anti666 писа: Да поизтупаме тази тема отново. Защото преди няколко дни излязоха резултите от световните тестове на PISA. И о...чудо! Българските ученици са в дъното по знания. Само да припомня, че при аналогични тестове преди 30 бяхме на първите места на планетата.
www.segabg.com/hot/category-education/de...ht-sriv-na-pisa-2022
Всеки втори 15-годишен ученик няма елементарни четивни умения и е с критични дефицити по математика и природни науки
Това е! 15 годишното управление на един наркотрафикант, който в паралелен свят щеше да е пандизчия или общак по строежите, дава своите резултати. Помните ли неговия министър на културата - Веждичката - "Мултака на Републиката", който влезе в някакъв клас и каза на децата "Учете, щото ей ме на! Аз бях двойкаджия, а сега съм министър".
Огледалният свят на илюминатите.
Това е от 2009г. Когато мутрата Борисов взе властта и превърна България в страна на нискочели, тъпоглави мутри и амбициозни кифли. Рай на Тиквите.
www.voininatangra.org/modules/ipboard/in...avnv80712qnpe8h6t0m0
Бум мада фака!
Сега има нов рапър, само че от страната на променкажийте, хахахххахахаа, който още по-лошо, той припцуваше политиците и политиката в рап речетативите си, а го вижте ся, как говори, тихо, кротко, смирено

нема вече "а-у"

Обикновено, такива популярни фигури ги изработват като обществен имидж, за да може после да ги ползват по предназначение с идеята да покажат безсмислието на бунтарството и че в крайна сметка всеки бунтар кат го наранат, напоят

обгрижат и ади, става хрисим служител на Системата. Затва нарочно медийно зафърлят на забвение Илия Минев, който преди дни имаше годишнина, който освен, че бе бунтар срещу Системата, спокойно моьемд а наречем българският махатма Ганди,а те, какво? Издигнаха на пиедестал, некой си интелектуалец Увалиев, който измислял разни думи

Нема лошо, но това показва нивото и на населението и на политическата класа, като негово грозно огледално отражение. Затова, Минев в онази своя проповед записана в Пазарджик, каза, че човек требе да работи за собственото си вътрешно възвисяване и това е необходимата революция, защото, после, когато се направи навън в социума, няма да се повторят рецидивите на предишните революции, които уж докарваха ново, а връщаха старото на власт в още по-уродливите му форми. Когато изработиш онзи, както казва той собствен хуманитарен образ, кат са погледнеш в огледалото, няма да има "застал маймун, излел маймун"