Духовното оскотяване в крайните времена

преди 9 години 8 месеца #52645

Йордан_13 писа: Аз съм ви казал, аз нямам претенции, който иска Царица, получава Царица и действа. С какво ви преча сега, аз точно? :biggrin: Може да си действате за Царицата. Подобни конфликти и разделения не са нови при българите и като няма да се постигне съгласие, дори по елементарни неща, всеки си фаща тояжката и си продължава по пътя. Ако оцелее, оцелее.
Е, който беше недоволен, направи си свои сайтове, разклониха се още 1-2 такива Тангра и си действа. Нашата линия е тази. След време сайта, може и да не съществува, по финансови причини и дразненето ще приключи.

Като гледам новите им методи на действие, някои искат да ни няма още сега, не след време. От скоро сме заличени и от чичо Гугъл. Така че, алелуя - радуйте се! Вече няма да се чуват идеите на "слугите на масоните", както ни наричат. И може да си търсите новия спасител на спокойствие. 'Гербаджия' вече не е политическа принадлежност, а състояние на духа. Като трябва нова Тиква, тя ще ви бъде 'посочена', както се изрази по-горе Махейра.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 9 години 8 месеца #52646
Планът им относно нас е един.Да ни премахнат.По един или друг начин.Неспирните хакерски атаки са доказателство, че ние постоянни им пречим.С какво?С Идеи!
С нещо, което променя възгледа на българина относно Държавата.
С нещо, което кара българина да си спомни за миналото и да си зададе въпроса защо и сега да не е така?
С нещо, което кара българина да преосмили вярата и да си зададе въпроси относно нея.Като например каква Вяра са изповядвали българите след като съществуваме като Държава от 15-тото хилядолетие преди Христа?
С нещо, което показва, че има пряка зависимост между Тенгрианство-Кан Субиги-Саракт.Как нито едно от трите не може без другото, за да съществува на Средния Свят в неговия съвършен израз.И как, когато тези три неща са налице и в хармония България няма какво да я събори!
И още много неща.Провалът на всички държавни форми на управление доказва нуждата от Саракт,а ние сме единствените, които говорят за него.Които могат да го приложат, разбира се не без помоща на всички истински българи!И непровала на Саракта доказва неговата съвършенност.Защото Борис 1 - Българоубиец развали Саракта, като смени Тенгрианството с Християнство.Като изби 52-та боилски рода.И като от Кан Субиги се превърна в Княз.Нормално България падна под Римско робство дори след управлението на велик владетел като Симеон.
И прочие...
Чудя се има ли възможност тази атака да бъде отбита и сайта отново да е налице в Google?Струва ми се, че такъв тип филтриране може да стане само, когато и тези от Google се намесят, но не разбирам и не съм сигурен.

преди 9 години 8 месеца #52648

anti666 писа:

Йордан_13 писа: Аз съм ви казал, аз нямам претенции, който иска Царица, получава Царица и действа. С какво ви преча сега, аз точно? :biggrin: Може да си действате за Царицата. Подобни конфликти и разделения не са нови при българите и като няма да се постигне съгласие, дори по елементарни неща, всеки си фаща тояжката и си продължава по пътя. Ако оцелее, оцелее.
Е, който беше недоволен, направи си свои сайтове, разклониха се още 1-2 такива Тангра и си действа. Нашата линия е тази. След време сайта, може и да не съществува, по финансови причини и дразненето ще приключи.

Като гледам новите им методи на действие, някои искат да ни няма още сега, не след време. От скоро сме заличени и от чичо Гугъл. Така че, алелуя - радуйте се! Вече няма да се чуват идеите на "слугите на масоните", както ни наричат. И може да си търсите новия спасител на спокойствие. 'Гербаджия' вече не е политическа принадлежност, а състояние на духа. Като трябва нова Тиква, тя ще ви бъде 'посочена', както се изрази по-горе Махейра.

