На цензура ли ми намирисва? Или на наранено его?
Айде поредното говно във форума...!!!Mahmud писа:
Искам да те питам нещо, ама съвсем сериозно.Елтимир писа: Нещата са пределно ясни. Чобанов се върна в България и светкавично тръгна широкомащабна офанзива срещу Елтимир. Явно "Невидимата атака" не може да ми бъде простена. Дадох предостатъчно доказателства, стига толкова. Някои хорица си показаха рогцата и аз съм този, който няма какво да търси повече тук. Разполагам с предостатъчно информация да почна втора част от тази книга. А имам и други книги за писане. Преставам да доказвам и обяснявам. Каквото имам да кажа, ще го кажа по достатъчно категоричен начин, та да няма съмнение. Нямам нито време, нито нерви да се разпилявам на дребно.
Ти работил ли си някога нещо през живота си? И сега какво работиш? От какво храниш семейството? Или Ваня работи и те издържа. Или може би "войните". А да не би пък да получаваш отнякъде съмнителни парички?
Питам те сериозно, какво работиш ти в живота? Един съвсем откровен въпрос. Ако имаш малко мъжко достойнство, би трябвало да отговориш на него.
Аз го издържам Ангел! Давам му по 10 000 лв на месец, да си гледат кефа с жена му, а тя работи за да имат приходи за пред хората...!! Доволен ли си..?! Други въпроси имаш ли..?!!
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
ХахахахаMahmud писа:
Искам да те питам нещо, ама съвсем сериозно.Елтимир писа: Нещата са пределно ясни. Чобанов се върна в България и светкавично тръгна широкомащабна офанзива срещу Елтимир. Явно "Невидимата атака" не може да ми бъде простена. Дадох предостатъчно доказателства, стига толкова. Някои хорица си показаха рогцата и аз съм този, който няма какво да търси повече тук. Разполагам с предостатъчно информация да почна втора част от тази книга. А имам и други книги за писане. Преставам да доказвам и обяснявам. Каквото имам да кажа, ще го кажа по достатъчно категоричен начин, та да няма съмнение. Нямам нито време, нито нерви да се разпилявам на дребно.
Ти работил ли си някога нещо през живота си? И сега какво работиш? От какво храниш семейството? Или Ваня работи и те издържа. Или може би "войните". А да не би пък да получаваш отнякъде съмнителни парички?
Питам те сериозно, какво работиш ти в живота? Един съвсем откровен въпрос. Ако имаш малко мъжко достойнство, би трябвало да отговориш на него.
Не веднъж Ангел е отговарял достатъчно пъти тъкмо на този въпрос и единият от тях е тъкмо в началото на тоя спор.Ходи и чети както си трябва,не флуди като ербап.
Мамут, само за Елтимир ли ти е интереса или и за другите?Mahmud писа:
А бе всяка вечер по един боклук като теб ли ще се регистрира и ще сере наред?
Аз съм за такова събиране,само че отговарям само за себе си...!!! Наистина ако се съберем всички, съм сигурен, че накрая ще се смеем много на тези простотии дето се случват напоследък... Ако трябва нещо да ти се помага по организацията звънкай...Мещера писа: От много отдавна давам пример със структурата на ДПС.Пламен е абсолютно прав!Трябва да се поучим от враговете си.Виждам заформянето на някои групички,част от нито една аз не съм.Такава ми е орисията още от училище.
Продължавам да твърдя и да искам да се съберем.Йордане,ти можеш да организираш част от участниците във сайта.Парадокс,ти можеш да сториш същото.Дари,Бел,Тиен,Искрица-вие можете да организирате ...жените,нали?
Всички "ГРУПИЧКИ" имат една обща шапка-Идеята!
От всички нас зависи ще я бъде ли и ще има ли развитие и полза от нас за Нацията и Отечеството.
Крамолата прегаря.Но изчистването на позициите,необходимите прошки,Организацията-трябва да станат ОЧИ В ОЧИ!
Това е от мен.
УПОТРЕБЯВАЙ СЛОВОТО, САМО ЗА ДА ОБЯСНИШ УЧЕНИЕТО И СЕБЕ СИ
Твоето слово не може да обясни другите и света. Оставяй хората сами да кажат за себе си. Така ще избегнеш неточности, които няма да ви разделят или обидят.
