Петър Дънов докарал комунистите в България

преди 19 години 9 месеца #11451

Jordan_13 писа: Обърни очите си навътре и ще видиш Учителя Си - Бог вътре в тебе. След това, трябва да положиш усилия да Го срещнеш, да отидеш при Него.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Точно така го чувствам и аз. Бог вътре в мен (да не се бърка с Мая илюзията :clap: ) ме води и направлява. Тогава, когато го следвам. За същия Бог говори и Йошуа (исус христос). Това е Божията искра, Дух, ТАНГ РА!
(Амон Ра е вратата към Танг Ра - Невидимото за тленните очи слънце/врата - края на 4то измерение - пътя към нашия Дом - там където принадлежим)
Апропо - всеки си избира сам пътя - той преминава през заблудите на Мая илюзията. Сам си избира и Дома - своя Дом. Но докато в него има Искрата/Духа/Бог/Пътеводителя - за него има живот. Останалото принадлежи на 4тото и 3тото измерения.
Илия (от стария завет) говори за тъничък гласец - за него става въпрос. Интересно, как този аскет Илия, който не е евреин, е намерил място в чифутските писания/литературна и нескопосана измислица.
:tooth: :tooth: :tooth: Хей Petee, би ли могъл (не се съмнявам че можеш - предвид твоята ученост :tooth: ) да кажеш една, ама само една буква от староеврейската писменост (която уж изгубили във вавилонския плен - 70 годишен). Измисли само една староеврейска буква - и ставаш милиардер - чифутите ще ти дадат мангизите, и ще те направят и академик, и най-известния човек на света.
Щото староеврейския език и азбука не съществуват. И никога не са съществували.
Пий един айрян за истрезняване...

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 9 месеца #11453

Rean писа: Каквото и да ссстава презз 2012 ще оцелеем безззззценни.О да, защото сссме българи.А българите мрат най-трудно,нали беззззценни. :-D

Rean Тц - не позна от първи опит. Ако смяташ, че всички наричащи себе си българи са такива и са способни да се настроят и оцелеят с настъпващата вибрационна вълна - жестоко се лъжеш.
По аналогия (не случайна) ми идва на ум Хиппи движението. Предизвикано е от планетата Уран. (не съм в настроение да давам характеристика за Уран точно сега)
Малцина бяха истинските хиппита - мнозина подражателите.
Истинските и до сега продължават да живеят в комуни из хамериката, пазейки мислите и душите си чисти, излъчващи любов, изолирайки себе си от профанизма на останалия свят.
Възможно е така да бъде и през 2012г. - не се наемам да предсказвам - мога само да предполагам. Относно вибрационната вълна - и друг път съм писал по тази тема - ако не си в пълен унисон с нея - ще се предизвика "биене" - термин в акустиката - при което ненастроенените към вълната ще се разрушат - в материамно или духовно тяло - също не мога да кажа - поне в момента.

преди 19 години 9 месеца #11469
Karutzar, надхитри ме! Как ти идват такива оригинални идеи?

преди 19 години 8 месеца #11722
- "българският език е най-точният език, на който могат да се предадат окултните закони и Словото на Бога, защото българският народ е най-древният народ на земята."
- "българинът е най-твърдият елемент във Вселената."
- "българите са черният дроб на Вселената, а Вселената е направена от материята на черния дроб."
- "Бог е написал българите на дланта Си."

