Току що ме провериха от чуждите служби! Нямам представа кои са, предполагам.
Преди да си тръгнат полицаите от площада разговарях с човек, който бе изложил един вид плакати за престъпните деяния на правителството и проектите за психотроника и че тъпчат храните с лекарства, които да ни правят по-податливи.Опитите, които са му правили на този човек ги сподели.Обстановката бе повече от ясна в главата ми се опитваше да влезне странна болка, но като че ли не успя в този момент разбрахме с човека, че се използва психотроника.5 мин. по-късно се срещанх с чуйденеца с бели коси.
Под очите ми има огромни и тежки сенки, преди два часа ги нямах, както и трудността ми да ходя.
Познайте от какво?
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Е, айде сега!Елтимир писа: ..... по-добре да не влизам изобщо тук, за да не се ядосвам.
Аз от обед чакам някой да напише нещо та да завържем интересна приказка - пък ти искаш да не влизаш изобщо.
Честно казано този IYI не разбрах какво точно искаше да каже, ама карай да върви.
Сещам се за вица:
Един другоселец срещнал свой познат и го запитал:
- Онова конче - което миналата година ти умря , впрягаш ли го още?
- Как ще го впрягам, бре - нали умря!!!
- Нищо бе , лаф да става. Дай сега една цигара.
-Какво те интересува?-попита той
-Ти ли си този човек?-Да аз съм!
-Разкажи ми по-обстойно за тези неща, които си написал!
-Виж какво ми причиниха!-извади бледо и надраскано ксерокопие на постановление от съдия, че е с три психически болести.Човека не бе ни най-малко луд!!!!Той бе насила освидетелстван.Историята му не малко пъти съвпаднаха с детайлите на Елтимир, което е напълно естествено-така работят службите ни, то е повече от ясно!!!
Когато се огледах имаше към десетина мотора на "Сигма", линейки, патрулки и т.н. пред събранието.В този момент установих, че нашият разговор е напълно
възможно да се следи, все пак с наличието на толкова части.Споделих му и той потвърди.Няколко минути по-късно обстановката стана силно напрегната, главата се опитваше да ме заболи, някой се опитваше да влезе, знаех достатъчно добре какво и как, за какво, не ми бе необходимо повече нищо-аз знаех, той също(човека).Минути по-късно всички полицейски части ги нямаше.Казах ме си още няколко приказки и се разделих ме.Пред портите на народното събрание, уж напълно случайно бе застанал възрастен господин със силно побелели коси(той бе чужденец)и минавайки пред него ме повика, имаше и др. хора, но той повика мен!Цялата обстановка ми бе повече от ясна- не го интересуваше нищо само аз го интересувах, разменихме няколко приказки и си тръгна.Ненадейно пред него се оказаха няколко български полицаи, които при вида му козируваха.За него тази тяхна поява не бе предвидена това го издаде.Вече ми бе повече от ясно!И какво разбрах или по-точно какво установих!
Новите стари психотронни нападения освен от машини се извършват и от хора
т.е. от обучени хора, които владеят уменията на зомбирането и вампиризма!
Може да ме помислите за луд, но имайте едно на ум и се пазете от непознати, които Ви заговарят(точно Вас!!).
Севар в София в момента е пълно с всякакви от фликеншилдовци до някакви си принцове или там какви си, не знам!
phate.no-ip.com:8082/indbg.htm
и по специално "Защита от информатори"
Полезни редове!
Ако ви излиза на маймуница си сменете кодировката.
Работят, работят хората по нашето затриване!IYI писа: Севар в София в момента е пълно с всякакви от фликеншилдовци до някакви си принцове или там какви си, не знам!
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.