Твоето слово - това си ти. Каквито са думите в ума на човека, такъв е човекът. Дръж ги здраво и ги язди като млади коне, като огнени змейове, защото те мачкат с копита тялото и изгарят с дъха си душата.
Словото има Седем сина. Те служат на ума да се изявява. Те управляват ума, заличават или запаметяват. Могат да те Въздигнат до мъдростта, но и да те подлудят до смърт. Словото не убива тялото - то подлудява душата, а тя измъчва тялото. Използвай словото, за да обясниш учението и собствената си душа. Само тогава словото ти ще бъде истинско. Ако се научиш да го използваш правилно, то никога няма да те предаде.
Конят, Кучето и Сокола са трите Сили на словото на Владетеля. Говори, само когато не можеш да замълчиш. Употребявай само думите, които обясняват тебе или повереното ти знание. Другите ще обяснят себе си. А ти тогава слушай внимателно. Слушай какъв е ритъмът на Коня, с какво чувство лае Кучето и от къде в небето писка Соколът. Ако се научиш да ги чуваш и трите, докато другите говорят, ще станеш Син на словото. И никой не ще те излъже. Тогава Орелът ще те изнесе на Горната земя, където ще изяде плътта ти, но ще те направи Небесен син, Мъдър управител - БалГ-Ур (българин).
...
Сега, обръщам се към вас приятели, които искате някаква яснота в създалата се ситуация и искате да се отървете от съмненията. Моят съвет е да се издигнете като сокол над смрадливия форум и от тази височина да погледнете написаните 11 страници по тази тема. Ще видите, че в тях липсва каквато и да е съществена информация. Т.е. нищо не може да намали объркването ви. Но ако слушате по описания метод, ще разберете човека, който ви говори. И това е всичко, което ви трябва. Нали това се питате - кой какъв е? Помислете само - 99% от написаното представляват неща казани от някого за другиго. Та предлагам ви да се съсредоточите не върху обекта, който ви описват говорещите, а върху самите говорещи. Ако да речем Бел говори за мен, или Спорт-Здраве каже какво е чул за мен от еди кого си, вие не можете да разберете какъв съм. Но вие сте слушали, когато говоря и сте виждали лицето и очите ми в момента на говоренето. Та знаейки за мен от мен самия, можете да разберете какви са Бел и Спорт-Здраве от тях самите. Ползвайте тази информация и излизайте бързо от клоаката. (имената Бел и Спорт-Здраве съм избрал произволно, но истинно, за да можете да работите реално).
Сега се обръщам към Елтимир. Виж Елтимире, ти си наясно с това, което пиша. Нещата наистина са много сериозни от няколко аспекта. За сега обръщам внимание само на един от тях - това, че държиш на къса връв до смърдящата дупка повярвалите в теб и изграждаш разрушителен за тях егрегор! Напомням ти правилото:
„Светът не е твой. Всички души са на небесния Танг-Ра.”
„Бди Душа – Душа да не поробва и Дух – Дух да не подвежда!”
Твърде много интриги, съчетани с твърде много самолюбие, те правят вампир.
Нямам нито сили, нито нерви да се занимавам с анонимни кретени. Ако някога не бях проявил търпимост към Силвия Мирчева, ако прекалено дълго не си въобразявах, че тя ще се осъзнае, много проблеми щяха да бъдат избегнати. Каквото имам да кажа, ще го кажа в следващите си книги. Вярвам, че ще бъда жив достатъчно дълго, за да ги напиша. Е, после пак ще има ущипани госпожици, ама нема как.
И пак не ми отговори на въпроса. Мен не ме интересува дали си агент на тоя или оня, а просто дали си паразит. Това е всичко.Елтимир писа: Махмуд забрави другите си въпроси. Дали съм циганин, дали съм служил в казарма /военната ми книжка е в галерията/, откъде съм преписал книгите си /например биографичните/, агент на ДС ли съм, вярно ли е, че моят кум Илия Минев е турски агент. Имаше още такива въпроси, но ги забравих.
Нямам нито сили, нито нерви да се занимавам с анонимни кретени. Ако някога не бях проявил търпимост към Силвия Мирчева, ако прекалено дълго не си въобразявах, че тя ще се осъзнае, много проблеми щяха да бъдат избегнати. Каквото имам да кажа, ще го кажа в следващите си книги. Вярвам, че ще бъда жив достатъчно дълго, за да ги напиша. Е, после пак ще има ущипани госпожици, ама нема как.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.