Добре дошли,
Гост
Току що ме провериха от чуждите служби! Нямам представа кои са, предполагам.
Eлтимир
Посетител
преди 20 години 10 месеца
Как можете да се хващате на такива плитки провокации? Всичко това, от първата до последната дума е съченено.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
IYI
Автор на темата
Посетител
Боиле, това не означава, че когато съм сам и крайно неприет от хората във форума, не оставам верен на каузата и желанието ми за помощ спрямо вас, никога не е преставало.
Тук държа да поднеса моите извинения на Севар, а може би и на Чое, но както съм казвал Войната за България е на много измерения.Методите, които използват нашите врагове, далеч надхърлят нашият разум.
За да се спаси България, трябват екипи от стратези, логистици, анализатори, екстрасенси, проектанти, духовници, воини
и още стотици.
Никога, никой не съм провокирал тук, всичко, което съм изказвал е било в следствие на дълбоки анализи и доказателства-факти, които не са за вярване е как да докажа някому нещо, когато не иска да види или да повярва.
Самите ти писания говорят красноречиво за всички тези неща, ако ти си ги написал, то аз ги виждам всеки ден и виждам неща, които ме окачествяват като луд.
До аминистраторите;
Уважаеми господа,
БЕз оглед на взаимоотношенията между Вас и мен, бих искал да Ви пожелая сила и мъдрост, защото с всеки ден ставаме все по-малко.
До Лемс:
Твоето предателство ще го помня всеки ден и ще чакам.
Елтимире виждам колко много работа сте се свършили със Сувар и не искам да си преписвам никакви заслуги, тук където съм само гост, без значение, че съм Воин на Тангра.Гордея се с вас. Моята битка е другаде, но Обединениеото прави силата!
Сайта и форума са информационен център- звено, което ще прерасне в нечуван мащаб и ще определя съдбите в цяла България.
Верен багатур от Елтимирa кръстен!!!
Тук държа да поднеса моите извинения на Севар, а може би и на Чое, но както съм казвал Войната за България е на много измерения.Методите, които използват нашите врагове, далеч надхърлят нашият разум.
За да се спаси България, трябват екипи от стратези, логистици, анализатори, екстрасенси, проектанти, духовници, воини
и още стотици.
Никога, никой не съм провокирал тук, всичко, което съм изказвал е било в следствие на дълбоки анализи и доказателства-факти, които не са за вярване е как да докажа някому нещо, когато не иска да види или да повярва.
Самите ти писания говорят красноречиво за всички тези неща, ако ти си ги написал, то аз ги виждам всеки ден и виждам неща, които ме окачествяват като луд.
До аминистраторите;
Уважаеми господа,
БЕз оглед на взаимоотношенията между Вас и мен, бих искал да Ви пожелая сила и мъдрост, защото с всеки ден ставаме все по-малко.
До Лемс:
Елтимире виждам колко много работа сте се свършили със Сувар и не искам да си преписвам никакви заслуги, тук където съм само гост, без значение, че съм Воин на Тангра.Гордея се с вас. Моята битка е другаде, но Обединениеото прави силата!
Сайта и форума са информационен център- звено, което ще прерасне в нечуван мащаб и ще определя съдбите в цяла България.
Верен багатур от Елтимирa кръстен!!!
Eлтимир
Посетител
Извинявай, взех те за Иво Чения от Русе, който пишеше против нас. И още. Аз също вече не съм много желан в този сайт, ако забелязваш.
IYI
Автор на темата
Посетител
Боиле, Новата Орда се заражда в момента и не малка част от тези мочета тук, макар и да не го осъзнават са именно те.Ти бе началото на всичко-не говори глупости!
Eлтимир
Посетител
С Боила беше дотук. Съжалявам.
Bell
Посетител
Елтимир наистина не мога да разбера защо твърдиш че тук си нежелан!
Каточели имаш нужда да ти повтарят хората че си значим и че искат да те четат!!!!! Стежни се!
