Духовното оскотяване в крайните времена
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
"Дори за 2030 съм се позовавал на сън, без претенции да е пророчески."
Мястото, на което го сънува дава 101% гаранция за повече от пророчество. Ти поиска да знаеш и ти се даде. не на всеки се дава, а само на този, който искрено го боли и страда.
Дето вика сега един приятел: "Миналата година, ти пееше, а сега само гняв е в сърцето и душата ти". - И Небето се гневи. Небето понякога и плаче, но когато у нас То се гневи, как човек да е кротък? Този Гняв е Свещен, защото е предшествие на Божието Възмездие.
В коментар относно статия,че "бежанците" ни нападали една жена казва "Господ дани пази".
Това е грешката,която искам да коментирам.
Господ няма да ни спаси.Не по начина, по който повечето си мислят, че ще стане.А той е ние да си седим,а Той да свърши цялата работа.Това просто няма как да стане.На Средния Свят тук и сега, Хората определят събитията чрез действие или бездействие.
В тенгрианството е казано : "Действай, и Аз ще сътворя твоята съдба."Ние трябва да действаме по правилния начин и Тангра ще ни помогне.Чак тогава.Повечето в мислите си правят грешката да настанят мисълта, че в един момент Господ ще дойде да ги спаси и всичко ще се оправи.Няма да стане така!Левски,Ботев,Волов,Бенковски,капитан Петко Войвода,Хаджи Димитър и Караджата и прочие велики българи не чакаха второто пришествие и точно затова се освободихме.Защото тогава предците ни действаха и събията започнаха да се разиграта, докато, ако седим и чакаме Господ да ни спаси ще си умрем по най-позорния,мизерен,никакъв начин.
"Действай, и Аз ще сътворя твоята съдба!"
За какво ни е един мъртъв цар, една несбъдната легенда? Силата на Царят не са само личните му възможности да контактува с Небето, а е важна и Силата на Свитата Му, т.е. на тия, на които той първи предава Небесната Благодат, т.е. на това, което наричаме земният образ на Съвета. Те първи би трябвало да го бранят при една евентуална опасност. Иначе остава само Той и Небето.anti666 писа: Колобърският Съвет никога няма да ви го каже директно. Все пак, може такъв и да не съществува, нали? Да е приумица в главата на починалия Елтимир. Аз го знаех отдавна, без някой да ми го казва и го приемах като съвсем естествено. Нямаше и да го чуете, докато по причини непонятни сам не се издаде преди 2 години и то след като Елтимир вече не беше на средния свят. Не ми хареса, но явно така е трябвало да стане.
Сега, редно е да разберете, че не човека, а титлата е важна. Тялото му си отива от средния свят, такова е естеството на нещата. Важно е не колко хора вярват, че Йордан ще стане цар, а колко вярват в самата му титла, респективно в Саракта като единствена възможност за спасение на Българската държава.
Да го обясня по-простичко. Това, че е предопределен не означава, че ще стане. Ако всички започнат да викат "разпни го", той ЩЕ бъде разпнат.
Само Небето знае колко българи трябва да повярват в Йордан, за да го направи цар. Както и колко българи трябва да повярват в Саракта, за да ни се окаже помощ да възстановим българското царство.
Ако първите са по-малко от минимума, но вторите повече - тогава Йордан ще бъде убит от враговете, но Небето ще даде короната на някой друг/друга. За мен няма значение, защото съм сигурен, че Йордан пак ще остане първият цар на Саракта, дори да го няма. Понеже е първият, обявил възшествието му и първият, определен от Небето за такъв.
Ако и едните и другите българи са по-малко от минимума - прочетете текста от Кръгове под коментарите ми. Нещата са елементарни. Боко Тиквата ще ви е президент, докато ОНЕЗИ си довършат пъкленото дело. Малко остана - малко повече от десетилетие. Като гледам, натам отиват нещата!
Тези дни се видя, обаче че Небето не само, че не го е изоставило, но напротив, няма и намерение да го предаде в ръцете на вразите, особено Майка Умай. Тя даде на 15 август възможността, той да "съпреживее Успението",заедно с нея. Акт, който обърна силата на враговете срещу им и днес те си патят, квото си патят и да направи своеобразното си "Богоявяване" три дни след това.