Цветанов кръв сере и вие кът умряла кучка срещу Луната. Това е признание за неговото поражение. Сайта могат и да го филтрират, но нашата Проповед срещу тях и пълното им унищожение, няма как да бъде спряна. Това е Проповед на Небето, Слова на Силата на Майка Умай. Паднаха ли? Паднаха! Голямата тайна на Чулман е да не се страхуваме, а да се опрем гръб в гръб! Спасиха ли ги парите им? Не. Не е предвидило Небето, милост за тях!

преди 9 години 7 месеца #52649

Петър. писа: Чудя се има ли възможност тази атака да бъде отбита и сайта отново да е налице в Google?Струва ми се, че такъв тип филтриране може да стане само, когато и тези от Google се намесят, но не разбирам и не съм сигурен.

Ще видим какво могат да направят от Казахстан. Писали сме им за проблема и евентуално ще опитат да презаредят базата наново, ако филтъра е лепнат към самия сайт. Иначе имаме и други варианти.

преди 9 години 7 месеца #52656
Когато политикът или държавникът няма живата връзка с Небето, той прибягва до съмнителни посредници - врачки, гледачки, астроложки и често става тяхна жертва; а, когато даден политик или държавник, няма живата връзка с Небето, то тогава той не е за този пост, на върха на държавата. Защото много е лесно, да се препънеш в "ретроградният Меркурий":hammer: един ден.

www.dnes.bg/obshtestvo/2017/01/05/iasnov...-mnogo-izbori.327757

преди 9 години 7 месеца #52658
Точно!Това е създаване на илюзия, че чрез тези врачки той ще получи нещо, понеже знае, че не му е дадено с Висше или вече не му се дава.
Защо се случва това?Защото колобърите ги няма!Тези, които поддържаха също връзка с Небето.На, които най-висшата задача беше да помагат на Кана, за да се справят с всяка една трудност.
Но току-виж не са изчезнали напълно ;)
Сега някои се питат ами каква е разликата между колобър и врачка?Интересен въпрос ;)

преди 9 години 5 месеца #52847
Духовното оскотяване си имало име. Нарича се хуцпа. Както народа е казал "рибата се вмирисва откъм главата". Като гледаш по телевизията арогантни изроди, като отвориш фейсбук и там същите, като отидеш на училище и се окаже че е същото - евентуално започваш и ти да приличаш на тях. "Битието определя съзнанието" е казал другаря Мордохай. Каквато и генетика да имаш. Изконните древни ценности българският народ ги замени с еврейския мироглед "хуцпа". Но ако те го прилагат спрямо гоите само, то ние го правим вече помежду си. Резултатите ги вижате сами.

А малцината българи, които все още живеят по старите правила - те са чудаци, лумпени, пещерни националисти. Неслучайно нашите идеи тук не са така общоприети. При нас "хуцпата" е заменена с "Небето вижда!"

Ние не се и безпокоим особено. Това е предсказано, че ще се случи преди години, ако не и преди векове..

преди 9 години 4 месеца #52963
Типинг пойнт (преломен момент). Това модерно социално инженерство бе успешно приложено от илюминатите чрез техния проект "Глобална България". Бойко Борисов е христоматиен пример за това. Накратко, намират "човек от народа", бивш сикаджия, който се вербува. "Аз съм прост и народа е прост, затова се разбираме". Дават му много, ама много пари (СИБанк) и му правят подходящ медиен имидж, така че и малките деца през 2005 да знаят главния секретар на МВР. Мъжът-скала в кожено яке гледа лошо подмокрени журналистки, докато в краката му повалени лежат дребни кокошкари. 12 години по-късно вече хич не ни е смешно. Ние сме най-бързо изчезващия народ на планетата, а обекта на "типинг пойнт" се готви да мачка лошия материал седма година.
В "типинг пойнт" Гладуел (еврейски социолог) използва модела на "счупените стъкла"
ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%D0%B5%D0%BE...BE%D0%BA%D0%BE%D0%BD
Психологическият механизъм на такава провокация на битово ниво се илюстририра с фразата: «Ако за други може, то защо да не може и за мен?» — когато човек вижда, че извършените от други нарушения на правилата не се пресичат, той престава да ги счита задължителни и за себе си
С други думи, ако вижда, че остригана нискочела мутра продава синтетика пред училищата, кара яки коли и никой не го закача, защо да не стане и той такъв? Kато вижда как бивша бухалка е станал премиер, защо да не я върти и той? Типинг пойнт илюминатите приложиха не само в ГЕРБ, но и в духовното унищожение на нацията ни. Не че законите ги няма - те просто не се прилагат и оттам нататък действа горния модел на "счупените стъкла". Демократично е някак си!

