предателството как действат службите

преди 18 години 1 месец #31027
Има и интерестна картинка,която изобразява виещ черен вълк покрай три луни,ама Админа ще я качи ако трябва.Аз не съм толкоз навътре с тия пущини.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 1 месец #31062
Тук някъде,по-назад,бях писал:"майната ти,партийо!".
Вижте как разсъждавах на десети ноември 2006 година:
...........................................
Не обръщайте внимание на свирката-само цапа темата.Всеки на тоя свят си има своите проблеми.Когато проблемът се яви общ за много хора,се ражда ПАРТИЯ!
..........................................
...А?какъв атракцион само.Зомбажа е велико нещо,но искам да успокоя четящите,че има начин за измъкване. :idea:
Трябва Вяра и повече сила,както спомена ТепТангра.

преди 17 години 11 месеца #31841
Каня всички,които се чувстват съпричастни на делото ми на петнайсти октомври.Що пък,след делото,ако не са ми щракнали белезниците,да не си хапнем и пийнем заупокой на румен путков и вся остольная сволоч нейде из необятна /и ...неприятна?/ София?

преди 17 години 11 месеца #31859
"Новото" се оказа старо и познато:
Калоян Чавдаров Христов /в Интернет се подвизава с прозвището Фелдмаршал/ ЕГН 8510255320, Русе, ул. „Дондуков Корсаков” № 55А, тел.0889752432, домашен 824272.
МВР провокатор. Ако не беше такъв, щеше ли отново да пише във форума след моето официално Изложение до началника на РПУ - Ботевград?

преди 17 години 11 месеца #31867

novo_ писа: елти, лекувай се докато е време! Много
си зле! Правилно постъпи Антон Рачев като те
напусна 2001г. Битовият алкохолизъм ти е изпил мозъка! :pint:

Ама как те усетих на секундата мършо,а?!ЕЕЕй,немам равен!
А ти ,естествено,ще го духаш!Я кажи,да съм уточнявал некъде КОЯ Коледа ще е?! :tooth:

преди 17 години 11 месеца #31868

Елтимир писа: "Новото" се оказа старо и познато:
Калоян Чавдаров Христов /в Интернет се подвизава с прозвището Фелдмаршал/ ЕГН 8510255320, Русе, ул. „Дондуков Корсаков” № 55А, тел.0889752432, домашен 824272.
МВР провокатор. Ако не беше такъв, щеше ли отново да пише във форума след моето официално Изложение до началника на РПУ - Ботевград?

На леля Валя момчетно значи...Същото.Ожалвам я леля Валя,дето е родила тъкъв изрОд...

преди 17 години 11 месеца #31871

novo_ писа: Ще дойде ден да ми се молиш на колене, така че
по-внимателно с изразите, отрепко! :-D
На такива автоджамбази като тебе мястото им е в затвора при
братята ти циганета!

Виж,Квик,съвсем добронамерено те съветвам да напуснеш ако не страната,то поне Северна България!Говоря сериозно.тука аз имам позиции,а ти-не.Наистине ще хсе напукам некоя вечер и ще стане едно шоу-ще го дават по твойта любима телевизиика.ти си свършеняк,не разбра ли?!
Говедо?!

преди 17 години 11 месеца #31875
Фелдьо, гевезенце недорасло, пак ли смъртни присъди даваш ...

абе нали си направи сайтче и форумче - седи си там - виж че никъде, никой не те ще ...

А да, я им разкажи как рева пред Боян Расате ... кажи ми бе герой ... нали силна личност, като теб не лъже ...

преди 17 години 11 месеца #31877

novo_ писа: Има и друг вариант за тебе мещерче-крадец на коли!
Ще ти дойдем на гости с един джип в Дулово, влизаме със взлом у вас/ако
не отвориш доброволно/ и след като се извиниш за обидите ще се
разминеш само с едно изнасилване пред очите на родата ти... Не се ли
извиниш - бедна ти е фантазията какво те чака педерастче!

Ей туй ще си го копирам!

преди 17 години 11 месеца #31879
Добре е да се подсигурите откъм джипове-просто съвет.знае ли се...с квот си дошъл,дали ще се върнеш с него и по същият път...имам предвид шосе,твърд.Дали Пътят нема да е друг...имам предвид въздуха...знае ли човек?...
Още по-малко,знае лри пък Квик,мършята от русе,дето само моето благоволение го държи жив,как се влиза и о кой начин се излиза от града ,носещ името на царстващият Род?!Все въпроси калиянчо...

Това съобщение е редактирано от Запознат на 12.9.2008, 10:44

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.