На цензура ли ми намирисва? Или на наранено его?
Разбираш ли, излез от тая роля. Не е нужно да доказваш на никого колко си изстрадал, колко врагове имаш и колко съмнения, защото това са лично твои неща. Твоите терзания не могат да станат и наши и това да е основа за обединение, основа за Движение. Воинът няма съмнения, забрави ли? Той върви по пътя си, спокоен, знаещ и с пълна увереност в себе си. И всяко нещо е последното нещо, което извършва на земята, защото не знае дали ще е жив и утре. Това го прави свободен и всеотдаен.
Цялата ситуация е много поучителна и полезна. Ако за миг спреш да се виждаш в центъра на тази ситуация, ти наистина ще излезеш от нея. И ако пък го направиш както трябва, поуката и ползата ще е още по-голяма.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Мирчева, сега идва твоя "звезден час" девойче, щото така си бъгнала софтуера на Ангел, че щом се включи в мрежата и само тебе поминува
Аз дори предлагам, да и съберем пари и д аи направим паметник. Какво ще кажеш, а, Ангеле?
Виж как добре те познава:
Преди да мина по същество - ще те "кастря". Контролирай се, като употребяваш демотивиращи думи и изрази, като "трябва, не мога, АКО, Може би, НО, няма как, едва ли , САМО, ИЗГЛЕЖДА ... С тях си затваряш основен ЕИК (енерго-информационен канал).
Нямаш нужда от такъв вид автосугестия. Пораженческия жизнен модел не ти подхожда. Досега не си се предал. Изключи тази алтернатива за в бъдеще!
"Правя каквото мога, а мога все по-малко" - Това го забрави окончателно!!! По въпроса за възможностите ти, вече писах - виж първото ми писмо до теб.
Ти избираш какъв да бъдеш! БЪДИ!
Това девойче, определено ще постави под чехъл всеки мъж
Много хитра е, понеже знае за саморазрушаващите се тенденции на Скорпиона и се е опитала да деактивира жилото му, което е по-голямата заплаха за нея.
Без жилото, Скорпиона не може да се саморазрушава. А Елтимир всеки ден си "бодва" по-малко от неговия наркотик.
Определено тя не иска Скорпиона да се бодне с жилото си и да се самоубие, т.е. да заспи и след това да възкръсне отново като съвсем друг човек.
Като такъв, днешния и Елтимир и е удобен. Затова го държи в полусънно състояние, ни цял, ни разрушен.
За мене е по-важно Елтимир да се самоубие сега, да заспи, за да възкръсне в цялата си сила отново.
Когато заспиш Елтимире, и егото ще се трансформира и пороците ще изчезнат.
През това време, докато Скорпиона спи, конете на Колесницата на Слънцето, няма да бъдат уплашени от грозния му вид и ще преминат Рубикон. И планетата няма да бъде взривена или разрушена. Защото вина за разрушението има Скорпиона, който застава на пътя на Колесницата на Слънцето.
Това щях да ти напиша в изтритата тема.
"Войните – никакви лични впечатления, чета ги и във форумите по другите сайтове. Засега се въздържам от коментар.
Емилио21 – има нещо в него. Енергията му е завладяваща, но езикът и стилът му са – ЕНИГМА. Вече работя с него от дистанция. Рано е за резултати.
Новобранеца - "слаба ракия", като се научи да си мери приказките
Не произнасям присъди на никого, освен на себе си. Не зачертавам и не фаворизирам никого. Факт.
Уф, уморих се. Аре стига за днес - щот тва си е бая писане и нема начин да не те "Убода" пак.Значи ли това, че този, който е най-убедителен ще се наложи?
А да те "Убеждавам" нема никъв смисАл- нали СИ МИ ФЕН ! НАЧИ, ... 100 % СИ УБЕДЕН!
ПАК ако искаш, мога И ДА ТЕ НА-ЛОЖА. Как го предпочиташ: със зелево листо или с коприва??!!
ИЗБИРАЙ И НАВРЕМЕ ИН-формирай!
