Духовното оскотяване в крайните времена

преди 10 години 7 месеца #51449
Перфектен пример за това какво представлява чифутското творение република,партийния модел на управление и други неща,които унищожават Държавността.
Първо, модел на управление,който дава възможност на някакви долни,неграмотни,мръсни,кирливи,миризливи орки да определят съдбата на България е безумие.
Второ, дори и да не бяха мангалите от горния клип, модел на управление,който позволява на (не)хора от друг етнос да имат каквато и да било възможност да участват в нашите държавни работи е безумие.
Трето, модел на управление,който признава чужденец за българин само,защото има български паспорт е безумие.Безумие е дори факта,че този чужденец се е добрал до български паспорт.Също важно нещо,е че един документ,една хартийка не трябва да легитимира българина пред света.Или света пред България,както става с мангалите,турците ,евреите и други.
Четвърто, модел на управление,според който е нещо нормално в Държавата да върлуват всякакви чужденци е безумие.Те трябва точно и ясно да са изяснили защо са тук.Да кажат с какво тяхното пребиваване ще помогне на България и след като им бъде позволено да минат свещенните граници на Саракта винаги да се знае къде са,какво правят и с кого са.Иначе се предоставя възможност на всеки враг да атакува вътрешността,сърцето на Саракта.
Пето, модел на управление,който позволява на всякакви хора да си направят партия,която има възможност да изповядва всякакви идеологии и да участва в управлението е безумие.
Шесто, модел на управление,който децентрализира властта чрез многобройните партии е безумите.
И прочие безумия и по-точно изключително опасни и пагубни неща,които не мога да си представя дори да се изрекат като възможност да се приложат в България на Крум,Исперих,Кубрат,Атила,Мотун и мнооооого други български велики От Бога Владетели!Защото много добре знаят,че ще се разделят с главата си.
Републиката е адски удобна и предлага много възможностти за създаване на вътрешна дестабилизация.Тя и затова е измислена и наложена в световен мащаб.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 10 години 7 месеца #51450

anti666 писа: Уникално видео от изборите миналата година. То илюстрира как телектората узаконява властта на чудовищата да ни изтребват

ЗА КОГО ГЛАСУВАХТЕ?

URL signature expired

преди 10 години 7 месеца #51451
Връзката верно е невалидна. Ето алтернативната от бургаския сайт на flagman.bg

www.flagman.bg/article/69569

преди 10 години 7 месеца #51477
Това е най-новата светска двойка! Звезди на "Х Фактор" мачкат чаршафите (СНИМКИ)
Невена Пейкова и Стивън Ачикор са много влюбени
www.blitz.bg/news/article/388445

Не съм гледал един цял епизод на това предаване.А общо пътите,в които съм му хвърлял поглед са 4-5 във vbox7.Като го видях този мангал за първи път ми призля и просто се запитах какво прави той там?Сигурен бях,че ще наебе някое българско момиче.Просто излизам от кожата си,когато прочета такава новина.Но сега се питам защо?Защо да се натоварвам с хорското падение след като те самите не го виждат?Чифутите видяха,че мангалите не вършат достатъчно работа и решиха да внасят негри.А тъпите момиченца си отварят краката все едно отварят сергия.
Такива са загубени за Българския Бог.Защото бъдете сигурни,че една българка преспала с негър никога няма да роди Кан.Никога чрез нея няма да бъдат призовани великите български души!

преди 10 години 6 месеца #51559
Оскотяването в бантустана на Тиквата продължава с пълна сила.

Днес един скот скочи с бухалка от колата си пред дома ми, само защото му направих забележка, че кара бързо и може да блъсне някой. Първо започна да псува, а после директно се хвърли с бухалката на бой. След секунди беше на земята, а бухалката му в ръцете ми. За секунда се поколебах дали да я използвам по предназначение докато лежеше по очи, но тогава дотърча дъщеря му да врещи. Дете на около 12 години. Оставих ги да се качат в колата и да се махат. Само едно едно цигане ми предложи да свидетелства, ако се наложи. За всеки случай, пътьом предадох бухалката в районното, за което малко съжалявам.

Но сега си давам сметка, до каква степен е стигнало оскотяването на българите. Да псуваш като каруцар пред детето си и да нападаш с бухалка непредизвикано. Какъвто премиера ни, такъв и електората. Бухалкаджии и злобни изроди под път и над път.
Подобен случай имаше и с Йордан през ноември. Небето има други планове за такива като нас. Такъв е живота в републиката на Злото. И продължавам да си мисля, какво трябва да направим, за да успеем да опазим малцината, които все още са запазили човешката си същност.

преди 10 години 6 месеца #51562
Ние сме го казвали много пъти - подобни уреди се използват срещу правителството и Системата, а не срещу сънародниците си.
Единственият смислен закон в республиката, това е законът за движение по пътищата и той трябва да се спазва. Защото, неспазването му води или до собствената ти смърт или до тази на други невинни твои сънародници.
Такъв като тоя, като чукат 1 месец камъни в някоя каменоломна и ще си оправят бързо не само нервите, но и карането :hammer:

преди 10 години 6 месеца #51688
Ако не друго, то бандюгите и кварталните батки са много добре описани и представени от еврео-американското кино.Говоря по-точно за филма "Goodfellas".Един цитат от него : "...За нас почтените хорица със скапани професии за никакви пари,които отиват на работа с метрото и се тревожат за сметките, бяха мъртви."Има още доста добри попадение.Това е отношението им към почтеността.От тях никой не трябва да очаква нещо свястно.За тях свещени са грабежа,рекета,убийствата за лична изгода,побоищата над някой за лична изгода,поддържането на един бандитски ред,в който те си развяват коня и печелят,понеже са бухалкаджии и прочие.Това са перфектни инструменти в ръцете на управляващите.Добичета,които за пари могат да направят всичко.За,които не съществуват такива неща като Идеал за Държава,дълг към Родината,честност,почтеност,стремеж за по-добро бъдеще.

