Петър Дънов докарал комунистите в България

преди 19 години 8 месеца #11847
Иване, няма ли кой да обвиниш та мене погна? За пирамидата на Мадара не знам. Знам само защо обожестяват пирамидата. Зад пирамидата стои една идея. Малкото да управлява многото, при определени условия разбира се. Знанието над невежеството. Не е случайно, че като идват болшевиките най-напред избират умните българи, както и не е случайно, че когато Буш влезе в Ирак най-напред се отправи към Националния музей на Багдад и Народната Библиотека. Примерите са без брой. Целта е ясна - да се унищожи знанието.
Пирамидата разбира се не винаги е лоша като идея, още повече, че е заложена в мъжа. При жената липсва.
Тези, които наричате илюминати са водачите на еврейския народ - равините. Хора, които са посветили житота си на това да мислят.
Ясно е, че малкото не може да управлява многото, ако многото не съдейства.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 8 месеца #11848
Ще дойде ден в който твоите равини няма и да узнаят как така пирамидата им е влязла отзад. Не разбрахте ли вече, че както и да си завирате сатанинските символи, няма да успеете. Яхвето може да има сила пред обикновения уплашен данъкоплатец, но не и пред хора, знаещи и вярващи в Небето. Дори и да са малко и да не им се чува думата, не означава че са по-слаби. Просто не му е дошло времето, както се изразяваше един полуидиот от вашите.

преди 19 години 8 месеца #11851

Petee писа: Иване, няма ли кой да обвиниш та мене погна? За пирамидата на Мадара не знам. Знам само защо обожестяват пирамидата. Зад пирамидата стои една идея. Малкото да управлява многото, при определени условия разбира се. Знанието над невежеството. Не е случайно, че като идват болшевиките най-напред избират умните българи, както и не е случайно, че когато Буш влезе в Ирак най-напред се отправи към Националния музей на Багдад и Народната Библиотека. Примерите са без брой. Целта е ясна - да се унищожи знанието.
Пирамидата разбира се не винаги е лоша като идея, още повече, че е заложена в мъжа. При жената липсва.
Тези, които наричате илюминати са водачите на еврейския народ - равините. Хора, които са посветили житота си на това да мислят.
Ясно е, че малкото не може да управлява многото, ако многото не съдейства.

Петеее, преди време ме обвини, че се заяждам с теб. Изчаках те да се осъзнаеш няколко месеца (до толкова ми стига търпилото) Сега се захващаш с постинга на Иван.

Странно ми е, защо си си мислиш, че всичко, което цитираш и постваш в тоя форум не сме го чели и обмисляли. Дане би историята да се е родила с твоето самоосъзнаване?

Като ти гледам рейтинга във форума се чудя на акъла на останалите, как са те изтърпяли до сега?

За Дънов, ще ти кажа, че се намирам твърде близо до рожденото му село, та старите хора продължават да си говорят за лабилността на неговите морални ценности (да не бъда по-груб в изразите си), така че ако го считаш за един от последовате ла Иисус или пророк, то хипотезата ти отпада - и то много леко.
Българина, в повечето случаи, лесно разбира кога го мамят, именно заради това не са и много последователите на Дънов. Както и не са много последователите на Висарион! Въпреки че няма да сгреша ако ги нарека продукт на една и съща система.
Сега може би ще пишеш, че се заяждам с теб! Напротив. Просто те моля като цитираш нещо да влагаш и твоето лично мнение по въпроса, иначе папагали много и навсякъде ..

преди 19 години 8 месеца #11854
Последователи на руското разклонение на Бялото братство са построили в скалите над Мадарския конник истинска каменна пирамида от няколко кубика камъни. В основите на православна църква от средновековието в чертите на крепостта над Конника са приспособили храм за собствените си богослужения. Какво мислите по въпроса? Прави ли са? Трябва ли да се намеси държавата, общината, църквата? Най смешното е, че никой не е забелязал кога е била издигната пирамидата. А уж е национален историко-археологически резерват.