Нещата не са лесни и ако си готов да се предадеш значи не е трябвало никога да почваш!!!!!!!!!!!!
Каточели имаш нужда да ти повтарят хората че си значим и че искат да те четат!!!!! Стежни се!
Нещата не са лесни и ако си готов да се предадеш значи не е трябвало никога да почваш!!!!!!!!!!!!
blag009
Посетител
Ех,чадо IYI та казваш:
""До Лемс:
Верен багатур от Елтимирa кръстен!!!""
Та БОГАТУР СЕ ЗОВЕШ И С ЖЕНИ СЕ БОРИШ???БОГАТУРЕ ВОНИШ ОТ КИЛОМЕТРИ , ЗА МЕН Е ДОСТАТЪЧНО ТВОЕТО НЕПОЧЕТНО ОТНОШЕНИЕ КЪМ ЕДНА ЖЕНА И ДА НЕ ТИ ВЕРВАМ ОТ ТУК НАТАМ НА НИТО ЕДНА ДУМА О ВЕЛИКИЙ БОГАТУР IYI!
ИЗВИНЯВАЙ НЯМАМ НИЩО ЛИЧНО КЪМ ТЕБ-ПРОСТО ДЕЙСТВИЯТА ТИ СА ПОШЛИ И СМРЪДЛИВИ,ИНАЧЕ МЕН НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ ВСЕКИДНЕВНИТЕ ТИ "МОКРИ" СЪНИЩА И КОЛКО ИМАШ ДА ЧЕКАШ-ЧЕКАЙ СИ ???
""До Лемс:
Верен багатур от Елтимирa кръстен!!!""
Та БОГАТУР СЕ ЗОВЕШ И С ЖЕНИ СЕ БОРИШ???БОГАТУРЕ ВОНИШ ОТ КИЛОМЕТРИ , ЗА МЕН Е ДОСТАТЪЧНО ТВОЕТО НЕПОЧЕТНО ОТНОШЕНИЕ КЪМ ЕДНА ЖЕНА И ДА НЕ ТИ ВЕРВАМ ОТ ТУК НАТАМ НА НИТО ЕДНА ДУМА О ВЕЛИКИЙ БОГАТУР IYI!
ИЗВИНЯВАЙ НЯМАМ НИЩО ЛИЧНО КЪМ ТЕБ-ПРОСТО ДЕЙСТВИЯТА ТИ СА ПОШЛИ И СМРЪДЛИВИ,ИНАЧЕ МЕН НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ ВСЕКИДНЕВНИТЕ ТИ "МОКРИ" СЪНИЩА И КОЛКО ИМАШ ДА ЧЕКАШ-ЧЕКАЙ СИ ???
IYI
Автор на темата
Посетител
Абе аз да взема да ти отговоря, а?!
Ще се опитам да бъде дипломатичен, макар и да не ми е до това!!!
НО!
Уважаеми господине,
Бих желал да Ви помоля да се въздържате за напред от всякакви коментари
по отношение на личните човешки взаимоотношения на други хора, особено, когато не ги познавате.Поговорка всяка жаба да си знае гьола сигурно Ви е добре известна.
А за "чадо" аман, аман.Мокри сънища-предателството не е мокър сън, а реално и тежко явление, особено, когато е от дълбоко уважаван човек.
За това по-добрият вариант е да последвате моите препоръки да не се бъркате и най-малко да се изказвате крайно неподготвен!!
С поздрави,
Верен
П.п. Уважаеми господине, Багатур не Богатур!
Ще се опитам да бъде дипломатичен, макар и да не ми е до това!!!
НО!
Уважаеми господине,
Бих желал да Ви помоля да се въздържате за напред от всякакви коментари
по отношение на личните човешки взаимоотношения на други хора, особено, когато не ги познавате.Поговорка всяка жаба да си знае гьола сигурно Ви е добре известна.
