Току що ме провериха от чуждите служби! Нямам представа кои са, предполагам.

преди 20 години 10 месеца #1969
Преди да ти отговоря по-подробно ще те питам нещо:когато този шум те е връхлетял,в леглото ли беше?И още-имаше ли чувството,че не можеш да помръднеш ни крак,ни ръка?

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 10 месеца #1971
Не, можех да се движа, но ме заболяваше главата.
Мисля, че приятелката ми стана неспокойна в съня си.

преди 20 години 10 месеца #1976
Усмихни се,не е това ,което си мислиш.В момента нямам повече време,но довечера обещавам да ти отговоря по-подробно.
А може би ще е по-добре на ЛС,какво ще кажеш?

преди 20 години 10 месеца #1989
Е, що на ЛС - и ние се интересуваме от такива неща!

Спред мен както и да са въздействали на IYI то трябва да е имали физически излъчвател или в стаята му или някъде наблизо.

IYI , огледай подробно стаята си и ако намериш електроника , която не е твоя направи следното : Вземи 5 килограмов чук , 50 кг. наковалня и устройството.
Слагаш у-вото на наковалнята, а с чука пробваш колко силно можеш да го удариш. (Пази се от разлитащите се части!)

преди 20 години 10 месеца #1993
Близо ли си до път? Да не става въпрос за инфразвуците, които се образуват от проклетите коли, които като тръгват сутрин резонират стените на сградите. Аз всяка сутрин имам такива проблеми. Много дразнещо е и инфразвуковите оръжия са на същия принцип, но много по-мощни чак до степен на смърт.

преди 20 години 10 месеца #2000
От години наред се занимавам с изследване в тези сфери.
Дълго не исках да си признавам, че оплакванията на приятелката ми са в следствие на тези атаки, сравнявал съм ги с познатата ми информация по отношение на тези работи и нейните симптоми съвпадат.Как да си признаеш, че може би ти си мишената на тези атаки, а хората, около тебе страдат, заради теб!Всичко е умишлено включително и днес!
Говорили сме много пъти обяснявал съм и на дълго и широко, нещата, които се прожектират в съзнанието ни съвпадат едно към едно.Направих някои анализи в смисъл вълните на моето съзнание да не се отражават в нея. т.е. да не и въздействам по някакъв начин, уви НЕ.В следствие на което разбрах, че върху мен много финно се въздейства с постоянен интензитет в определена часова разлика.В последствие установих, че също така по някой път съзнанието ми стига до определена и позволена преграда, която, когато я стигнеш там те чака именно такъв излъчвател.Много просто 3в1.
(Зиези го е дал като пример).
Атаките към хора като нас са широкоспектърни.Ще споделя и нещо друго
Енергийна атака- тя влиза в употреба, след като се свали защитата на тялото, аурата, тази атака е определена т.е. към всеки човек различно.

Държа още веднъж да кажа, че не съм луд-психически и физически съм здрав.
Съжалявам, че ви споделям, но трябва да знаете какво става, трябва да се знае.

Севар, далеч съм от път и не бяха коли по никакъв начин...

преди 20 години 10 месеца #2010
Момчета,аз пък имам малко по-друго обяснение конкретно за този зверски шум,много точно описан от IYI като звук от самолетен двигател.Отвратителен е ,наистина,а при мен беше съпроводен и с пълно обездвижване.Как ли не съм се мъчил да помръдна макар и пръстче само,защото интуитивно знаех,че ако успея този звуков ад ще спре.Така и никога не успях,но след 2-3 такива случая ми дойде друга мисъл.
Ако това беше някакво зло,то явно беше ,че нямах сили да го отблъсна,затова насред ужасния рев просто почвах да крещя в ума си:Господи,ако това е зло,пази ме от него,само ти можеш да го направиш и да бъде Волята ти!Да вметна между другото,че изобщо не съм религиозен,поне не и според днешната ни църковна система.
След вторият си опит условията значително се промениха.Секунди преди шумът да нахлуе в главата ми аз вече го очаквах,обръщах се към Силата,която ме пази,предавах й се изцяло.Той,шумът,си беше все така зверски,но аз го възприемах по-нормално и по-спокойно,бях сигурен в Силата и не мърдах,докато всичко това не отмине.Имал съм може би около 20-ина такива преживявания.
По това същото време съвсем "случайно" попаднах на едни материали (убийте ме,но въобще не мога да ги намеря сега),в които всичко това се описваше като нормална реакция на физическо ниво на нещо,което се случва на финно енергийно ниво-подготовка за енергиен скок както на планетата,така и на хората.
Накратко,защото темата е много голяма,от 13год. се извършва енергийно преструктуриране на нашите тела,а специално за това,което дискутираме-това са моменти на шоково,екстрено и спешно изменение.За даден човек може да са достатъчни 5 такива сеанса,за друг -20,различно е според отговорността,която е поел .
За мен това е обяснението,аз поначало съм оптимистично настроен човек и усещането ми е ,че всичко това е в името на промяната към по-добро.
Май доста се отплеснах,но с по-малко думи не става,че то и така доста спестих.

преди 20 години 10 месеца #2011
Ех,драги ми IYI СЛЕД ПРЕДАТЕЛСТВОТО НА ЛЕМС,СЕГА ПСИХОАТАКА КОЙ Е ТРЕТИЯТ ЕЛЕМЕНТ.Разбрахме м/у другото че имаш приятелка и си се загрижил за нея.ДАЙ ТРЕТИЯТ ЕЛЕМЕНТ :hammer: :hammer: :hammer: ЧЕКАМЕ

преди 20 години 10 месеца #2014
Защо не се "прехвърлите" в темата за психотронни оръжия - няма да поддържаме две теми за едно и също?

преди 20 години 10 месеца #2016
Малиии само някой нов Skywalker ни липсва тука!!!!! :tooth: :-D :tooth:

Виждаш ли как Миро е обеден в своята версия а IYI пък в неговата си за същия тип преживяване. Интересно е че той не исказва предположение той просто си го обявява за факт! ........ абе нека Силата бъде и с теб!!! Стискам палци!

П.С. Само се чудя защо още не те е промило оръжието-кел файда че са се бъхтели и хабили да хвърлят такива средства в някви толкви ниско ефективни машинки. :eek2:

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.