предателството как действат службите

преди 19 години 4 месеца #15365
50 000лв. са доста агнета!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 4 месеца #15374
Да,ще можем да заберем цяло стадо ,тогава.

преди 19 години 4 месеца #15378

meshter_at писа: Да,ще можем да заберем цяло стадо ,тогава.

Стадото си е стадо. Достатъчно е едно шиле за курбан и за здравето на Мещера. Пък и да се съберем за да се видим, поприказваме и решим някой неща.
Но нека пожелаем първо стадото да дойде в кошарата, та после ще я мислим.

преди 19 години 1 месец #17917
Мещер в България както знаем "правосъдие" означава "съдене на правия",но днес е твой ред да разбиеш това статукво,че агне трябва да ядем ;-)
Очаквам да се включиш по-късно и да обявиш времето и мястото,където ще празнуваме твоята победа. :thumbsup:

преди 19 години 1 месец #17996
Пак го отложиха гадовете-за седми ноември...
о това не пречи да направим сбирката и по-рано.Ще се обадя.

преди 19 години 2 седмици #19017
www.vestnikataka.com/forum/index.php/topic,8134.0.html

Кадъната най-после се появи...
Да видим как ще се развие битката.

преди 18 години 6 месеца #24601
:tooth: :tooth: :tooth:

Днес мина поредното дело...
Пак го отложиха...

Новата дата приятели,е 11.04-08 Година.Който е чел началото на темата,той знае,че трябва да бъде предриет още един разпит от Съдът,върху един изрод,който се казва Кирил Трайков...Съдията ми се обясни,че без този разпит не може да приключи делото МИ!!!

Когато аз ще поискам от Българският Бог да съди гадовете!? :pint:

Това съобщение е редактирано от Мещера на 29.4.2008, 6:49

преди 18 години 4 месеца #26669
www.voininatangra.org/modules/xcgal/albu...serpics/Document.jpg
Изродите си показаха рогата!
На Мещера са му лепнали присъда за нещо, което не е извършил. Две наказания за едно и също нещо?!

преди 18 години 4 месеца #26675
Шантава истина...
Добре го каза Пламен.Осъден съм по всички правила на играта.Само че "играчите" от другата страна не са наясно с моите правила.Сега очакват аз да се свия,да изпитам ужас,да се срамувам да гледам децата си в очите,хората...Така ни убиват!Карат ни да се скапем от срам,страх,ярост,болка,несигурност,безнадеждност и отчаяние.Само че аз на висок глас ще съобщя за безочието на тези уроди!!!

Удариха ме в най-малкия,в Първият Кръг-семейството ми.Кръгът издържа!Аз също преминах своя Рубикон.Отук насетне ми предстои поредната жестока битка /вижте ми аватара/.С този свой пост искам да дам началото на една анкета в тази тема: КОЙ ВЯРВА НА МЕЩЕРА?
Това ще бъде най-добрата помощ,която бих получил от всички вас,Воини.

КЪМ ВОЛЕН:
Волене,много още има да се влачим с тебе по съдилищата.Поне до момента,когато вече няма да е жив оня урод с квадратната глава.Дето в сурата прилича на слонски задник!Днес разбрах,че вече не бил на работа но това е нищо .Трябва да изчезне от лицето на Земята.Заедно с догал!

И една благодарност:

Благодаря ти,Партийо любима,Атака,че ме защити,че ми повярва,че бе до мен в тежък час,че не ме изостави...
Майната ти,партийо!!!
Това,моето,е крещящ пример за унищожаването на една личност,едно семейство,няколко съдби.Правете си изводите,Воини!

преди 18 години 4 месеца #26684

Мещера писа: Шантава истина...
Добре го каза Пламен.Осъден съм по всички правила на играта.Само че "играчите" от другата страна не са наясно с моите правила.Сега очакват аз да се свия,да изпитам ужас,да се срамувам да гледам децата си в очите,хората...Така ни убиват!Карат ни да се скапем от срам,страх,ярост,болка,несигурност,безнадеждност и отчаяние.Само че аз на висок глас ще съобщя за безочието на тези уроди!!!

Удариха ме в най-малкия,в Първият Кръг-семейството ми.Кръгът издържа!Аз също преминах своя Рубикон.Отук насетне ми предстои поредната жестока битка /вижте ми аватара/.С този свой пост искам да дам началото на една анкета в тази тема: КОЙ ВЯРВА НА МЕЩЕРА?
Това ще бъде най-добрата помощ,която бих получил от всички вас,Воини.

КЪМ ВОЛЕН:
Волене,много още има да се влачим с тебе по съдилищата.Поне до момента,когато вече няма да е жив оня урод с квадратната глава.Дето в сурата прилича на слонски задник!Днес разбрах,че вече не бил на работа но това е нищо .Трябва да изчезне от лицето на Земята.Заедно с догал!

И една благодарност:

Благодаря ти,Партийо любима,Атака,че ме защити,че ми повярва,че бе до мен в тежък час,че не ме изостави...
Майната ти,партийо!!!

Това,моето,е крещящ пример за унищожаването на една личност,едно семейство,няколко съдби.Правете си изводите,Воини!

Има нещо дето ни пречи ама да видим...!!!
Мещер знам, че си невининен, но това няма да ти оправи положението... ПРИСЪДАТА ТИ Е УСЛОВНА, а не така както ми обясни по телефона, но пак си е присъда мамицата им мръсна...!!! Ако прецениш ч,е мога да съм ти полезен по някакъв начин, знаеш как да се свържеш с мен..

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.