А за "чадо" аман, аман.Мокри сънища-предателството не е мокър сън, а реално и тежко явление, особено, когато е от дълбоко уважаван човек.
За това по-добрият вариант е да последвате моите препоръки да не се бъркате и най-малко да се изказвате крайно неподготвен!!
С поздрави,
Верен
П.п. Уважаеми господине, Багатур не Богатур!
blag009
Посетител
Eх,чадо и БОГАТУР СЕ ЗОВЕШ
,яяяя окни по силно .Но подред :
""Абе аз да взема да ти отговоря, а?!""
-Амче окни си БЕЛКИМ ТЕ РАЗБЕРЕМЕ!
""Ще се опитам да бъде дипломатичен, макар и да не ми е до това!!!
НО!""
-И да псуваш все е ТАЯ,няма да лови декиш
""Уважаеми господине,""
-Във стария форум ми ОКАХТЕ И ДЕДО ПОПЕ-не се сърдя,ЯЯЯЯЯ ЛАРЖЖ
""Бих желал да Ви помоля да се въздържате за напред от всякакви коментари
по отношение на личните човешки взаимоотношения на други хора, особено, когато не ги познавате.""
--Амче тия ВАШИ "личните човешки взаимоотношения " си ги пази ЛИЧНО,кво ги вееш като МРЪСНО ДОЛНО БЕЛЬО във форума.Случайно да съм ди давал развешение да СПОДЕЛЯ РАЗНИ ЛИЧНИ НЕЩА?????
""Поговорка всяка жаба да си знае гьола сигурно Ви е добре известна.""
-И всеки БОГАТУР ,яхнал чуж кон ,ПАДА ОТ СЕДЛОТО
""А за "чадо" аман, аман"".
-Да бе а туй БОГАТУР IYI-ВАЖИ,ВАЖИ
""Мокри сънища-предателството не е мокър сън, а реално и тежко явление, особено, когато е от дълбоко уважаван човек.""
-Предателство СПРЯМО КОГО-РОД,РОДИНА,ДЕЦА?????Дори и да и си СЪПРУГ НА ЛЕМС РАЗВЕДИ СЕ И НЕ НИ ЗАНИМАВАЙ С ТВОИТЕ МОКРИ СЪНИЩА БОГАТУРЕ, обвинителю на жени-БАСИ БОГАТУРА СЪС ЖЕНИ ВОЮВА И ПО ФОРУМИ ЗАПЛАШВА БАСИИИИИ!!!!
""За това по-добрият вариант е да последвате моите препоръки да не се бъркате и най-малко да се изказвате крайно неподготвен!!""
--МОИТЕ ДА СИ ПАЗИШ ЛИЧНИТЕ ЧУСТВА ,ИЗОБЩО НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ ТВОИТЕ ЧИКИДЖИЙСКИ ИСТОРИИИИИИИ??????
""С поздрави,
Верен""
--НЕЩЕМ ЕДИН ЧИКИДЖИЯ ДА МИ Е ВЕРЕН ПРИЯТЕЛЮЮЮЮЮЮ?ОТИ УТРЕ ШЪ КАЕШ ЯЯЯЯЯЯЯ МУ БЕХ ВЕРЕН , А ТОЙ МЕ НЕ БРЪСНЕ ЗА ДЖАНКА -СЛИВА И ТО ЧЕРВИВА!
""П.п. Уважаеми господине, Багатур не Богатур!""
-Не готин, за мен само БОГАТУРИТЕ СЕ БОРЯТ И ОБВИНЯВАТ ДАМАТЕ В РАЗНИ ИЗМИШЛЬОТИНИ ,НИТО Е БАГАТУРСКО НИТО МЪЖКО.
БЪДИ ЗДРАВ
""Абе аз да взема да ти отговоря, а?!""
-Амче окни си БЕЛКИМ ТЕ РАЗБЕРЕМЕ!
""Ще се опитам да бъде дипломатичен, макар и да не ми е до това!!!