Имате право да се съмнявате и в Елтимир, но сами виждате, че враговете ни не се съмняваха в него, дори му вярваха много и затова му пречеха. Ѝордан може да има знания, може да има лидерски качества и наистина да се справи, но не е посочен. Обърнете внимание, че след като Елтимир ни каза, че ще имаме Царица, а после Цар, едва след това се появи онзи текст с учителката. Става въпрос за добре обмислена манипулация, която постигна целта си. Настъпи разединение и ненужно спорене. Ясно е, че евреите се опитват да променят предсказаното от него. Тоѝ самият е допускал, че ще има такива опити. Съвсем не е случаѝно, че политиците заговориха за жена, която ще ни управлява. Борисов е казал, че: "ГЕРБ може да се напъне за жена президент". След напъването се видя какво излезе.
Явно, когато е пусната онази статия с учителката, Елтимир е имал съня за коѝто писа:
Летенето
www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=3620
Предполагам, че сънят му е предупреждение към нас заради манипулацията. Някоѝ иска да ни предпази от грешки, понеже друг ни крои капата. Убиха Елтимир с психотроника, а сега искат да унищожат и Движението, което тоѝ създаде.
Относно Царя Елтимир ясно заяви, че ще е от Тертерите. Вижте как започва книгата му "Последният". А в „Небесен триптих“ е написал следното: "Карат ви да се съмнявате в реалността на Водача? Не вярвате в неговото идване? Според Мишел дьо Нострадамус, Водачът ще пристигне върху крилете на Небесната Вяра. Пророчеството от Премол допълва, че ще тръгнат ръка за ръка: Великият Владетел и новият Първосвещеник. Ще пристигне също и Тази, която малцина чакат: "Аз съм изпратена от Силата. И аз дойдох при тези, които мислят за мен. И те ме намериха сред онези, които ме търсят." - /"Гръм" - I век пр. Хр./. Ето и част от казаното за Нея в Ичкерия през 6763 година по нашето летоброене, когато се обсъждало коя да бъде България: "Роди се лъв от свинята. Небето го призна за избран. И е жена, и ще воюва с мъжете, и ще побеждава. Ако мине два цикъла, ще бъде произведена във висше звание. Тогава ще се разбере, че е жена. Тя ще обедини Българите и ще върне величието на народа. Пазете я.""
В предсказанието колобърът си е послужил с животинския ни календар, но от израза му: „Роди се лъв от свинята“ се вижда, че двете животни са пряко свързани, което ще рече, че само едното трябва да е календарен термин. В противен случаѝ по-скоро се получава безсмислица. Предсказанието е направено през 1995 г. Като прибавим два цикъла към тази година, ще попаднем в 2019 г., която е година на свинята (глигана). Излиза, че под раждане на лъва се има предвид неѝното възцаряване в годината на глигана, а не рождената ѝ година. Лъвът е символ на царската власт. Елтимир ми беше писал, че тя е от болярски род, но не е имало царе измежду тях. Знатният ѝ произход обяснява защо е казано, че ще бъде произведена във висше звание, ако мине два цикъла.
Жената, която Елтимир посочи преди време, трябва да е и жената от предсказанието на колобъра, която ще застане начело на България. За нея ми беше писал още: „ А като видях снимките останах поразен от приликата с Майка Умай. Пазете тая жена." Приликата не може да е случаѝна.
Но има и нещо друго. Годините минават и събитията се сгъстяват. Виждаме, че евреите бързат да създадат навсякъде безкраен хаос и това е свързано с появата на Антихриста. За него се знае, че е роден през 1994 г. През 2012 г. е навършил пълнолетие. Според Елтимир в началото на същата година е умрял Ѝехова.
www.voininatangra.org/modules/xcgal/disp...pid=13249&pos=-13249
Съвсем не е случаѝно, че напоследък много често и по различни поводи взеха да се споменават годините 2020 и 2030. Периода между двете дати, трябва да е времето за подготовка на неговата поява. Елтимир казваше, че има план за нашето унищожение до 2030 г. Според него евреите знаят, че ако прекрачим годината 2030 като народ, ще се възродим и ще освободим света от робството наложено му от тях. Със сигурност появата на Антихриста е запланувана за след това или когато унищожението ни напредне твърде много, понеже евреите се страхуват от нас. Но Лъжеца (арабите го наричат Даджал - лъжец, преструващ се) ще бъде съкрушен след краткото му властване, както е предсказано. Със сигурност следващото десетилетие е решаващо за цялото човечество.