преди 10 години 5 месеца #51770
Боят с бухалки, измамите, грабежите - вече е ежедневие в Мутристан. Новините са комбинация от филми на ужасите и военни сводки. Всичко това е директно свързано със разпадащата се република. Ако сте в града, излезте по улиците и се огледайте в лицата на хората. Нервни, злобни и в много случаи - откровено тъпи физиономии. Всичките те подражават на главната Мутра на републиката, Тиквата. Вчера, докато си взимах кафе се заслушах в разговор на две момчета на по 20 години. Кой каква ракия пил и как се бил напил до несвяст. Нали, няма да ги чуете да говорят какви книги са прочели.
Когато живееш в кочина, не ти прави впечатление че е кочина. Но който е живял по друго време или на други места, може да направи разликата. И не се надявайте, че ще стане по-добре. Предсказано е много отдавна. Преди дни бях в една детска градина, имаше представление и гледах българските деца - всичките красиви и все още неизцапани от изродщината навън. Неподпухнали от мръсната ГМО храна, ненатровени с алкохол и долна дрога. Делят ги само десетина години, за да станат батки и кифли, а малцината опазени от родителите си, да плануват при пълнолетие евакуация от републиката на Тиквите.

Евакуацията за който може обаче не е решение на проблема. Временно-да, особено да си осигуриш тил за близките си. Точно както сега правят управляващите чудовища, докато провеждат геноцида срещу България. Но това не е по възможностите на всеки. Така че остава другия вариант. Настъпват години, в които трябва да се подготвим за бойни действия и да имаме сигурен тил. А той реално е в планината, отдалечени места от големите градове и равнини. Защото там ще става все по-зле.
Другото е създаване без много шум по места на анклави от единомишленици, колкото и малко да сме, за да може да се поддържаме като ескалират Събитията.

преди 10 години 5 месеца #51771
Искам да споделя някои наблюдения,които мисля,че пасват точно в тази тема.

Първото нещо е новината,че братя Уашовски вече са сестри Уашовски.И двамата си сменят пола.Помислих си, как много хора очакват от тези два болни мозъка да им представят някаква голяма истина в тяхно "произведение".Сега някои ме псуват и подиграват,че аз,който съм никой пиша произведение в кавички.Да, пиша го,защото не е важно колко си известен или какво си направил,ако в един момент започнеш да вършиш глупости или откровенни изродщини,които налагаш на хората.Защото хвърлих един поглед върху сериала им "Sense8".Ами не успях да доизгледам мисля третата серия,понеже ми дойде до гуша от лесбийството,междурасовите сексуални отношения и още някои пропаганди.Те обслужват кръгове,които сериозно налагат точно тези ненормални неща.Налагат ги особено много във филми и сериали,за да убедят повечето хора,че това са нормални неща.Резултатът,е че броя на хората съпротивляващи се на това намалява особено в чужбина.Което води до трайно настаняване на тези ненормални неща в обществото,но още по-лошо в съзнанието на хората.Дано българите виждат тези неща и не се кланят безкритично на такива "величия".

Другото нещо е,че,когато съм разговарял с не малко българи ми е правело впечатление,че,ако не си мутра като Бойко бързо,бързо показват голямото си его и често отговарят с пренебрежение или с глупаво самочувствие на неща,които са им странни,непознати или са извън общоприетите.Начин на поведение,което няма да приложат,ако срещу тях стои Бойко и знаят,че ще ядат бухалки,ако не се държат,както подобава...Това говори,че си заслужават Тиквата,която ги управлява,защото те не искат да обсъждат, да стигат до някакви изводи, да говорят за различни неща, а налагат себе си,понеже си мислят,че могат.Дребнаво поведение...

преди 10 години 3 месеца #51946
Не малко хора забравиха,че на Гергьовден е и деня на българската славна армия.Едва ли не това беше една "подробност",с която се отнесоха доста пренебрежително.Това са най-тежките дни за България, както и за българската славна армия.Много хора казват,че само на хартия имаме "нещо".И сигурно са прави.
Питам се защо,обаче е такова отношението им?Това ли е начина, такова ли трябва да ни е уважението и моралната подкрепа към българските воини?
Пренебрежително да кимат с глава и да казват,че на 09.05 сме щели да видим парад.И какво ви топли парада на Русия?Вместо да впрегнем сили да си оправим държавата вие плюете и ми давате за пример другите.Елтимир боила колобър го казваше.Смисълът на думите му беше,че промяната започва с това как мислим.
Към армията трябва да изпитваш обич!Всеки един българин и българка!
Аз казах : "Тъжно ми е!Сърцето ме боли,когато гледам,че най-великата армия е поставена в такова положени.Искам отново да имаме армия,каквато сме имали и преди.Безкрайно уважавам хората,които все още служат там.Които служат,заради любовта си към България."
Лесно е да се биеш в гърдите,че си българин,когато всичко е "розово".Или,когато ви изнася.Трудно е,когато всичко на пръв поглед е "загубено".
Така,че не ми хленчете и не ми плюйте,а започнете да мислете в посока как да си оправим държавата.Ще ви го кажа направо.Българският Цар,колобърския съвет и Саракт трябва да се издигнат.Вие прочетете защо!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.