Току що ме провериха от чуждите служби! Нямам представа кои са, предполагам.
За знака IYI-в момента чета една книга на Александър Алексиев-Хофарт "Изгубените кодове на древните българи",препоръчвам ви я.Според него това е графичната формула в синтезиран вид за създаването на живота на Земята:
доброто -(I) и злото -(I) ,смесването им ,резултатът ,сътворението -(Y) и цялата формула - IYI .
Само последното не разбрах-за какво очакваш да се произнеса?
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Проблемът е, че ударът срещу българския интелектуален елит /нямам предвид набедените интелектуалци/, се осъществява едновременно от руски и американски служби. Координацията на дейността на групите се извършва в Кипър под надзора на украинската еврейка Тамара Тютченко. На НСС е наредено да не се занимава със случая. Има ли смисъл да говорим повече?
Разпознал си, но не си познал.IYI писа: Севаре, години наред влизаме в конфликти с теб под една или друга форма.
Но ако до ден днешен съм отстоявал правото си на контакт с теб е защото от много време съм те разпознал.
Време е Елтимир да се произнесе, Миро и Стоимен също!
Авторът беше американец.
Истината е че винаги когато се интересувам по задълбочено от такива неща започват да ми се случват ужасни неща и да се свързват с мен от нищото най откачените типове просто.........и прекалено се психирам и започвам да се чудя кое е параноя и кое истина!!!
ок ще ви раскажа и моя случай щом всички сте тръгнали да разправяте.
Беше преди години, бях на 17. Беше период в който много интензивно ми се случваха супер откачени неща! И така една вечер бях на гости в гажето ми и някаде към8 или 9 вечерта както си говорехме и слушахме музика изведнуж заспахме и двамата. Сигурно звучи много идиотско но нека ви кажа че аз не записам тукотака и съм нощна птица и в интерес на истината точно в тези часове на денонощието се чуствам най-будна и най-добре и енергична. С две думи не може да ми се случи да с епрозна и да заспа. Още повече че тои беше седнал а аз заспах на колената му а тои така както беше седнал.
И започнах да санувам някъв сън че съм в същата с тая с него и една приятелка и че те двамата нещо не са на ред. Са няма да разправям подробно къф беше саня но с две думи аз влезнах в стаята и те започнаха да ми се смеят като приличаха на надрусани особенно той и да зяпат нещо зад мене. Аз много се растревожих от неадекватната гледка и ги питах какво им става и защо се смеят и какво зяпат зад мен. Обърнах се рязко и разтревожено и видях в ъгала на стаята някво дребно отвратително същество което в момента в който го погледнах със страшна бързина се затича към мен. В тоя момент аз се обърнах в няква егати паниката и имах чуството че тва нещо ме настигна и в тоя момент се събудих ама някъв безумен страх и паника ме бяха обвзели.
Събудих се да ама тялото ми непомръдна. И всичко беше черно и не можех да си отворя очите и да говоря и нищо. Чуствах се като заключена в собственото тяло. Имах чуството че това нещо е върху мене и ме обездвижва.
И имах чуството че колкото повече се бавя със събуждането и на тялото ми толква по зле. Абе егати странното се едно тялото ми беше в няква кома. Направо полудях и започнях да мисля какво да правя ама трескаво. И се опитах да говоря ама впрегнах всички сили да се размурдам и единственото което можах беше да шешна. Запошнах да шепна съвсем съзнателно и целенасочено и оплашено на гаджето ми "събуди ме, събуди ме". И осъзнах че той явно спи и се опитах да го ощипа за да ме разтърси. Но той не помръдваше а аз все повече откачах от ужас и накрая просто събрах всички сили в себе си и изкрещях. Тогава ме отпусна "парализата". Саъбудих го и той като се събуди не беше много адекватен и ни обвзе някъф страх, де да знам, и се прегурнахме. ТОгва той панически каза-погледни ръката ми-обърнах се и видях на рамото си ръката ма мъртвец!! Ей направо скочих с двеста. И двамата наблиудавахме как ръката му бавно премина от прокажна в морана и накрая доби нормалния си вид.
