предателството как действат службите
Не, кажи сериозно, от на ония Фюрер хапчетата ли си взел да гълташ или кретенията ви е заразна ...
Ебем те в гевезето ... влизав в тоя сайт да видя някой нормален човек и к`во да видя ... русенската фурерова лъжичка - Калоянчо ...
Пак връщам назад ...
Нали си направи форум ... що лазиш по другите ... ебати плевела...
а и не каза .... ама те питам сигурно за 10-ти път ... Как се държа ти, когато Боян Расате дойде до вас?
Кажи бе герой .... айде ... нали се правиш на "мъж" ...
Само не ме викай пак у Русе да ме биеш ... Вземи викни мама си и тате и да се върнат от швабско, че са те изпуснали ...
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Ти на колко стана вече на 19?
Хахахахаха! Запъртък!
Ей копиле,аз зарад тебе дойдох в Русе,да те видят оците ми...Страхливо псе!novo_ писа: Каквото искаш прави, само гледай да си у вас, когато
дойдем... че твоите педерастки номера от миналата година
няма да минат! Тогава се скри зад ръководството на Атака-Русе/28 август 2007г./
и като мишок влезе в залата, а аз те чаках отвън с ясно отличителна фланелка, по която можеше да ме познаеш! Ти обаче се уплаши и като жалък плъх се скри... Бъди сигурен обаче, че тоя номер няма вечно да минава!
Повече няма да идвам-просто русенлии ме посъветваха да стоя настана при следващаго обгазяване-щяло да е причинено от твойте лайна в гащите,нескопоснико!
Що му се връзваш на т`ва сбъркано човече?Мещера писа:
Ей копиле,аз зарад тебе дойдох в Русе,да те видят оците ми...Страхливо псе!novo_ писа: Каквото искаш прави, само гледай да си у вас, когато
дойдем... че твоите педерастки номера от миналата година
няма да минат! Тогава се скри зад ръководството на Атака-Русе/28 август 2007г./
и като мишок влезе в залата, а аз те чаках отвън с ясно отличителна фланелка, по която можеше да ме познаеш! Ти обаче се уплаши и като жалък плъх се скри... Бъди сигурен обаче, че тоя номер няма вечно да минава!
Повече няма да идвам-просто русенлии ме посъветваха да стоя настана при следващаго обгазяване-щяло да е причинено от твойте лайна в гащите,нескопоснико!А бе,завърши ли право,че да теосъдя барем,по ПРАВилата?!Селендурино свински?! Аре бе Свиня,Полупедераст,съди ме бееееееее...
![]()
![]()
![]()
Що падаш до нивото му?
Виж го че е девствен, самотен, увреден и неразбран ...
виж че ще си остане такъв дорде е жив ... или поне дорде някой не го срещтне на 4 очи (но да не е Цветанка Ризова или Боян Расате, че първата няма да се сет, а втори вече му е простил) ...
Фелдю, комплексарче си мило мое, комплексарче си ... и се чудя на момчетата от БНС, как те търпят такъв...ама явно са прекалено добри и толерантни хора ...
Пий ХАЛОПЕРИДОЛ - помага точно за деменции, като твоята!
Заявявам най-отговорно, че не познавам никакъв Адолф Хитлер, че такъв не живее в нашия квартал, и че лицето Адолф Шикългрубер, преименувал се на Хитлер не ме интересува.
Още нещо искате ли да ви кажа, провокаторчета?
Мосад — Уикипедия
Мосад: Бизнестайните на израелското разузнаване
Judicial Inc
Моссад: путем обмана (разоблачения израильского разведчика)
Обратная сторона обмана (Тайные операции Моссад)
Яндекс.Поиск по блогам: Моссад
Israel and Mossad
Missing Links
Пропаганда на Мосад:
Full Movie - You Don’t Mess With The Zohan
Разгорещих се снощи.
Аз ще си реша проблема.
Да - и да ни изкарт , на кой му пука?ton писа: Скоро може да изкарат българите по-опасни терористи от палестинците и "Хизбула".
Съвсем естественно е българите да са по-добри от всяване тормоз на нашествениците в собствената им държава от някакви си там палестинци!
Е*ал съм им майката на евреите от целия свят за това че са се осмелили да дойдат в Саракта и да налагат техни правила! Съвсем скоро ще усетят какво значи Бог да ги изпепели от лицето на Земята.
Тук говоря за евреите - за останалите гниди:мангали, джагали и подобни свине не ща и да споменавам!
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.