- "Тези идеи, които излагам в беседите и лекциите, вие и сами можете да намерите. Но за всяка идея трябва да работите 25 000 години, за да я намерите. Да кажем, че в една беседа има 10 идеи, тогава колко години ви трябват, за да намерите идеите, които са само в една беседа? А колко такива беседи има? Затова с тези беседи и лекции се съкращава извънредно много времето за вашето развитие".
- "Това, което ви говоря, е така необходимо, както светлината, въздухът, водата и хлябът".
- "Когато се обезсърчите, произнесете едно от моите изречения, които в продължение на години съм ви давал - то ще ви насърчи".
- "Христос ми каза: Иди да помогнеш на този народ, да разгледаш всичките недоразумения и крамоли и да разнебитиш всичките препятствуващи духове. Аз и Христос сме едно (1912 г.!)".
- "Аз ви предавам едно Учение на Христа, Учение на Живота, не на буквата".
- "Христос в Мойсея е същият, Христос в Исуса е същият и Христос, който е в мен, е същият.Слънцето за нас важи, според Светлината, която ни праща".
- "Христос е навсякъде, но някъде е още тъмно, та се не вижда".
- "ВСЕКИ ЕДИН ОТ ВАС МОЖЕ ДА ЗНАЕ ЗА ХРИСТОС ДОТОЛКОВА, ДОКОЛКОТО ОБИЧА ХРИСТОС".
- "Една хубава мисъл, това е Той - Христос".
- "Този свят и без друго трябва да си замине. Турен му е вече надгробен надпис. Всичко ще бъде пометено. През Огън ще мине Земята и след този Огън ще дойде нова култура".
- "Няма народ, който да не е пометен заради противенето си на Божието Дело".
- "Българите са изпратени като народ да служат за благото на човечеството и дотолкова, доколкото служат, ще имат Божието благословение".
- "Аз поех с идването си върху себе си 9/10-ти от страданията, които предстоят да се случат на българите и за тях остават само 1/10-та, затова те ще минат по-леко, иначе щяха да претърпят голяма катастрофа".
- "Дойдат ли болшевиките, ще си взема партакешите и ще си замина".

преди 19 години 8 месеца #11738

"Дойдат ли болшевиките, ще си взема партакешите и ще си замина".

Дрън-дрън. Ми що не си замина за хамериката?
И защо "най-великия учител" се обеси? Хем и комунистите не са го закачали - е, привикали са го за малка справка, теглили са му един бой - да слушка - и са го пуснали по живо по здраво. Видяли го колко му е акъла. Пък той - хоп на въжето.
:tooth: Ма що така бе пастире си изостави оФцете? Като комунист - ни вопъл - ни стон. Няма прощавайте любими, няма благословени да бъдете. Ужас :plamp: - дясната ръка на бОга се люлее като парцал на въжето.
Хм, що ли пък дъновистите ги е много срам да си признаят фактите?

преди 19 години 8 месеца #11750
Дънов е един от най-големите изроди в нашата история. Напълно възможно е да е докарал както комунистите, так и всички беди на България през последните 100 години.
Тва , което знам за него: възпитаник на "Гьотеанума"школата на масона Р. Щайнер, ням до 5 год. възраст, попско чедо.. и вероятната му роля на човека , който стои зад спасяването на евреите(което те не зачитат), убийството на неговото протеже цар Борис Трети
е достатъчно за да бъде заклеймен а всичките му книги изгорени.

За капак на всичко : промитите мозъци -зовещите се "бяло братство" и заиграването му с Български ценности, с история, мисия, енергии и т.н. и т.н. .. !!
думи нямам............

преди 19 години 8 месеца #11751

Petee писа: - "Бог е написал българите на дланта Си."
...............................

Написал дрън дрън.. то тъй става, Бог пише , и то върху дланта си !! бахтиии

Пете , ти не си българин , а промит мозък.!!
Върви на майната си с това брадато словоблудстващо изчадие !! :plamp:

преди 19 години 8 месеца #11786
Baldr, отивам където ме прави :-) Дали съм българин или не, ти няма да кажеш. По-добре нямай думи
Каруцар, книгите му не само няма да се изгорят, но и ще се разпространят и преведат в целия свят. Аз лично, заедно с още много българи, ще взема участие в това начинание.
Разликата между Дънов и вас е, че той след време ще завери думите си, а вие ще се срамувате.

преди 19 години 8 месеца #11787
Petее, това което разправяш е в бъдеще несвършено време.

преди 19 години 8 месеца #11799

Petee писа: Разликата между Дънов и вас е, че той след време ще завери думите си, а вие ще се срамувате.

Аз няма да се срамувам , защото знам какво говоря.
А че масонското изчадие Дънов ще завери думите си -мдааа възможно е със помощата на всевалстните му/ви юдейомасонски благодетели -мдааа и шеста раса ще направят-хранещите се със треви и соя оглупели мутанти .

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.