Само не разбрах,Вие отричате Христос или се бъркам..!?
Опитайте се да убедите съботянин че на госпот не му е нужен неговия десятък-аз съм се опитвала...лелеее не правете тази грешка става страшно! Та в този смисъл спора е абсолютно излишен!
Бел,извинявай ЧАДО , но ОТ кога българските летци са бомбандирвали Ирак?????Bell писа: ...
Научих интересен факт, на нашите летци в Ирак е била дадена заповед да не бомбардират и да пазят зорко някъф археологически (или исторически не съм сигурна)музей в който се съдържа значима част от древното историческо наследство на първите цивилизации...след въпросната атаката американците извозвали камиони със златни кюлчета и обрали целия музей - интересно защо. (ще ви излъжа ако ви кажа в кой град беше защото не разбрах добре)..
....
Не ми казвай че мислиш че всичко това което правят нашите войници там се съобщава офицялно от нашите медии.....защото просто не е така! Съобщава се само това което е удобно...
Колкото до НАЦИОНАЛНИЯТ ИСТОРИЧЕСКИ МУЗЕЙ НА ИРАК, във весниците срешнах изрази от рода - НОВА АЛЕКСАНДРИЯ,намек за изгарянето на библиотеката в Египет!!!
Колкото до слуховете,по вероятно е ИСТИНАТА да е в Иран-една от версиите е че АЗЕРИТЕ са преки потомци на прабългарите.Това е , МОЗЕ И ДА ВЕРВАШ - нямаш проблем!!!
Да, нашите военни избиват мирни граждани в Ирак. Със съзнанието, че мачкат мангали. Хубаво, но защо не се върнат в България да посмачкат малко мангалските банди, които пък мачкат нашите баби и дядовци по селата и обезбългаряват нашата България? Сега разбирате ли какво се получава? Нашите военни ги пращат в Ирак да мачкат иракските мангали, а на нашите мангали тук е дадена заповед да мачкат българите. Кой има интерес от това?
Един такъв ми каза: "Абе ти за иракските мангали ли си седнал да жалиш, бе, техната мамица мангалска. Мачкаме ги като гниди и така трябва да бъде."
Не всички пилоти МИСЛЯТ като този, Елтимире. Питала съм тате много пъти още като дете : КАКВО БИ НАПРАВИЛ ако получи заповед да бомбардира Граждански обекти.
Преди инсулта ми отговаряше така: Това не е за женски мозък, трай там. АЗ СЪМ ПИЛОТ-ИЗТРЕБИТЕЛ, Защитник на РОДНОТО НЕБЕ! Нема да пусна и пиле да прехвръкне над децата ми!
Сега, след като Тангра му прати Изпитанията( инсулт и загуба на Жената до него) е БЕЗКОМПРОМИСЕН: Сега ако пилотирам, ще РАЗТОВАРЯ ЦЕЛИЯ "БАГАЖ" НАД ... ПАРЛАМЕНТА ни, Президенството и т.н.
Това съобщение е редактирано от Eлена на 24.3.2006, 21:41
Тенгрианинът принася жертва не за да умилостиви Тангра, не да Го
нахрани с кръв, а заради самия себе си. За да се научи да жертва, да
привикне към жертвата. За да се проникне от съзнанието, че в живота не
може само да вземаш, а трябва и да даваш...
Автор е Елтимиръ но май този материал го няма на сайта.
Но нопредък една нация следва да бележи ако всеки един от нас внимава повече за нещата,които ИМАТ значение,а не да отвлича съзнанието си и да го разтуря с преяждане,чалгии от всякакъв род или занемареност (каквито за жалост са днешните младежи).
Не съм съвсем сигурен, но аз поне така възприемам някои черти на Тангризма. (или това което kali казва в темата за бранното умение)
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.