предателството как действат службите

преди 17 години 11 месеца #31880
Абе Русенски комар.... не ти ли писна да пишеш смъртни присъди?

Не, кажи сериозно, от на ония Фюрер хапчетата ли си взел да гълташ или кретенията ви е заразна ...

Ебем те в гевезето ... влизав в тоя сайт да видя някой нормален човек и к`во да видя ... русенската фурерова лъжичка - Калоянчо ...

Пак връщам назад ...

Нали си направи форум ... що лазиш по другите ... ебати плевела...

а и не каза .... ама те питам сигурно за 10-ти път ... Как се държа ти, когато Боян Расате дойде до вас?
Кажи бе герой .... айде ... нали се правиш на "мъж" ...

Само не ме викай пак у Русе да ме биеш ... Вземи викни мама си и тате и да се върнат от швабско, че са те изпуснали ...

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 17 години 11 месеца #31881
Абе Калоянчо ... верно ли още си девствен ?

Ти на колко стана вече на 19?

Хахахахаха! Запъртък!

преди 17 години 11 месеца #31883

novo_ писа: Каквото искаш прави, само гледай да си у вас, когато
дойдем... че твоите педерастки номера от миналата година
няма да минат! Тогава се скри зад ръководството на Атака-Русе/28 август 2007г./
и като мишок влезе в залата, а аз те чаках отвън с ясно отличителна фланелка, по която можеше да ме познаеш! Ти обаче се уплаши и като жалък плъх се скри... Бъди сигурен обаче, че тоя номер няма вечно да минава!

Ей копиле,аз зарад тебе дойдох в Русе,да те видят оците ми...Страхливо псе!
Повече няма да идвам-просто русенлии ме посъветваха да стоя настана при следващаго обгазяване-щяло да е причинено от твойте лайна в гащите,нескопоснико! :-D А бе,завърши ли право,че да теосъдя барем,по ПРАВилата?!Селендурино свински?! Аре бе Свиня,Полупедераст,съди ме бееееееее... :pint: :-D :-D :-D

преди 17 години 11 месеца #31884

Мещера писа:

novo_ писа: Каквото искаш прави, само гледай да си у вас, когато
дойдем... че твоите педерастки номера от миналата година
няма да минат! Тогава се скри зад ръководството на Атака-Русе/28 август 2007г./
и като мишок влезе в залата, а аз те чаках отвън с ясно отличителна фланелка, по която можеше да ме познаеш! Ти обаче се уплаши и като жалък плъх се скри... Бъди сигурен обаче, че тоя номер няма вечно да минава!

Ей копиле,аз зарад тебе дойдох в Русе,да те видят оците ми...Страхливо псе!
Повече няма да идвам-просто русенлии ме посъветваха да стоя настана при следващаго обгазяване-щяло да е причинено от твойте лайна в гащите,нескопоснико! :-D А бе,завърши ли право,че да теосъдя барем,по ПРАВилата?!Селендурино свински?! Аре бе Свиня,Полупедераст,съди ме бееееееее... :pint: :-D :-D :-D

Що му се връзваш на т`ва сбъркано човече?
Що падаш до нивото му?

Виж го че е девствен, самотен, увреден и неразбран ...

виж че ще си остане такъв дорде е жив ... или поне дорде някой не го срещтне на 4 очи (но да не е Цветанка Ризова или Боян Расате, че първата няма да се сет, а втори вече му е простил) ...

Фелдю, комплексарче си мило мое, комплексарче си ... и се чудя на момчетата от БНС, как те търпят такъв...ама явно са прекалено добри и толерантни хора ...

Пий ХАЛОПЕРИДОЛ - помага точно за деменции, като твоята!

преди 17 години 11 месеца #31885
Ще ми се да поставя въпроса на принципна основа. Защо Мършата, Ташко и други такива са против нас? Не съм прочел нито един разумен отговор. Навремето Димитър Радев поне го каза направо - защото съм писал срещу НСС. Той поне е ясен и никой не си прави илюзии. Ами тези защо са против, с какво сме ги засегнали? А, да, имаше подмятания, че не приемаме "учението" на Адолф Хитлер и затова. Ако е вярно, нека и те си го кажат направо. Само че има една подробност. Първо ни навират някой си Хитлер, а после пишат анонимни доноси пак срещу мен с обвинение, че съм бил проповядвал хитлеризъм. И че съм насаждал вражда между народите. Вероятно ме бъркат с някой външен министър, ама от мен да мине.
Заявявам най-отговорно, че не познавам никакъв Адолф Хитлер, че такъв не живее в нашия квартал, и че лицето Адолф Шикългрубер, преименувал се на Хитлер не ме интересува.
Още нещо искате ли да ви кажа, провокаторчета?

преди 17 години 11 месеца #31891
Ще ми се да припомня поведението на Цветомир Георгиев Йолов от Враца и Спас Атанасов Минков от Русе в началото на 2005 година. Те ни заляха с помии, ругатни, псувни и всякакви предизвикателства. А после, само заради една-единствена думичка "глупак" ме дадоха под съд. Затова съм на мнение, че на провокаторите не бива да се отговаря. С такива изобщо не бива се влиза в контакт. Знаете, че не съм анархист, но много ми харесва техния девиз: "С врага не се спори, а се бори!". Да разговаряме със злонамерени типове, значи да се излагаме на ненужни рискове. Не че съм против рисковете, но в случая изобщо не си заслужава.

преди 17 години 11 месеца #31908
Приятели, пак ви съветвам. Не повтаряйте старите ми грешки, които ми струваха скъпо. В никакъв случай не влизайте в диалог с провокаторите, защото не знаете техните цели. Те са пратени тук с определена задача, вършат си работата, а нашата работа е, да не се поддадем на провокацията. БАН и толкова. На заблуден, но добронамерен човек не само може, но е желателно да му се обясни. Да се обяснявате на провокатор, все едно да спорите с компютъра си. С тая разлика, че компютърът после няма да пише доклади до НСС, днешна ДАНС. Или до някоя от останалите служби и службички, намиращи се под командването на турската МИТ. Или на "Сивите Вълци", все тая.

преди 17 години 11 месеца #31927
Добре е да следим и за действията на Мосад в България, защото нашествието на израелците става все по-явно. Скоро може да изкарат българите по-опасни терористи от палестинците и "Хизбула". Малко информация за Мосад:
Мосад — Уикипедия
Мосад: Бизнестайните на израелското разузнаване
Judicial Inc
Моссад: путем обмана (разоблачения израильского разведчика)
Обратная сторона обмана (Тайные операции Моссад)
Яндекс.Поиск по блогам: Моссад
Israel and Mossad
Missing Links

Пропаганда на Мосад:
Full Movie - You Don’t Mess With The Zohan

преди 17 години 11 месеца #31942
Извинете ме!
Разгорещих се снощи.
Аз ще си реша проблема.

преди 17 години 11 месеца #31951

ton писа: Скоро може да изкарат българите по-опасни терористи от палестинците и "Хизбула".

Да - и да ни изкарт , на кой му пука?
Съвсем естественно е българите да са по-добри от всяване тормоз на нашествениците в собствената им държава от някакви си там палестинци!
Е*ал съм им майката на евреите от целия свят за това че са се осмелили да дойдат в Саракта и да налагат техни правила! Съвсем скоро ще усетят какво значи Бог да ги изпепели от лицето на Земята.
Тук говоря за евреите - за останалите гниди:мангали, джагали и подобни свине не ща и да споменавам!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.