Току що ме провериха от чуждите служби! Нямам представа кои са, предполагам.

преди 20 години 10 месеца #1816
Мистик,има много литература по въпроса и не съм аз този,който ще си позволи да коментира.Защита е нужна на този,който се е самоопределил за Воин ,сиреч,направил е своя избор.
Хубаво е,ако такъв човек е убеден,че ние сме всъщност духовни същества,а не смъртници-еднодневки и сме в непрекъсната връзка със своята Висша същност,а оттам и с Твореца.За останалото-Той ще се погрижи.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 10 месеца #1833
Бел се противи на вярата.Обясни какво е интелигентен,моля.

преди 20 години 10 месеца #1849

Bell писа: Ами айде казвайте как да се предпазваме тогава...практически!!!
Малко ми е дебилно да си го представям но повечко информация за всеки случай не вреди!
:aham: :aham: :aham:

Ех,Бел нали ти обясних -СИТНА МРЕЖА ИЛИ ЗА ГРЪМОТВОДДДДДДД ,МОЗЕ И НА ЗЕЛЕНО КОГАТО ДОЙДЕШ В БЪЛГАРСКО???? :hammer:

преди 20 години 10 месеца #1856

Ziezi писа:

Bell,Oct 16 2005, 01:03 PM писа: . Аз не познавам напълно здрав физически или напълно здрав психически родолюбец... Това говори доста...

Аз пъ6к не познавам напълно здрав човек. Всеки си има кусури , но малцина са хората с дарба.
Ти, Зиези си един от тях. Кефи ме само как намери обянснение хахаха

преди 20 години 10 месеца #1857

Bell писа: Ами айде казвайте как да се предпазваме тогава...практически!!!
Малко ми е дебилно да си го представям но повечко информация за всеки случай не вреди!
:aham: :aham: :aham:

Бел първо трябва да си изясним от точно какво да се предпазваме и за какво да се запазим здрави и т.н.
Ако е ясно тези неща си изясним ще се "предпазим", "спасим" и т.н.

преди 20 години 10 месеца #1865
Не, почти всеки знае от какво трябва да се предпази, друг е въпроса, че е практически трудно да излезнеш от тежкият омагьосан кръг на матрицата и нейните служители.
Стотици милиарди, билиони долари, десетки хиляди учени обединени в институти, лаборатории, окултисти, магове, информация, енергия, силата на злото и всичко това е впрегнато в жесток затвор за днешните хора, а забравих и новите технологии.
Позволете да Ви насоча натам, макар и едно разсъждение ще бъде полезно за
общото решение за излизане от този ужасен затвор!

преди 20 години 10 месеца #1873
благo незнам какво се опитваш да кайеш просто не те разбирам!

И аз тва викам че трябва да знаем конкретно кво ни зстрашава за да се предпазим.

А иначе за тия машини чак пук толква.....звучи ми като пример от учебник по психопатологя на шизотипови отклонения да не казвам шизофрения понейе човека все пак говори логично но пук шизотиповото отклонение е една крачка пред шизофренията........ :out: :out: :out:

Дайте факти - и наче и аз мога да кайа че са ми имплантирали чип с които ми контролират мислите и тн и тн..........стряскате ме от кум това дали сте добре!

А за вярата-аз не вярвам вув квото ми кайат! Незнам има ли тангра няма ли или всеки си го нарича както иска-аз вярвам във визш космически разум и тва нищо не ми говори просто е някво усещане или мойеби надейда -тва е!

:confused:

преди 20 години 10 месеца #1874
Белл за по-голямата част от неща , СЕ ДОПИТВАЙ ДО СВОЕТО АЗЪ.

преди 20 години 10 месеца #1967
06:20 тази сутрин, бе извършено психотронно нападение над мен.
Не съм луд, психически и физически съм здрав, особено психически.
Държа да спомена, че не искам по никакъв начин да предизвиквам интерес
към мен, нападения е имало и друг път и върху приятелката ми.Но този път
съпоставих нещата.
Всичко бе под формата на ниско честотен и много концентриран звук, със силно излъчване в началото и постепенн отшумяване.Извираше от под леглото ми или от под възглавницата.Продължавам да имам главоболие.
Също представляваше като мини звук на самолет!!!!

Версията и обяснението на приятелката ми за нейният път бе:

"Много мощен удар от гръм вътре в главата ти, всякаш са ти сложили главата
в огромна колона и отведнъж я пускат на максимума".

Ако не се лъжа част от тези неща съвпадат с случаи на Елтимир.
Ще го помоля да разкаже нещо!!!

преди 20 години 10 месеца #1968

IYI писа: 06:20 тази сутрин, бе извършено психотронно нападение над мен.
Не съм луд, психически и физически съм здрав, особено психически.

Стига, бе, това звучи много страшно и странно!!

И аз съм имал главоболие но от температура или от пренапрежение, на очите и/или най-вече нервите(най-вече от задържане на отр. емоции при контакти с непритни хора) или от махмурлук с кофти спирт. или от др. физ или хим.травма.
Иначе казано според мен, обаче най-важното е влиянието на чужди кофти хора- тва ако успем да неурализираме и влиянието на "психотронното оръжие" ще спре . Но за това се иска много сила и не бива да се препива ;-)

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.