Въх, улях се ... с кафе."
Имам малко личен опит в това, че и моя рожден ден е следващата седмица
Писано е през септември 2004 г. Файлът се нарича "EMILI021" Така и не разбрах до кого е адресирано:
"1. В този случай е редно да не се посочи съответния аспект.Имайки предвид, че се отнася само за личности, които са различни и интелигентни.Имайки предвид, честава въпрос за един от методите, които силно пернебрегваме, а той в даденият случай е решаващ, както за България така и за всеки човек на земята.
Позволявам си да поставя съответната тема, като сериозен и индивидуален тест, за всеки един от вас.В насока, която практически не е посочена.Господата или съответно дамите, които успеят, ще получат редица въпроси, които са решаващи за цялото. Въпроси, които отвеждат там, където избраните и необикновенните определят............
Не е важно какъв е отговора, важен е въпроса!
2.
Който знае, разбира..
Практически идеята е поднесена
за определени личности в този форум.
А те са изключително малко...
3.
В интерес на истината, нещо, което е
много важно, което го търся от може би
незнайно кога и незнайно къде във вечността.
МИСЛИТЕ СИ и ми трябва помощ - ЗА ОТСКОК
"Детонатор", но за мисълта.А подобно нещо не би трябвало
да се поставя за съответно осмисляне, но формулата-невъзможна..!
4.
За живото съзнание, окова е незнанието.
Силния дух, когато се заблуди, изгнанието
е стаено за него в необятното на вечността
и чака духа.
Живото съзнание на Силния дух знае!
Готовността се оформи от малкото.
Но отговорите, незаслужени са!
Но.., ще бъдат!"
Re:"разхвърляни мисли ЗА осъзнаването", Sep 4 2004, 07:07 PM
Лемс, здравей, разбира се, интереса ми вече e постоянна величина.
Коя СИ!!!???, Sep 6 2004, 09:53 PM
Здравей, не знам, но до два дни ще отскоча да го видя.
От къде си, разкажи ми нещо за теб.
Трябва да знам!!!
Бях на Рила.., Sep 6 2004, 11:23 PM
Достигнах много високи нива на зареждане.
Това ми помогна много, злото не можа да ме
зграбчи там, то е навсякъде.Но заложеното в
нас от свещенният ни пази.
Виждам, че си тук., Sep 8 2004, 05:26 PM
Мисля.
Това бе идеята!!, Sep 9 2004, 08:24 AM
Прочети в поста :"От СЕВАР"
"
Здравей, не знам, но до два дни ще отскоча да го видя.
От къде си, разкажи ми нещо за теб.
Трябва да знам!!!
Опасно е да ти пиша тук. Сам виждаш, че страват странни неща. Трудно ги контролирам. Скрил си e-maila си и няма как да ти пусна нещо много лично.
В него става ясно коя съм.
АЗ ЗНАМ КОЯ СЪМ. ЗНАМ И ЗАЩО СЪМ ТУК.
Вървя по Пътя си и съм БЪЛГАРКА.
................................................
Ето че се получава. Изморена съм до ... 98%.
Отивам да се заредя - утре съм в Сакар, после - Малко Търново, Пловдив и, ако има нужда Мелник.
Тангра знае.
ТОЙ Е В МЕН ... И В ТЕБ.....................
О, ПАК СЕ ПОЧВА............карма.
Тук съм. София - България,
Българка 41 г., омъжена за БЪЛГАРИН, 2 деца, дом, кучета и СИЛА.
Изпратено: ЧЕТИ ПОСЛЕ, Sep 8 2004, 05:38 PM
Мисля.
Ти си мисли спокойно, Друже!
Промяна в Плановете - за добро е.
ЗАРЕЖДАНЕ НАПРАВИХ ФАНТАСТИЧНО
ТАКА, КАТО СИ СЕДЯХ тук, у дома бе ГОРА.
и доста битки водих
за СВЯТОТО ДЕЛО.
ЗА ТЯХ - ПОСЛЕ.