В „Кръгове“ се посочва, че 2020 г. ще е началото на събитията срещу нас и ще приключат до 2030 г. Независимо кога и какви събития ще настъпят срещу нас, ние вероятно ще ги пресечем, та затова е интересно предсказанието на Севрюкова, че жена ще застане начело на България през 2017-2018 г. и едва тогава положението ни ще се подобри. Интересно е също, че посочените от нея години са точно преди тази посочена от колобъра. Може би е знаела за 2019 г., но е имала основателна причина, за да не я каже. Или наистина може да настъпят някакви събития в някоя от посочените години, но до реалната поява на жената през 2019 г., както е предсказал колобъра, ще измине някакво време. А е възможно всичките събития да станат през 2019 г.
От двете предсказания излиза, че следващият президент няма да изкара цял мандат. Падането му от власт означава, че ще рухне републиканският модел на управление, коѝто, освен че е наложен насила, т.е. е нелигитимен, се оказа и негоден за нас.
Това, че следващият президент вероятно няма да изкара цял мандат, може да се свърже с казаното от Севрюкова, че част от територията на България ще бъде откъсната и присъединена към Турция. Може и това да е. Може да стане като предизвикат етнически конфликт и многото „мигранти“, които сега ги заселват със сигурност ще са им от полза. Точно кога и как ще стане няма как да знаем, но е възможно да има размирици и народа (националистите) ще вземе властта в свои ръце.
Според Севрюкова политиците след това ще бъдат наказани заради престъпленията им. Елтимир също е писал в "ПРЕХОДЪТ", че е възможно подобно развитие на събитията: „В действителност Кукловодите не са предвидили овладяване на хаоса. Такава е Програмата, за която изпълнителите не подозират. Червената лавина ще премине през златния тунел, без да успее да се задържи в него. Едва тогава ще стане ясна разликата между средство и цел.
Големите изпълнители на Плана ще бъдат неприятно изненадани от поведението на своите господари. Тъмните Повелители ще изоставят туземните си слуги на произвола на съдбата. Или на вилнеещата паплач. То ще е все едно.“
Предсказанието на Съвета е: "Както е почнало, така ще свърши.". Нека политиците не го забравят това!
vfl.ru/fotos/cbeba2f015494666.html
И още нещо. Налага се да направя корекция в тълкуването на предсказанието за Осмия, което направих преди време. С отказа на Плевнелиев да участва в изборите и поставянето на друг за президент, броѝката се променя и Осмия става девети. Но това предсказание е едно от наѝ-важните, които Ванга е направила и тя няма как да греши. И щом говори за Осмия, значи че цифрата е осем, а не някоя друга. Въпроса е, че предсказанието е направено, когато Живков е бил на власт, в последните му години, т.е. бил е в заварено положение. Затова предположих, че трябва да се включи в броенето, а се оказа, че е грешка. Живков не трябва да се брои. Това се потвърди след като преди известно време се опитах да разтълкувам също и горното предсказание на колобъра и още не се знаеше как ще се развият нещата около бъдещия президент, но не съм го споделял във форума. А сега вече имаме нов президент. Тоѝ трябва да е шести подред и не би трябвало да изкара цял мандат.
Казаното дотук е само тълкуване и не е единственото възможно развитие на събитията. Бъдещето има много варианти. То не е предопределено, затова и не всяко предсказание се сбъдва на 100%. Времето ще покаже как ще се развият нещата. Народът обаче може да се освободи от сегашното си робство и да изрине боклуците, само ако се обедини. Съвета естествено ще ни подкрепи в Борбата. Елтимир е казал защо: „Защото вие - това сме ние. И ние - това сте вие.“.
С предсказания, не се занимавам
Аз съм ви казал, аз нямам претенции, който иска Царица, получава Царица и действа. С какво ви преча сега, аз точно?