Незнам кви са тия халиуцинации кви са тия простотии дето се случиха тогава но аз не ползвам наркотици нито пия!
А сега като съм почнала направо ще ви дораскажа още няколко случая щото не искам да си ги пазя в себе си като няква откачалка. Има кой да ми прави доста по голяма конкуренция тука такаче не ме е срам
Точно в същия квартал имаше едно момче което неистово намразих от първия път като видях, приятел на гаджето ми. Имаше най отвратителното излъчване просто. Една нощ го санувах не дълго след случката. Сънувах че е олицетворение на дявола с червени въртящи се очи и че се смееше а аз се опитах да избягам от него (летейки, винаги бягам така в сънищата си). И той си удулжи ръката и ме хжана за глезена и ме хвърли на земята и ми каза-колкото и да се опитваш никога няма да избягаш от мен!!!!!
Тогава се събудих и изпитах такв страх какъвто рядко ми се е случвало и направих нещо което никога не съм правила през живота си. А от малка много сънувам кошмари особенно като малка. За пръв път през живота си на 17 години без дори да се замисля скочих от леглото и отидох в стаята на майка ми и легнах при н ея и мъжа и-направо незнам кво ми стана.
Малко след този случай, аз придружих гаджето ми до блока на въпросния понеже той трябваше да взима нещо от тоя изрод. Но не исках да се качвам. И останах долу сама да го чакам да си свърши работата. Беше нощ, и аз си седнах на пейките. И се чуствах нервна и неспокойна както винаги се чуствам когато онзи тип е наблизо. И в тоя момент от някаде се появи няква глутница кучета. Ама сигурно бяха десетина. И м е наобиколи. Две куцхета се качиха от двете страни на пейката и едното си сложи муцуната в скута ми а другото се закачаше. А едно куче отиде зад пейката и ми се покатери на гърба, качи си двете лапи на двете ми рамена, а останалите кучета се наредиха пред мен. И не мръднаха повече и който минаваше го ръмжаха и не позвуляваха никой да се доближи много злобно а с мене си играеха и ме бяха наобиколили отвсякаде. След десетина петнайсе минути като гаджето ми слезна тогава те го пуснаха да дойде при мен и си отидоха.
хаха не е ли супер откачена тая случка?
Надявам се не ви звучи трърде откачено......
Надявам се не ви звучи трърде откачено......
Бел и аз се "изключих" за много години, защото се набутах в страшни неща... и разбрах, че съм на опасно ниво. Не се шегувам - 2-МА ПРИЯТЕЛИ УМРЯХА!
А аз по това време исках да си имам дете.......
Сега, когато децата ми са големи, искам да си върна способността да бъда "ТАМ", ама не мога. Не ми се разрешава - или си "тяхна" или имаш "земни задължения". Аз определено държа на земните си задължения..... (засега).
Ако не разбираш - ще ти обясня
- "ТАМ" е мястото, където винаги сме можели да ходим / да летим / да живеем - другия свят. Нещо, което ни е било дадено генетично... и което "тези машинки" се опитват да разрушат....
Аз се опитах да подхвана тема тука, че всъщност орела ни е символа - летенето между световете и, че лъва ни е "предоставен" от еврейските ни "приятели", ама никой не се заинтересува....
Това, което изживяваш е света на мислите на твоя приятел и на твоята приятелка. ВНИМАВАЙ!
Там където ние - българите ходим е света на мисълта! Каквото образуваш там, ще се превъплати във физическия свят!
Аз се опитах да подхвана тема тука, че всъщност орела ни е символа - летенето между световете и, че лъва ни е "предоставен" от еврейските ни "приятели", ама никой не се заинтересува....
Лъвът е символ на земната власт според проф. Петър Добрев
На евреите символите са Златната змия и Златния телец
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.