ПО-важно е че предателство едно предотвратих макар и
не съвсем умело.
УЧА СЕ В ДВИЖЕНИЕ.
..........
Изпратено: за порока и Пророка, Sep 9 2004, 01:02 PM
Прочети в поста :"От СЕВАР"
Здравей, Емилио!
Прочетох. Добро е.
И отговорите прочетох.
Без мой коментар засега. Мисля.
Познавал си лично ""бай Ставри".(той ми го каза).
В ЛС, които ми праща е съвсем
друг - различен от тона в постингите си.
Изпусна една фраза "НЛП" .. нещо ми понамирисва ...
Разлаяхме с теб кучетата...
И сега ?
........................
Написах ти нещо оня ден (след Зареждането ми).
Искаш ли да го прочетеш?
Бъди здрав! Балансирай емоцията ! За да докоснеш звездите е необходимо
не само усилие, а и равновесие.
И в полет орела се рее високо в небето,
Просторът необятен е , под него е морето.
За миг ако изпуснеш вярната посока
Ще те погълне водната стихия.
Но не е зле и да си гъска
Уж проста птица,
Но лети във ято.
...................
Силвия"
Кажи защо ми пишеше любезни и лицемерни ЛС-та, докато ме разнасяш зад гърба ми и разнасяш наляво надясно какво ти били казали Иван и Румяна(Искрица) за мене, чия роднина съм или не съм и въобще неща касаещи личния ми живот, за които те самите не знаят от мен и не са ме питали! Цудесна клюкарска дружинка сте си оформили иначе много ви бива да парадирате с кичозни думи и красиви "добродетели"!!!
За 5 години в тоя форум аз със сигурност никога не съм проявявала фурнажииско поведение за разлика от някои други, които ме разнасят зад гърба ми. Каквото съм имала да го казвам казвала съм го, това обаче не ви попречи на групичката да ме разнасяте и клюкаите докато с мен се държите лицемерно! Хайде кажи защо именно поне не си замълча дискретно за нещо, което не е твоя работа или не ме попита? Трябваше това да стигне по линията на разваления телефон до ушите на човек,който ми е близък, за да разбера кое ви е любимото хоби - клюкарщината!
Вие СТЕ на групички и без друго, на групичка по-точно! Няма какво да се лъжем!
И ясно си личи, че продължавате да позирате,а призовавате за искреност! Едно говорите във форума, а съвсем друго зад кулисите, само че от време на време се разчува какво си приказвате!
И да, със сигурност се чувствам и аз засегната от вашата клюкарщина и интриги и със сигурност имам право да си изкажа мнението!
Прав си! Наистина скапах енергийно атмосферата тук и ще ти кажа защо...!!! Всяка ваксина и противоотрова се състои единствено от причинителя на болеста или отровата от която лекува... Толкова за приомите и похватите ми... Сами си направете изводите...!! Bell ви каза достатъчно, а и аз самия ви казах доста... Оставете Ангел на мира!!! Това е ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ... Щом като е толкова "черен" спрете да се занимавата с него и си вървете по пътя.. Виждам, че сред вас има "Колобър" така, че най-доброто което можете да направите е да се преселите у Йоран и да си спретнете една хубава комуна... Дари... Сега бих искал да обърна малко по-специално внимание на тебе, душицо дребна.... От както се "махнах" от сайта не си спряла да плюеш Ангел.. Всъщност ти никога не си спирала... Не се учудвай, ако пак загубиш нещо... Вината си е само твоя! Можеше да отидеш при Йрдан, за помощ! Какво диреше при Ангел...?!! Нали ЛЕМС е само една изоставена и ядосана жена...?!! Защо отиде при Ангел, Дари..?!! Защо му плака на рамото, а сега го плюеш и съдиш..?!! Нали апелираш всеки да си каже правицата..?!! Защо си толкова двулична в същото време..?!! Иване..!! Защо се притесняваш от това Ангел да изкара досието на ЛЕМС..?!! Защо те е страх толкова от "чуждата кореспонденция"..?!!! Кой заппочна да организира тайни сбирки и да вкарва интриги и разцепление тука..?!! Мога да продължавам така до догодина...!!! СПРЕТЕ ДА СЕ ЗАНИМАВАТЕ С АНГЕЛ, ИЛИ ВЪРВЕТЕ ПО ДЯВОЛИТЕ...