НО!""
-И да псуваш все е ТАЯ,няма да лови декиш
""Уважаеми господине,""
-Във стария форум ми ОКАХТЕ И ДЕДО ПОПЕ-не се сърдя,ЯЯЯЯЯ ЛАРЖЖ
""Бих желал да Ви помоля да се въздържате за напред от всякакви коментари
по отношение на личните човешки взаимоотношения на други хора, особено, когато не ги познавате.""
--Амче тия ВАШИ "личните човешки взаимоотношения " си ги пази ЛИЧНО,кво ги вееш като МРЪСНО ДОЛНО БЕЛЬО във форума.Случайно да съм ди давал развешение да СПОДЕЛЯ РАЗНИ ЛИЧНИ НЕЩА?????
""Поговорка всяка жаба да си знае гьола сигурно Ви е добре известна.""
-И всеки БОГАТУР ,яхнал чуж кон ,ПАДА ОТ СЕДЛОТО
""А за "чадо" аман, аман"".
-Да бе а туй БОГАТУР IYI-ВАЖИ,ВАЖИ
""Мокри сънища-предателството не е мокър сън, а реално и тежко явление, особено, когато е от дълбоко уважаван човек.""
-Предателство СПРЯМО КОГО-РОД,РОДИНА,ДЕЦА?????Дори и да и си СЪПРУГ НА ЛЕМС РАЗВЕДИ СЕ И НЕ НИ ЗАНИМАВАЙ С ТВОИТЕ МОКРИ СЪНИЩА БОГАТУРЕ, обвинителю на жени-БАСИ БОГАТУРА СЪС ЖЕНИ ВОЮВА И ПО ФОРУМИ ЗАПЛАШВА БАСИИИИИ!!!!
""За това по-добрият вариант е да последвате моите препоръки да не се бъркате и най-малко да се изказвате крайно неподготвен!!""
--МОИТЕ ДА СИ ПАЗИШ ЛИЧНИТЕ ЧУСТВА ,ИЗОБЩО НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ ТВОИТЕ ЧИКИДЖИЙСКИ ИСТОРИИИИИИИ??????
""С поздрави,
Верен""
--НЕЩЕМ ЕДИН ЧИКИДЖИЯ ДА МИ Е ВЕРЕН ПРИЯТЕЛЮЮЮЮЮЮ?ОТИ УТРЕ ШЪ КАЕШ ЯЯЯЯЯЯЯ МУ БЕХ ВЕРЕН , А ТОЙ МЕ НЕ БРЪСНЕ ЗА ДЖАНКА -СЛИВА И ТО ЧЕРВИВА!
""П.п. Уважаеми господине, Багатур не Богатур!""
-Не готин, за мен само БОГАТУРИТЕ СЕ БОРЯТ И ОБВИНЯВАТ ДАМАТЕ В РАЗНИ ИЗМИШЛЬОТИНИ ,НИТО Е БАГАТУРСКО НИТО МЪЖКО.
БЪДИ ЗДРАВ
Mistique
Посетител
Чакайте малко - IYI просто разказа, че някой му е влиял с психотронно оръжие, а вие всички скочихте да развивате тезите на развинтените си фантазии.....
Искам да знам от IYI - ЗАЩО? Ти как мислиш - Защо? Според твоите думи - ТИ СИ ОБИКНОВЕН БЪЛГАРИН РАЗХОЖДАЙКИ СЕ ИЗ ГРАДА........
Спрете малко Крали-Марковските си коне и ЧЕТЕТЕ.......
Защо?
Искам да знам от IYI - ЗАЩО? Ти как мислиш - Защо? Според твоите думи - ТИ СИ ОБИКНОВЕН БЪЛГАРИН РАЗХОЖДАЙКИ СЕ ИЗ ГРАДА........
Спрете малко Крали-Марковските си коне и ЧЕТЕТЕ.......
Защо?
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.