преди 9 години 3 месеца #53003
Има нещо позитивно в хунтаджийското гербаджийско управление, то ще доведе до духовно пресяване в остатъка от дунавските българи. Ще се отделят тези, които могат да бъдат, от тези, които искат да имат. И тези, които могат да бъдат, ще възстановят Бългаската Държавност. Тези, които искат да имат, никой няма дори да помни.

Анонимен
преди 1 минута
Този подляр не написа ли книга срещу Сикаджията, не го ли нарече бандита и продажника на столетието? И какво стане, Мутьо му прати хабер, че иска да ги види и хоп, стана му съветник. ато сравнявам него и мъжеНственият Яне, не знам кой е по-долен смукач. Да има за съветник Мутрьо такъв плазмодий като Тодоров показва огромен дефицит от качествени хора. акво да говори амебата, освен че мандата ще бъде изкаран. Има ли избор, клекнал е пред Имперарора и смучка ли смучка захарната му пръчица.

Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2017/05/08/za-boris...40385#comment-newest

преди 9 години 2 месеца #53112

Йордан_13 писа: Има нещо позитивно в хунтаджийското гербаджийско управление, то ще доведе до духовно пресяване в остатъка от дунавските българи. Ще се отделят тези, които могат да бъдат, от тези, които искат да имат. И тези, които могат да бъдат, ще възстановят Бългаската Държавност. Тези, които искат да имат, никой няма дори да помни.

Тия дни ми се случи в аптека на Марешки да "забравят" да ми върнат рестото. Мушнах го в джоба без да погледна, парите не бяха малко - към 40 лева. Върнах се после и аптекарката ми заяви нагло, че нямало такова нещо, измислял съм си! Така или иначе не очаквах да се разкае, в републиката на Злото кой може да краде - краде. От премиера до последната чистачка. Парите бяха за елементарна профилактика от животозастрашаващ проблем, махнат с тенгрианска молитва към майка Умай. После се обадих и на шефа й, който наясно със служителите си, предложи да ми ги върне. Тогава се сетих, че поради баланса, просто е трябвало да загубя или дам нещо, така че му отказах. Крадлата ако знае, че това са пари наречени за корбан, не би ги докоснала, но това вече е нейна работа.

Това, което ме подразни бе друго. Реших да се върна и да я унижа публично, пред клиенти. Ако бе мъж, щях да измета аптеката с него, дори да ме пишат по вестниците. Толкова мразя крадците. Направих го заради пенсионерите на опашките, за които тия пари са цяло състояние. Защото най-вероятно крадлата го е правила и преди, да си има едно наум вече - и тя и шефовете й. Реакцията обаче на хорицата, търпеливо наредени да си дадат парите на медицинската мафия, ме изуми. Трима-четирима врекнаха, че съм им губел времето да слушат разправии, проблема бил мой личен. Обясних им набързо, че го правя заради тях самите и може да бъде утре техен проблем. После си дадох сметка до каква степен българите са се превърнали в робска маса, в овце. И се зачудих, заслужава ли си въобще саможертвата. Сетих се за Елтимир, с неговите "лични проблеми".

Въпреки всичко и всички, Саракта ще го наложим, даже ако трябва с диктатура. Това е положението. Явно друга оправия няма.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.