Понеже нещо не мога да кача снимката, ето я тук, д авидите тази пирамида

www.forum.bg-nacionalisti.org/index.php?topic=1449.msg12865#new

Заради обругаването на върховна българска светиня, каквато е Мадара, първото, което можем да направиме е БАН за Петее.
След това да се организираме и да отидем да бутнем тази свинщина!

Мога да ви кажа само, че пирамидата е правена от човек, който разбира от каменоделство и каменен градеж. Всеки камък е подбиран внимателно и полаган внинателмно. Майсторът е разполагал с цялото време на света - безнаказано.

Ако ние, Българите, навремето сме преценили, че там трябва да има пирамида, отдавна да я бяхме построили, както построихме подобните в Египет!

Дъновистите винаги са си били юдео-комунисти. Освен "духовната ДС" ми дойде и друг термин за тях - "комунистически езотеризъм".

преди 19 години 8 месеца #11855
anti666, в какво точно ме обвиняваш?
LETO, виж колко са малко "неосъзнатите"
www.bratstvoto.net/vehadi/fr1n.html
За Висарион съм съгласен. Той си е казал, че е Иисус. Дори и завет написа...
Аз отнавна съм казал на Севар да ми сложи бан ако не ме търпят участниците във форума.
Каквото казвам си е от мен. Ако цитирам Учителя, то не значи, че нямам мнение по въпроса.

преди 19 години 8 месеца #11856

Petee писа: anti666, в какво точно ме обвиняваш?
LETO, виж колко са малко "неосъзнатите"
www.bratstvoto.net/vehadi/fr1n.html
За Висарион съм съгласен. Той си е казал, че е Иисус. Дори и завет написа...
Аз отнавна съм казал на Севар да ми сложи бан ако не ме търпят участниците във форума.
Каквото казвам си е от мен. Ако цитирам Учителя, то не значи, че нямам мнение по въпроса.

"Учителя" :-D :-D :-D

Овца си за пасане и доене, мойто момче, лошото е, че накрая няма само да те острижат, ами и курбан ще отидеш.

Дори и не се извини за пирамидата от името на твоите "дрогари"

Аз отново апелирам да се организираме и да отидем да бутнем тая гавра. Аз съм един от желаещите за тази акция.

преди 19 години 8 месеца #11858
Петее, напъно ми е ясно защо Севар до сега не те е банал.
Но бих искал да ти кажа, че не е нужно да продължаваш да ни насаждаш твоята религиозна доктрина.

Добре би било на всеослушание да обявиш, че мисията ти сред Войни на Тангра е била неуспешна и да спреш със цитати, препратки и т.н. опити да ни вкараш в "правия път". Просто много са дебели главите на голама част от нас за да се случи нещо полезно за мисията ти.

Въпреки всичко, уважавам вярванията ти и твоите разбирания за нещата. Струвами се, обаче, че във форума на Войни на Тангра не би намерил благоприятна почва, за да си развиеш идеологията. Просто нашата цел, зачи и вяра е друга.

Извини ме, моля те, ако съм те обидил с нещо или съм бил по-рязък в изказванията си!
КМ.

преди 19 години 8 месеца #11861
Благодаря Йордан за снимките. Ами изродите, които са построили пирамидата, са си оставили и адреса:
www.sirius-ru.net

Който иска да влезе да ги види какви са. Дъновисти, весарионци ли, бяло братство или чисти сатанисти. Аз като прочетох Елена Блаватаска и се отказах да се завирам повече в г...ата им. Който има търпение да го прави.
Важното е както отбеляза Йордан, че те са си строили спокойно, правили са и снимки на строежа и явно това със съгласието на управата. Дори и във вестника ни манипулират, че не се нарушавала естетиката, нямало причина да се маха и прочее алабализми. Какво ви говори това.

преди 19 години 8 месеца #11862
Ето ги - вечното срещу фалшивото. Тангра срещу Яхве. Вижте ги с очите си и сравнете!!

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

преди 19 години 8 месеца #11863
Ето и пирамидката.

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.