Искрено ваш:
"Бясното куче на Ангел.."
Добре се самохарактеризираш накрая. Ангел сигурно се умори и те пусна напред.PARADOX писа: Първо искам да кажа две думи на Миро...!!
Прав си! Наистина скапах енергийно атмосферата тук и ще ти кажа защо...!!! Всяка ваксина и противоотрова се състои единствено от причинителя на болеста или отровата от която лекува... Толкова за приомите и похватите ми... Сами си направете изводите...!! Bell ви каза достатъчно, а и аз самия ви казах доста... Оставете Ангел на мира!!! Това е ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ... Щом като е толкова "черен" спрете да се занимавата с него и си вървете по пътя.. Виждам, че сред вас има "Колобър" така, че най-доброто което можете да направите е да се преселите у Йоран и да си спретнете една хубава комуна... Дари... Сега бих искал да обърна малко по-специално внимание на тебе, душицо дребна.... От както се "махнах" от сайта не си спряла да плюеш Ангел.. Всъщност ти никога не си спирала... Не се учудвай, ако пак загубиш нещо... Вината си е само твоя! Можеше да отидеш при Йрдан, за помощ! Какво диреше при Ангел...?!! Нали ЛЕМС е само една изоставена и ядосана жена...?!! Защо отиде при Ангел, Дари..?!! Защо му плака на рамото, а сега го плюеш и съдиш..?!! Нали апелираш всеки да си каже правицата..?!! Защо си толкова двулична в същото време..?!! Иване..!! Защо се притесняваш от това Ангел да изкара досието на ЛЕМС..?!! Защо те е страх толкова от "чуждата кореспонденция"..?!!! Кой заппочна да организира тайни сбирки и да вкарва интриги и разцепление тука..?!! Мога да продължавам така до догодина...!!! СПРЕТЕ ДА СЕ ЗАНИМАВАТЕ С АНГЕЛ, ИЛИ ВЪРВЕТЕ ПО ДЯВОЛИТЕ...
Искрено ваш:
"Бясното куче на Ангел.."
Както сам забелязваш, който и да говори с вас, все едно говори на стената. Ама и стената има уши, и чува по нещичко.
Аз знам, че Ангел ме възприема като конкуренция и оттам идват редица интриги. А конкурирането идва от голямото Его на Ангел, той да е, и никой друг. Така вместо сътрудничество, идва съперничество.
Аз не съм Колобър, и не смятам да си слагам такива титли и прозвища или да ставам водач, на който и да е.
Просто искам да ви демонстрирам нагледно, че мога да изиграя тая роля и то доста по-успешно и по-ефективно, без да се титулувам,както го прави Ангел.
Било е време, когато не е имало нужда от колобри. Тогава всеки си е бил за себе си и колобър и лечител, което означава, че всеки днес може да бъде.
Ти не четеш, по-горните постове, просто лаеш. Така няма да станеш човек.
Както си прочел по-горните постове, доверието от Ангел е снето, той повече няма да получава никаква информация, нито вие с пагоните.
Всъщност доверието в Ангел е изфирясало, още преди аз да се появя в тоя сайт.
Но днес това поне е видно.
Не създавай конфликти с лаенето и ръмженето.
За справка на Бел, аз не съм от ничия групичка. Не че преди време и тя не беше на мястото на Парадокс.
Днес когато се казва явното, че зад основните интриги стои Ангел, вие пак скачате да го защитавате, а така въобще не му помагате, освен, ако не сте нагазили в калта заедно с него.
Движението няма външен гробокопач, гробокопач се явява, както се разбира самия му създател.
Иначе е лесно да се обвиняват младите, а се пропуска да се каже, че "старите" не стават за нищо.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.