Е, който беше недоволен, направи си свои сайтове, разклониха се още 1-2 такива Тангра и си действа. Нашата линия е тази. След време сайта, може и да не съществува, по финансови причини и дразненето ще приключи.
Трябва да ти напомня, че дори самият Елтимир се отказа от Движение "Воини на Тангра", преживе! После някак си реши, че все пак е сгрешил, ама не напълно.
Искаш да върнем Марин, за да се занимава с мене и да си пилеем взаимно енергията? Виж, това няма да стане. Да се убеждаваме с дни в нещо, което никога няма взаимно да се убедим? Няма как да стане.
И защо след толкова време, ти използваш времето след Коледа да пишеш пак по тази тема? Нещо не ти хареса по Българската нова година? Падането на ГЕРБ? Къде ги виждаш тия националисти, дето ще вземат властта в близките години? Ти знаеш ли колко вида националисти има в България?
"Карат ви да се съмнявате в реалността на Водача? Не вярвате в неговото идване?
Ти знаеш ли, че евреите още чакат Мешията? Това просто като контра-реплика.
А ти знаеш ли па как евангелският деноминации чакат края на сета? Казват, ето тази година е, извеждат последователите си, краят на света не идва и те го насрочат за следващата и винаги има кой да им се върже
Много си оплетен в разсъжденията относно най-различни предсказания.
Което трябва да стане, ще стане.
Най-радостното, да ти споделя между другото е,.че падането на ГЕРБ бе извършено с подкрепата на много хора, които не са участници в сайта. Те бяха дори съвсем нови хора. Ние го направихме заедно, просто споделяхме една идея – падането на ГЕРБ, опряхме гърба си един в друг (макар да не се познавахме) и победихме.
С тях се поздравихме за Победата, защото воювахме заедно за една Идея и имахме пълна несъмненост, че ще успеем. Радев бе просто инструмент. Той е президент и за да падне от власт, трябва да бъде подложен на импийчмънт. Ако не си разбрал, нещата малко се попромениха.
“Тоѝ трябва да е шести подред и не би трябвало да изкара цял мандат.”
Виж сега, то и герберите не искат, той да изкара цял мандат. Макар, че техният Роско Кокоско, бая го търпяйме. Толкова са прости, герберите, че не знаят,че няма как да стартираш дори процедура по импийчмънт, когато той не е встъпил още в длъжност и започнал да работи и да нарушава Конституцията, та евентуално... освен, ако не го убият, но тогава нещата стават много сложни.
Та сам си дай отговор на въпроса, гербер ли си или не си, с нас ли си или не си?
Като не си, защо пишеш в този форум? Победата я постигнахме. И точно Майка Умай бе в основата й
А каква жена какво предсказала - малко ни интересува. Ако ти нямаш реален контакт с някой освен по интернет - не можеш да коментираш. Камоли да знаеш кой е посочен и кой не.
Марин не е баниран, но явно е против нас и място за компромиси няма. Дали е гербаджия или не, също не ме интересува. Накрая да останем 5 човека, истината не може да се промени. А вие продължавайте да си търсите поредните спасители, за да им викате после "разпни го!". Точно под тоя начин бе издигнат и Боко Тиквата.
И последно, Елтимир не беше убит от психотроника, а от начина си на живот. Тези, които го познават реално са наясно за причините. Моите уважения към него, но ако ме беше послушал навремето, сега щеше да е още сред нас.
И последно, Елтимир не беше убит от психотроника, а от начина си на живот. Тези, които го познават реално са наясно за причините. Моите уважения към него, но ако ме беше послушал навремето, сега щеше да е още сред нас.
Напълно вярно!
За него бе по-лесно да е болен , отколкото да си промени навиците. А цигарите му изяждаха средствата и здравето едновремено. Последното съм му го казвал многократно и от моя страна написаното не е лицемерие , щото ако бе жив -пак щях да му го кажа за да му помогна със съвет. А той щеше да отклони темата .
(Anti666 - написаното на ЛС - не се чете през проксито, кодировките не мога да оправя.
И по-интересното, че тази сутрин последното ти ЛС липсва. Има само предпоследното.)
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.