На цензура ли ми намирисва? Или на наранено его?
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Поне един си призна кореспонденцията с Мирчева, както и че й е повярвал.antijew писа: Елтимир, всички прочетохме пумията на Loengrin! Естествено,че не е приятно Не виждам обаче някой от основните учасници да се е закъчил. Който иска да знае Истината за теб, ще я търси и ще я намери...
Как да го разбирам това?Елтимир писа:
Поне един си призна кореспонденцията с Мирчева, както и че й е повярвал.antijew писа: Елтимир, всички прочетохме пумията на Loengrin! Естествено,че не е приятно Не виждам обаче някой от основните учасници да се е закъчил. Който иска да знае Истината за теб, ще я търси и ще я намери...
Едно не знаех. Мислех си, че в Балашиха съм бил в обикновена база, а то било Централа на ГРУ. В друга страна такъв биха го направили национален герой, а срещу мен почнаха съдебни дела от някой си, който твърдеше, че съм го нарекъл глупак. И сега пак заплахи. Вие давате ли си сметка в какво време и в каква страна живеем? Не казвам държава, защото тук вече държава няма. Много още мога да кажа, но наистина не виждам смисъл. Когато доказвам с факти, със снимки, с документи поне две трети от купищата лъжи на някой анонимен, други ме питат дали пък в оставащата една трета няма нещо вярно. Е, щом имат такова мнение за мен, да си останат със здраве, тук, в Ада. Пък аз ще вървя по дяволите, където бездруго съм се запътил. Не страдам от мания за величие, много хора ме познават и знаят, че говоря истината. Но пък не съм и без капчица достойнство. На всичко отгоре като ми е известно какво се върши, от кого и защо се върши, направо не ми се мисли.
Изпратено: Помисли си..., Nov 6 2007, 12:43 AMantijew писа: Началото!Заяждане 1:Парадокс с Йордан
Йордан и Иванчо17 коментират тема:
Йордан:
"Какви "сини шамани", момче? Акъла ти се е бъгнал от комунизъм. Тук комунизма и еврейщината не се толерира, в нито една от формите им. Синьо, червено, жълто, бембено - също.
Не може да се издига в култ един единствен автор. Ганчо Ценов добре, дори много добре, направо - отлично. Но не само той е стълб на Истината. Преди него е имало други и след него, ще има и други- още по-достойни."
Ни в клин, ни в ръкав са появява Парадокс и го захапва:
Парадокс:
"Йордане, като сме почнали да говорим за истината, пък да вземем да си я кажем цялата... Ти четирипръстите ли смятяш да търсиш, или вратата..?!! Аджеба, какъв ти е зора..?!!! Въпроса ми е и към онзи момък дето се поменува в близкия Изток... За кого ще я дирите, и наистина ли си вярвате, че ще я отворите...?!!! В крайна сметка, колко от хората тука са нечии мишки дето само ровят за сиренцето..?!! Двама се разходиха до едно място и берат душа в момента... Само това ще ти кажа Йордане, пък ти прави каквото си намислил! Пари не си взел в това съм сигурен, но се чудя какво се е счупило в душата ти, че ще ходиш да пееш на камъните?!!! Ходи и си каляй краката, но на края да не стане тъй, че някой почернен да пее на твоя камък..."
Група: Потребители
Съобщения: 803
Дата на регистриране: 6-March 07
По-добре не влизай в гората, че там където се надяваш да отидеш (да те заведат) има една кал дето не можеш я изми от краката... Много мирише Йордане... Ще ти умирише душата и на нея ще и се отживее...
Това е мое ЛС до Йордан, което е написано веднага след като написах и пост с подобно съдържание в форума (темата за пирамидите), който обаче "услужливо" не е копиран в началото на тази тема от Искрица... Свери дата и часа с това кето ми цитираш и си направи сам извода... От този пост тръгна всичко и в него нямаше грам заяждане, а предупреждение... И после Йордан започна с л*но, куче и незнам си още какво...!!! Нали си следял внимателно ситуацията...?! Сеирджия смешен...
П.П. А и това което ми цитираш..?!! Какво има в него, освен основателни въпроси, които останаха без отговор...?!! Къде видя заяждане..?!! Виж как ми отговорил Йордан по-нататък, как му отговарям аз и как и от кого започва панира...?!!! Цялата тази работа смърди, че се не трае... Радвам се, че стана така, защото в последствие се видя кой какъв е с кого играе и какви ги мисли и върши... Пак ви казвам, че няма да се откажа и ако смятате да продължавате да ми отвръщате с определения като "ченге", "шпионин" и т.н. не е лошо да помислите за някакви (макар и бегли) доказателства, защото олеквате все повече и повече... Това се изтърка! Измислете нещо ново...
Цитирам по памет: "Алкохолът не е проблем, мога да не пия. Но научих, че ти не пушиш и си вегетарианец, а аз без цигари не мога и се храня предимно с месна и млечна храна". Нека той обясни думите си. И едно пояснение за храната. Когато ме арестуваха през 1978 година, първите няколко месеца карах само на хляб и вода, защото не можех да ям супите със зеленчуци. И досега съм така, просто не мога. Не мога да го обясня, но е факт. Е, всеки си има особености. Но това едва ли е достатъчна причина да наречеш някого "мършояд", нали така?
Запознат така е! Курвата си е курва! Особено като е и дърта като лемс. Как да не става тема за разговор за нея като виж какви ги върши!Запознат писа: Според мен крайно време е да спрем да се занимаваме с тази курва Мирчева. Докато й обръщаме внимание, целите и задачите ни изостават сериозно.
Йордан:
"Веднага след като изказах острите си критики към тебе, познай кой ми писа?
Твоята дрогарка по легло - Силвия Мирчева. Поиска да флиртува и с мене. Сигурно да ме заведе и мене... към леглото, поне засега виртуално."
Мършоляка се чуди за кого да се закачи...
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.