграждане на някаква структура, спонтанно, неосъзнато, аджамийски, с разход на енергия от този интригантски тип, който се наблюдава последните няколко безумни дни.
Няма в света на хората не-йерархична структура! И най-стабилната йерархична структура винаги е пирамидообразната. нещо повече: няма не-йерархична колективна структура и в света на животните, и даже в света на растенията! Не може ние тук да живеем с илюзията, че нещо ще се случи по правила, които ние сме съчинили или ние сме повярвали, че има: а именно: съществуване на група хора, които имат цели и задачи, и смятат, че всички тези цели и задачи ще се реализират спонтанно, без лидер, без организация, без структура, без координация.
Ако някой иска да спори на тази тема или има друго виждане или обяснение, с удоволствие ще продължавам дискусията, защото това би имало смисъл.
В противен случай този форум се превръща в капсулиран клуб на анархо-идеалисти, които вече се самоизяждат от вътрешни противроечия, породени именно от липсата на координационен център, на лидер, на рефер като псоледна инстанция!
Господи! Та мешерето на циганите функционира по-добре, отколкото това, което става тук сега!

Точно това имам предвид Пламене! Ако наистина мислим да правим нещо, и искаме то да се случи като следствие на действията ни, трябва да се сложи ред... Без дисциплина, без принципи, без персонална отговорност не може да се случи нищо! Ще стоим и ще си чешем езиците, а когато ни доскучее пак ще си играем на "разузнавачи и контра-разузнавачи", на "мерене на п*тки" и прочее... Как ще наложим форма на общесвтвен ред като Саракта, след като при нас е абсолютен хаос...?!! Кой ще ни повярва...?!! Кой ще ни гласува доверие..?!!

преди 18 години 9 месеца #23160

Пламен Пасков писа: Господи, това вече е ужасен микс от обмен на мнения и долнопробен латино-сериал!

Идеята да няма лидер е единствено с цел да сме неуязвими от към справяне с лидера. Задачите ни са такива че на този етап лидер не ни трябва - просвета на зомбираната част от българите. А да светнеш ближния си за някой неща и да му отвориш очите - лидер не трябва.
Когато наберем критична маса - лидера ще се появи.

преди 18 години 9 месеца #23161

georgi_nz писа: Идеята да няма лидер е единствено с цел да сме неуязвими от към справяне с лидера. Задачите ни са такива че на този етап лидер не ни трябва - просвета на зомбираната част от българите. А да светнеш ближния си за някой неща и да му отвориш очите - лидер не трябва.
Когато наберем критична маса - лидера ще се появи.

Така е. Съгласна съм с теб и те подкрепям.

" Не машина, не конструкция, а жив организъм. “Опитай се да обезглавиш лишей” – каза преди години един от нашите. Пълзящо образуване, антирак, постепенно обхващащ смъртоносно заболялата обществена структура. Ние не издигаме сграда, ние трупаме могила."

Това съобщение е редактирано от Дари на 10.11.2007, 1:37

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.